قرررررابت
-
سلام دوستان سال نوتون مبارک
سوال ۱۷ میشه ۴، چرا ۲ نمیشه
۲۵ هم میشه ۴ واقعا نمی فهمم چرا
️
ممنوم میشم کمک کنید
دانش-آموزان-آلاء -
️
ممنوم میشم کمک کنید
دانش-آموزان-آلاءzoohre hocini سوال 17
سلام، عیدشمام مبارک
حق با شماست خیلی به هم نزدیک هستند(و سخته سر تست راحت متوجه بشیم)
درباره گزینه 4 چون به این اشاره داره که دنبال خواسته ها و آرزوهای نفسانی نباش و با بقیه موارد تفاوت زیادی داره.
به نظر من معنی هر سه گزینه دیگه اینه که با قناعت به معرفت دست پیدا میکنی و باعث بینیازی و... میشه، گزینه 2 که "در گوشه ای" یعنی در قناعت و دوری از تجملات دنیا، به جای ثروت اندوزی معرفت کسب کنی.نظر شما چیه؟
-
zoohre hocini سوال 17
سلام، عیدشمام مبارک
حق با شماست خیلی به هم نزدیک هستند(و سخته سر تست راحت متوجه بشیم)
درباره گزینه 4 چون به این اشاره داره که دنبال خواسته ها و آرزوهای نفسانی نباش و با بقیه موارد تفاوت زیادی داره.
به نظر من معنی هر سه گزینه دیگه اینه که با قناعت به معرفت دست پیدا میکنی و باعث بینیازی و... میشه، گزینه 2 که "در گوشه ای" یعنی در قناعت و دوری از تجملات دنیا، به جای ثروت اندوزی معرفت کسب کنی.نظر شما چیه؟
@kosar-mortazavi ممنونم
خوب بیت ۲ میگ کسب معرفت کنیم یعنیگوشه گیریو اینا نمیگه واقعا قناعت به چیزی که داریم بکنیم، مگه اینک بگیم شرط گوشه نشینی قناعته -
@kosar-mortazavi ممنونم
خوب بیت ۲ میگ کسب معرفت کنیم یعنیگوشه گیریو اینا نمیگه واقعا قناعت به چیزی که داریم بکنیم، مگه اینک بگیم شرط گوشه نشینی قناعتهاین پست پاک شده! -
با توضیحاتی که من نوشتم 2 میشد جواب نه 4
-
این پست پاک شده!
-
25 هم سخت بود خیلی. من پیشنهاد میکنم از پاسخنامه هم عکس بذارین
-
برا سوال 25 گزینه ی 1و2و3 همشون یه یه چیزی برا عرضه کردن به معشوق دارن و به طور به خصوصی هم تو گزینه ها اشاره میشه که ما میتونیم در راه معشوق جان بدیم ولی گزینه ی 4 میگه که حتی اگه بمیرم و خودمو فدای تو کنم بازم لیاقت تو رو ندارم و ارزش تو خیلی بالاتر از این حرفاس.به طور کلی گزیه های دیگه یه راهی برا ابراز عشق پیدا کردن ولی گزینه ی 4 همه ی اون کارا رو زیر سوال برده.برداشت من اینه امیدوارم درست باشه
-
برا سوال 25 گزینه ی 1و2و3 همشون یه یه چیزی برا عرضه کردن به معشوق دارن و به طور به خصوصی هم تو گزینه ها اشاره میشه که ما میتونیم در راه معشوق جان بدیم ولی گزینه ی 4 میگه که حتی اگه بمیرم و خودمو فدای تو کنم بازم لیاقت تو رو ندارم و ارزش تو خیلی بالاتر از این حرفاس.به طور کلی گزیه های دیگه یه راهی برا ابراز عشق پیدا کردن ولی گزینه ی 4 همه ی اون کارا رو زیر سوال برده.برداشت من اینه امیدوارم درست باشه
zeinab faghih سلام، پاسخش همینو گفته ولی نم دونم چرا قانع نمیشم
اومده تو چهارم گفته جونمو میدم بهت دیگ ولی ۲ اومده شرط گذاشته و کلا فضاش یه جوره دیگس
️
-
zeinab faghih سلام، پاسخش همینو گفته ولی نم دونم چرا قانع نمیشم
اومده تو چهارم گفته جونمو میدم بهت دیگ ولی ۲ اومده شرط گذاشته و کلا فضاش یه جوره دیگس
️
zoohre hocini نه ببین گزینه ی 4 میگه گرت جان در قدم ریزم هنوزت عذر میخواهم !یعنی عاقا من اگه بمیرم در راه تو بازم در حد و اندازه ی تو نیستم این جون من در قبال تو هیچه بهخاطر همین عذر میخوام ازت که دارم این جون بی ارزشو میدم بهت ! ولی گزینه های دیگه میگن من جونمو میدم برات یعنی خیلی کار بزرگی میکنن از نظر خودشون !مثلا همین گزینه ی2 مفهومش میشه منو در حال عاشقی بکش .خیلی سختش نگیر یه مفهوم ساده پیدا کن ازشون نمیخواد خیلی پیچیدش کنی.
-
@kosar-mortazavi ممنونم
خوب بیت ۲ میگ کسب معرفت کنیم یعنیگوشه گیریو اینا نمیگه واقعا قناعت به چیزی که داریم بکنیم، مگه اینک بگیم شرط گوشه نشینی قناعتهzoohre hocini در قرررررابت گفته است:
@kosar-mortazavi ممنونم
خوب بیت ۲ میگ کسب معرفت کنیم یعنیگوشه گیریو اینا نمیگه واقعا قناعت به چیزی که داریم بکنیم، مگه اینک بگیم شرط گوشه نشینی قناعتهاین واسه خود منم سوال شد
@danial-hosseiny لطفا اگه بلد بودین کمک برسونین -
zoohre hocini نه ببین گزینه ی 4 میگه گرت جان در قدم ریزم هنوزت عذر میخواهم !یعنی عاقا من اگه بمیرم در راه تو بازم در حد و اندازه ی تو نیستم این جون من در قبال تو هیچه بهخاطر همین عذر میخوام ازت که دارم این جون بی ارزشو میدم بهت ! ولی گزینه های دیگه میگن من جونمو میدم برات یعنی خیلی کار بزرگی میکنن از نظر خودشون !مثلا همین گزینه ی2 مفهومش میشه منو در حال عاشقی بکش .خیلی سختش نگیر یه مفهوم ساده پیدا کن ازشون نمیخواد خیلی پیچیدش کنی.
zoohre hocini فکر می کنم گزینه 2 میگه حتی جان منو بگیر ولی بیزار نباش ازم . مشروطه جمله هه ولی شرط از روی تکبر نیس بازم معنیش اینه که جانم فدای دوست داشتن تو
-
️
ممنوم میشم کمک کنید
دانش-آموزان-آلاءzoohre hocini در قرررررابت گفته است:
️
ممنوم میشم کمک کنید
دانش-آموزان-آلاء
سوال 25 به نظر من
تفاوت گزینه 4 با بقیه اینه که تو بقیه میگه چون عشق رو درک کرده باشد و عاشق باشد (به معنی رسیده باشد)، بیخود شدن(از خود دور شدن یا مرگ) رو بیشتر دوست میدارد و حاضر است برایش بمیرد!، اما گزینه 4 میگه حتی بمیرم هم منو لایق نمیدونی! -
zeinab faghih آهان
ممنون عزیزم مرسی واقعا -
zoohre hocini در قرررررابت گفته است:
️
ممنوم میشم کمک کنید
دانش-آموزان-آلاء
سوال 25 به نظر من
تفاوت گزینه 4 با بقیه اینه که تو بقیه میگه چون عشق رو درک کرده باشد و عاشق باشد (به معنی رسیده باشد)، بیخود شدن(از خود دور شدن یا مرگ) رو بیشتر دوست میدارد و حاضر است برایش بمیرد!، اما گزینه 4 میگه حتی بمیرم هم منو لایق نمیدونی!@kosar-mortazavi مرسی مچکر
-
zoohre hocini فکر می کنم گزینه 2 میگه حتی جان منو بگیر ولی بیزار نباش ازم . مشروطه جمله هه ولی شرط از روی تکبر نیس بازم معنیش اینه که جانم فدای دوست داشتن تو
samira pournazar ممنونم
-
zoohre hocini در قرررررابت گفته است:
@kosar-mortazavi ممنونم
خوب بیت ۲ میگ کسب معرفت کنیم یعنیگوشه گیریو اینا نمیگه واقعا قناعت به چیزی که داریم بکنیم، مگه اینک بگیم شرط گوشه نشینی قناعتهاین واسه خود منم سوال شد
@danial-hosseiny لطفا اگه بلد بودین کمک برسونینsamira pournazar
واللا راستش تا این تاپیک رو زدن من دیدم تاپیک رو
اما اینقدرررررررررررررر سوالا سخته که واقعا هیچ حرفی نتونستم بزنم درموردش
zoohre hocini
لطفا از پاسخنامه عکس بگیرین و بفرستین تا حداقل از روی پاسخش به یه نتیجه ای برسیم همه باهم. -
سوال ۱۷ از نظر من همون ۲ هست چون اشاره ای به قناعت نشده
ولی در گزینه چهار مفهوم قناعت رو میشه رسوند -
samira pournazar
واللا راستش تا این تاپیک رو زدن من دیدم تاپیک رو
اما اینقدرررررررررررررر سوالا سخته که واقعا هیچ حرفی نتونستم بزنم درموردش
zoohre hocini
لطفا از پاسخنامه عکس بگیرین و بفرستین تا حداقل از روی پاسخش به یه نتیجه ای برسیم همه باهم.@danial-hosseiny
-
@danial-hosseiny
zoohre hocini
خیلی ممنونم ازتون.
خب با این تفاسیر طبق پاسخنامۀ خودِ کتاب در واقع به خاطر مصرع اول مورد 4 سوال 17
که نوشته "مرو در پی هرچه دل خواهدت" یعنی درواقع میخواد بگه این بیت داره سفارش به عدم پیروی از هوای نفس میکنه
ما از اول هم گیرمون این بود که بالاخره بیت دو و چهار هیچکدوم به قناعت اشاره ای نکردن.
حالا بیت دوم همین سوال به علت اینکه داره از این صحبت میکنه که یه فردی در گوشه ای به توشه ای از معرفت دست پیدا کرده، شاااااااید بشه به خاطر این کنج نشینی و ساده زیستی ای که بیت بهش اشاره کرده یکم داستان رو بکشیم سمت قناعت هرچند خیلی خیلی ضعیفه نسبت به بقیه اما به نسبت بیت چهار بازم قوی تره.
یکی این
یکیم سوال 25 خب درواقع دوستان هم قبلا گفته بودن توضیحاتشونم کامل بود
باقی ابیات دارن هی قربون صدقه میرن و میگن که من جونم رو هم میدم برای شما و اگه زنده بمونیم عجیبه و از این صحبتا
ولی بیت چهار داره میگه که من جونم رو هم بدم انگار چیزی ندادم
درواقع یه جورایی ابیات 1 و 2 و 3 جان دادن رو نهایت حرکتِ یه عاشق میدونن
ولی بیت چهار حتی جان دادن رو هم چیز گنده ای نمیدونه و میگه جون هم بدون انگار هیچ کاری نکردم و بی فایده بوده.
راستشم بخواین سوال به شدت سختی بود و برای همین گفتم پاسخنامه رو بذارین که هم اگه چیزی میگیم تازه اشتباه نباشه و هم اینکه ما هم خودمون تحلیل کنیم و یاد بگیریم.
در نهایت این نظر منه بنا به پاسخنامه و صورت سوالا
بازم ممنون