فیزیک رو چجوری بخونم
🥺
-
به خاطر علاقه نداشتنم به محاسبات اصلا نمیتونم با فیزیک کنار بیام به حدی که میدونم زیر ۲ درصد میزنم کنکور
روشی هس که باهاش بتونم بهتر فیزیک رو متوجه بشم؟! -
به خاطر علاقه نداشتنم به محاسبات اصلا نمیتونم با فیزیک کنار بیام به حدی که میدونم زیر ۲ درصد میزنم کنکور
روشی هس که باهاش بتونم بهتر فیزیک رو متوجه بشم؟!سلام. از نظر من فیزیک بیشتر از اینکه محاسبات باشه، مفهومه!
پس شما اول مشکلتون رو دقیق مشخص کنید.
اگه بحث مشکل در محاسبات هستش، که با تمرین وتکرار زیاد حل میشه.
ولی اگه مشکل شما درک نکردن فیزیک و مفهومشه، باز هم راهی جز تمرین و تکرار زیاد نیست.اگه از نظر مفهومی مشکل دارید، به نظر من از کتاب های کمک درسی استفاده کنید.
-
سلام برای محاسبات؟!
از نظر من فیزیک زیاد محاسبات آنچنانی نداره ک! یا حداقل در برابر شیمی ک چیزی نیست!
فیزیک رو شما باید اول خوب یاد بگیرید و هر مبحث رو درک کنید بعد از مساعل ساده شروع کنید.
مسعله تشریحی خیلی کمک میکنه. تست هم بزنید.
برای محاسبات هم میتونید از تمرین زیاد و تکنیک های محاسباتی استفاده کنید.
ولی باز هم میگم فیزیک بیشتر روابط و مفهوم هستن....محاسبات آنچنان نداره. -
سلام برای محاسبات؟!
از نظر من فیزیک زیاد محاسبات آنچنانی نداره ک! یا حداقل در برابر شیمی ک چیزی نیست!
فیزیک رو شما باید اول خوب یاد بگیرید و هر مبحث رو درک کنید بعد از مساعل ساده شروع کنید.
مسعله تشریحی خیلی کمک میکنه. تست هم بزنید.
برای محاسبات هم میتونید از تمرین زیاد و تکنیک های محاسباتی استفاده کنید.
ولی باز هم میگم فیزیک بیشتر روابط و مفهوم هستن....محاسبات آنچنان نداره.سارا M 0 خیلی ممنون
-
سلام. از نظر من فیزیک بیشتر از اینکه محاسبات باشه، مفهومه!
پس شما اول مشکلتون رو دقیق مشخص کنید.
اگه بحث مشکل در محاسبات هستش، که با تمرین وتکرار زیاد حل میشه.
ولی اگه مشکل شما درک نکردن فیزیک و مفهومشه، باز هم راهی جز تمرین و تکرار زیاد نیست.اگه از نظر مفهومی مشکل دارید، به نظر من از کتاب های کمک درسی استفاده کنید.
Faeze Radseresht خیلی ممنون
-
من خودم تا دهم اینجوری بودم و اصلا با فیزیک حال نمیکردم
به نظرم علتش معلم بد هست. من خودم از وقتی از تدریس استاد یاری استفاده میکنم وضعیتم 180 درجه فرق کرده
حتما ایشون رو یه چک بکنید. خیلی خوب مفاهیم رو جا میندازن
-
Faeze Radseresht خیلی ممنون
امیرعباس یوسفی 0 خواهش میکنم.
-
من خودم تا دهم اینجوری بودم و اصلا با فیزیک حال نمیکردم
به نظرم علتش معلم بد هست. من خودم از وقتی از تدریس استاد یاری استفاده میکنم وضعیتم 180 درجه فرق کرده
حتما ایشون رو یه چک بکنید. خیلی خوب مفاهیم رو جا میندازن
amirmohammad shakeri اره دقیقا مشکل منم همینه معلم خودمون خیلی بد درس میده فیلمای آقای یاری رو هم دیدم بهتر متوجه شدم اما هنوزم با فیزیک اونچنان رفیق نشدم
-
روشی هس که باهاش بتونم بهتر فیزیک رو متوجه بشم؟!امیرعباس یوسفی 0 سلام پس با ریاضی چه میکنید؟
برای محاسبات عددی فقط تمرین و تکرار مهمه
نترسید حلشون کنید
این تاپیک یه سری راهکار هایی داره
https://forum.alaatv.com/post/323055
مجذورات ( توان دو ) اعداد یک تا ۲۰ را بلد باشید+ توان های عدد دو تا توان ۱۰
توان های سه رو هم تاهر جا تونستی بلد باشیداینایی که گفتم اصلیات کار هستن توی مسیر که پیش میرید خودت چیزایی که فکر می کنی لازمن و مدام دارن تکرار میشن رو یاد بگیرید
این برنامه فوت و فن ریاضی هم خیلی مفید هست از بازار بگیرید
این هم یه خلاصه از یک دوره محاسبات سریع کنکور
-
امیرعباس یوسفی 0 سلام پس با ریاضی چه میکنید؟
برای محاسبات عددی فقط تمرین و تکرار مهمه
نترسید حلشون کنید
این تاپیک یه سری راهکار هایی داره
https://forum.alaatv.com/post/323055
مجذورات ( توان دو ) اعداد یک تا ۲۰ را بلد باشید+ توان های عدد دو تا توان ۱۰
توان های سه رو هم تاهر جا تونستی بلد باشیداینایی که گفتم اصلیات کار هستن توی مسیر که پیش میرید خودت چیزایی که فکر می کنی لازمن و مدام دارن تکرار میشن رو یاد بگیرید
این برنامه فوت و فن ریاضی هم خیلی مفید هست از بازار بگیرید
این هم یه خلاصه از یک دوره محاسبات سریع کنکور
z Gheibi سلام
با ریاضی میتونم کنار بیام یکم ولی فقط یکم
منظورم از محاسبات هم اونجا فرمول ها بود و اینا که زیاد تو سرم نمیره چون همیشه مسائل گوناگون ریاضی و فیزیک از هزار تا راه حل میشه من که خودم قاطی میکنم
اما ممنون از راهکارتون
-
z Gheibi سلام
منظورم از محاسبات هم اونجا فرمول ها بود و اینا که زیاد تو سرم نمیره چون همیشه مسائل گوناگون ریاضی و فیزیک از هزار تا راه حل میشه من که خودم قاطی میکنم
اما ممنون از راهکارتون
امیرعباس یوسفی 0 به اون که نمیگن محاسبات
، شما کلا توی فیزیک مشکل دارید ، با یه تدریس خوب پیش برید همش حل میشه بعد تدریس هم تست زیاد بزنید، اتفاقا فیزیک به نسبت بقیه دروس تخصصی خیلی متنوع نیست،اصلا نگران نباشید
موفق باشید. -
z Gheibi سلام
اما ممنون از راهکارتون
امیرعباس یوسفی 0 سلام اگه منظورتون فرمولا هستن که سعی کنید اثباتشون رو یاد بگیرین یعنی اول ببینید چرا این فرمول استفاده میشه
یبار هم یک مشاور بهم گفت لازم نیست فرمول رو کامل حفظ کنید فرمول جلوی چشمتون باشه برید تست بزنید سوالات مختلف حل کنید تو اون حل کردنا ملکه ی ذهنتون میشه -
امیرعباس یوسفی 0 سلام اگه منظورتون فرمولا هستن که سعی کنید اثباتشون رو یاد بگیرین یعنی اول ببینید چرا این فرمول استفاده میشه
یبار هم یک مشاور بهم گفت لازم نیست فرمول رو کامل حفظ کنید فرمول جلوی چشمتون باشه برید تست بزنید سوالات مختلف حل کنید تو اون حل کردنا ملکه ی ذهنتون میشهatena abolhasani ممنون استفاده میکنم