پتانسیل الکتریکی
-
سلام چرا پتانسیل الکتریکی به بار بستگی ندارد؟ و اینکه چرا در فرمول پتانسیل الکتریکی ما بار الکتریکی را قدر مطلق میگیریم خواهشا توضیح بدین
-
سلام
بستگی دارد
زیرا فرمول پتانسیل الکتریکی این استEqd -
سلام
بستگی دارد
زیرا فرمول پتانسیل الکتریکی این استEqdرضا آلناصر طبق متن کتاب گفتم به نوع و اندازه بستگی نداره اندازشو فهمیدم چرا چون هم بار در صورت هست و هم در مخرج با هم ساده میشن ولی نوع بار را نفهمیدم چطور میشه که فرقی نداره چون بالا قدر مطلقه
-
رضا آلناصر طبق متن کتاب گفتم به نوع و اندازه بستگی نداره اندازشو فهمیدم چرا چون هم بار در صورت هست و هم در مخرج با هم ساده میشن ولی نوع بار را نفهمیدم چطور میشه که فرقی نداره چون بالا قدر مطلقه
Mr B
سلام. فکر کنم میدان بود که به بار کار نداشت -
سلام چرا پتانسیل الکتریکی به بار بستگی ندارد؟ و اینکه چرا در فرمول پتانسیل الکتریکی ما بار الکتریکی را قدر مطلق میگیریم خواهشا توضیح بدین
Mr B در پتانسیل الکتریکی گفته است:
سلام پتانسیل الکتریکی یک مفهومه که ما به وجود آوردیمش ، خودمون هم قراردادکردیم که بار مورد نظر بار مثبت بوده و + هم علامتش اثری ندارد
حتی اگرذره منفی باشه هم اثری نداره چون ما بر اساس بار + قرارداد گذاشتیم و همه چیز را با اون قرارداد وپیش فرض میسنجیم