قرررررابت
-
zoohre hocini
خیلی ممنونم ازتون.
خب با این تفاسیر طبق پاسخنامۀ خودِ کتاب در واقع به خاطر مصرع اول مورد 4 سوال 17
که نوشته "مرو در پی هرچه دل خواهدت" یعنی درواقع میخواد بگه این بیت داره سفارش به عدم پیروی از هوای نفس میکنه
ما از اول هم گیرمون این بود که بالاخره بیت دو و چهار هیچکدوم به قناعت اشاره ای نکردن.
حالا بیت دوم همین سوال به علت اینکه داره از این صحبت میکنه که یه فردی در گوشه ای به توشه ای از معرفت دست پیدا کرده، شاااااااید بشه به خاطر این کنج نشینی و ساده زیستی ای که بیت بهش اشاره کرده یکم داستان رو بکشیم سمت قناعت هرچند خیلی خیلی ضعیفه نسبت به بقیه اما به نسبت بیت چهار بازم قوی تره.
یکی این
یکیم سوال 25 خب درواقع دوستان هم قبلا گفته بودن توضیحاتشونم کامل بود
باقی ابیات دارن هی قربون صدقه میرن و میگن که من جونم رو هم میدم برای شما و اگه زنده بمونیم عجیبه و از این صحبتا
ولی بیت چهار داره میگه که من جونم رو هم بدم انگار چیزی ندادم
درواقع یه جورایی ابیات 1 و 2 و 3 جان دادن رو نهایت حرکتِ یه عاشق میدونن
ولی بیت چهار حتی جان دادن رو هم چیز گنده ای نمیدونه و میگه جون هم بدون انگار هیچ کاری نکردم و بی فایده بوده.
راستشم بخواین سوال به شدت سختی بود و برای همین گفتم پاسخنامه رو بذارین که هم اگه چیزی میگیم تازه اشتباه نباشه و هم اینکه ما هم خودمون تحلیل کنیم و یاد بگیریم.
در نهایت این نظر منه بنا به پاسخنامه و صورت سوالا
بازم ممنون@danial-hosseiny ممنون از شما
-
zoohre hocini
خیلی ممنونم ازتون.
خب با این تفاسیر طبق پاسخنامۀ خودِ کتاب در واقع به خاطر مصرع اول مورد 4 سوال 17
که نوشته "مرو در پی هرچه دل خواهدت" یعنی درواقع میخواد بگه این بیت داره سفارش به عدم پیروی از هوای نفس میکنه
ما از اول هم گیرمون این بود که بالاخره بیت دو و چهار هیچکدوم به قناعت اشاره ای نکردن.
حالا بیت دوم همین سوال به علت اینکه داره از این صحبت میکنه که یه فردی در گوشه ای به توشه ای از معرفت دست پیدا کرده، شاااااااید بشه به خاطر این کنج نشینی و ساده زیستی ای که بیت بهش اشاره کرده یکم داستان رو بکشیم سمت قناعت هرچند خیلی خیلی ضعیفه نسبت به بقیه اما به نسبت بیت چهار بازم قوی تره.
یکی این
یکیم سوال 25 خب درواقع دوستان هم قبلا گفته بودن توضیحاتشونم کامل بود
باقی ابیات دارن هی قربون صدقه میرن و میگن که من جونم رو هم میدم برای شما و اگه زنده بمونیم عجیبه و از این صحبتا
ولی بیت چهار داره میگه که من جونم رو هم بدم انگار چیزی ندادم
درواقع یه جورایی ابیات 1 و 2 و 3 جان دادن رو نهایت حرکتِ یه عاشق میدونن
ولی بیت چهار حتی جان دادن رو هم چیز گنده ای نمیدونه و میگه جون هم بدون انگار هیچ کاری نکردم و بی فایده بوده.
راستشم بخواین سوال به شدت سختی بود و برای همین گفتم پاسخنامه رو بذارین که هم اگه چیزی میگیم تازه اشتباه نباشه و هم اینکه ما هم خودمون تحلیل کنیم و یاد بگیریم.
در نهایت این نظر منه بنا به پاسخنامه و صورت سوالا
بازم ممنون@danial-hosseiny تفاصیل درسته
zoohre hocini ممنون که عکسو فرستادی -
@danial-hosseiny تفاصیل درسته
zoohre hocini ممنون که عکسو فرستادیsamira pournazar
من تسلیمم