رگ ها
-
Hhh Hh
ممنونم
فکر کنم فقط یک مورد نیست یعنی علاوه بر سرخرگ هم فک کنم بازم هستنداین صورت سوال کنکور ۹۶ هست
پاسخنامه های مختلف رو خونده بودم که دیدم بعضی ها میگن سرخرگ و مویرگو بعضی هام میگفتن سرخرگ و مویرگ و سیاهرگ
حالا میخواستم بدونم ایا سیاهرگم جزوش هست یا ن
-
Hhh Hh
ممنونم
فکر کنم فقط یک مورد نیست یعنی علاوه بر سرخرگ هم فک کنم بازم هستنداین صورت سوال کنکور ۹۶ هست
پاسخنامه های مختلف رو خونده بودم که دیدم بعضی ها میگن سرخرگ و مویرگو بعضی هام میگفتن سرخرگ و مویرگ و سیاهرگ
حالا میخواستم بدونم ایا سیاهرگم جزوش هست یا ن
@sara-haghighatrad
سلام
چون سوال میگه خون قلب رو هدایت میکنه حتما باید سرخرگ باشه، و چون سر سرخرگی مویرگ ها هم از قلب منشا داره پس مویرگ ها هم هستند
ولی درباره سیاهرگ ها مطمئن نیستم چون سیاهرگ ها در تعریف گفته شده خون رو به سمت قلب هدايت میکنند. پس خون رو از بافت ها به قلب میارن
همیار -
@sara-haghighatrad
سلام
چون سوال میگه خون قلب رو هدایت میکنه حتما باید سرخرگ باشه، و چون سر سرخرگی مویرگ ها هم از قلب منشا داره پس مویرگ ها هم هستند
ولی درباره سیاهرگ ها مطمئن نیستم چون سیاهرگ ها در تعریف گفته شده خون رو به سمت قلب هدايت میکنند. پس خون رو از بافت ها به قلب میارن
همیار@kosar-mortazavi
ممنونم
بله راجب سیاهرگ ها منم نظرم همینه
اما خب تو بعضی از پاسخنامه ها سیاهرگ هم گفته بودند گاهی هست ولی نمیدونم
حالا من یه چیزی به ذهنم خورد
سیاهرگ باب مگه خون رو به کبد نمیبره؟خب یعنی میتونیم این سیاهرگ رو در نظر بگیریم که به بافت خون میبره؟ -
@kosar-mortazavi
ممنونم
بله راجب سیاهرگ ها منم نظرم همینه
اما خب تو بعضی از پاسخنامه ها سیاهرگ هم گفته بودند گاهی هست ولی نمیدونم
حالا من یه چیزی به ذهنم خورد
سیاهرگ باب مگه خون رو به کبد نمیبره؟خب یعنی میتونیم این سیاهرگ رو در نظر بگیریم که به بافت خون میبره؟@sara-haghighatrad
درسته اون هم به بافت میبره،اما چون روی خون قلب تاکید کرده، برای همین میشه ردش کرد چون این خون از اندام های غیر قلب گرفته شده
(اگر بخواهیم منشا غیر مستقیم از قلب رو حساب کنیم همه خونها در رگ ها یه جورایی مستقیم یا غیر مستقیم از قلب منشا میگیرن میشه گفت اون پاسخنامه درست میگه)
دلیلی که پاسخنامه برای جواب گفته بودو یادتونه؟
-
@sara-haghighatrad
درسته اون هم به بافت میبره،اما چون روی خون قلب تاکید کرده، برای همین میشه ردش کرد چون این خون از اندام های غیر قلب گرفته شده
(اگر بخواهیم منشا غیر مستقیم از قلب رو حساب کنیم همه خونها در رگ ها یه جورایی مستقیم یا غیر مستقیم از قلب منشا میگیرن میشه گفت اون پاسخنامه درست میگه)
این پست پاک شده! -
@sara-haghighatrad
@kosar-mortazavi
این دوتا پاسخنامه مختلف یکی سیاهرگ و گفته یکیم نگفته
البته میشه سوال رو بدون سیاهرگم جواب داد(یعنی جواب درست انتخاب میشه) اما خب سوال واسم پیش اومد