منبع تست عیدانه
-
سلام
من طول سال تست های کنکور همه مباحث رو تقریبا زدم یه بار(تالیفی+کنکور)
حالا به نظرتون واسه مرور عید هم دوباره تست کنکور های قبل مرتبط با دروس یازدهم رو بزنم یا تالیفی بزنم؟
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام
حالا به نظرتون واسه مرور عید هم دوباره تست کنکور های قبل مرتبط با دروس یازدهم رو بزنم یا تالیفی بزنم؟
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاء@mr-fantastic سلام
سوالات کنکور رو باید بعدا بزنین البته الان هم بزنین اشکالی نداره ولی بعدا به نظرم بهتره
شما تست های سخت ترو کار کنین چون ببینین شما که میگین تست کار کردم آموزشی کار کردین یا سنجشی؟
اگه تست زماندار کار نکردین بیاین سنجشیی کار کنین و درصد بگیرین اینجوری به نظرم بهتره
تست های پوششی از تست های غلط و نکته دار هم میتونین بزنین و هم مرور انجام میدین
-
سلام
تجربیا
فارغ-التحصیلان-آلاء@mr-fantastic سلام
تست های کنکور های اخیر را باید در ماه آخر هم به صورت شبیه سازی بزنید ،به نظر من الان دیگه سراغ تستهای کنکور نرید تا ماه آخر ،برای این که براتون تکراری نشن
مگر اینکه نمیخواین شبیه سازی هارو بدید، که اصلا توصیه نمی کنم از شبیه سازی ها صرف نظر کنید -
@mr-fantastic سلام
سوالات کنکور رو باید بعدا بزنین البته الان هم بزنین اشکالی نداره ولی بعدا به نظرم بهتره
شما تست های سخت ترو کار کنین چون ببینین شما که میگین تست کار کردم آموزشی کار کردین یا سنجشی؟
اگه تست زماندار کار نکردین بیاین سنجشیی کار کنین و درصد بگیرین اینجوری به نظرم بهتره
تست های پوششی از تست های غلط و نکته دار هم میتونین بزنین و هم مرور انجام میدین
ali mohamadi 0
تست زمان دار کمتر کار کردم(شاید 3درصد تست هایی که در طول سال زدم زماندار بوده)
بیشتر جنبه آموزشی داشته و همچنین قبل آزمون ها هم حدود200 سوال به شکل ازمونی ولی بدون در نظر گرفتن زمان.مشکل زمان تا حالا نداشتم،معمولا نیم ساعتی واسه آزمون ها اصافه میاد -
@mr-fantastic سلام
تست های کنکور های اخیر را باید در ماه آخر هم به صورت شبیه سازی بزنید ،به نظر من الان دیگه سراغ تستهای کنکور نرید تا ماه آخر ،برای این که براتون تکراری نشن
مگر اینکه نمیخواین شبیه سازی هارو بدید، که اصلا توصیه نمی کنم از شبیه سازی ها صرف نظر کنیدz Gheibi
ممنون.پس تالیفی کار میکنم.تست های کتاب تست هام رو تا حدودی پراکنده زدم(شاید 70 درصد هر کتاب رو) نمیخوام برم سمتشون.حالا یه منبع دیگه پیدا میکنم واسه تست -
ali mohamadi 0
تست زمان دار کمتر کار کردم(شاید 3درصد تست هایی که در طول سال زدم زماندار بوده)
بیشتر جنبه آموزشی داشته و همچنین قبل آزمون ها هم حدود200 سوال به شکل ازمونی ولی بدون در نظر گرفتن زمان.مشکل زمان تا حالا نداشتم،معمولا نیم ساعتی واسه آزمون ها اصافه میاد@mr-fantastic
ببین باید ببینین
چرا تو آزمون وقت اضافه میارین یکم بده به نظرمدر ضمن تست های آموزشی بدرد نمیخورن البته میخورنا ولی نه در اون حد
شما باید الان حتما تست سنجشی کار کنین چون کنکور آموزشی نیست سنجشیه
-
@mr-fantastic
ببین باید ببینین
چرا تو آزمون وقت اضافه میارین یکم بده به نظرمدر ضمن تست های آموزشی بدرد نمیخورن البته میخورنا ولی نه در اون حد
شما باید الان حتما تست سنجشی کار کنین چون کنکور آموزشی نیست سنجشیه
ali mohamadi 0
اوک.سعی میکنم تست های تالیفی یکم از سطح کنکور بالاتر رو زمان دار کار کنم
ممنون -
z Gheibi
ممنون.پس تالیفی کار میکنم.تست های کتاب تست هام رو تا حدودی پراکنده زدم(شاید 70 درصد هر کتاب رو) نمیخوام برم سمتشون.حالا یه منبع دیگه پیدا میکنم واسه تست@mr-fantastic منابع آزمون محور و جمع بندی براتون خیلی مناسبه ، مثلا موج آزمون ها یا مهروماه صد آزمون برای درصد صد داره
تست هاتونو زماندار بکنید و از خودتون حتما مدام از همین آزمون ها بگیرید
زدن کنکور های عمومی هم از الان توصیه میشهتمرکز تون روی تسلط روی مباحث و کاهش زمان و دقت باشه