نوار قلب
-
سلام استاد. خسته نباشید. ببخشید من دوتا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید.🌹
1.سوالم اینه که آيا نوار قلب فعالیت الکتریکی همه یاخته های ماهیچه قلب یا فقط یاخته هایی که در بافت هادی هستن؟!
2.آیا ماهیچههای قلب پتانسیل عمل و آرامش (مثل نورون ها) دارن؟! اگه دارن آيا همشون دارن؟!
-
1.سوالم اینه که آيا نوار قلب فعالیت الکتریکی همه یاخته های ماهیچه قلب یا فقط یاخته هایی که در بافت هادی هستن؟!
2.آیا ماهیچههای قلب پتانسیل عمل و آرامش (مثل نورون ها) دارن؟! اگه دارن آيا همشون دارن؟!
Faeze Radseresht در نوار قلب گفته است:
سلام فائزه جان
۱-در نوار قلب برآیند فعالیت الکتریکی همه یاخته های قلبی که توانایی انقباض دارن در نظر گرفته میشه
۲-بله یاخته های ماهیچه قلب هم پتانسیل آرامش و عمل دارن ولی شکل نمودار و مدت زمانش با نورون ها متفاوته که ایشالله تو فیزیولوژی ترم ۲ دانشگاه میخونید ,😍 -
Faeze Radseresht در نوار قلب گفته است:
سلام فائزه جان
۱-در نوار قلب برآیند فعالیت الکتریکی همه یاخته های قلبی که توانایی انقباض دارن در نظر گرفته میشه
۲-بله یاخته های ماهیچه قلب هم پتانسیل آرامش و عمل دارن ولی شکل نمودار و مدت زمانش با نورون ها متفاوته که ایشالله تو فیزیولوژی ترم ۲ دانشگاه میخونید ,😍mehranmirzaei
ممنون استاد. خیلی زحمت کشیدید. 🌹🌹 -
mehranmirzaei
ممنون استاد. خیلی زحمت کشیدید. 🌹🌹Faeze Radseresht در نوار قلب گفته است:
mehranmirzaei
ممنون استاد. خیلی زحمت کشیدید. 🌹🌹خواهش میکنم 🙏🏻