تمایز
-
سلام.واسه انجام تمایز هم انرژی صرف میشه؟
تجربیا -
سلام من خیلی مطمئن نیستم ولی فکر میکنم اگر میشد حداقل یه جا اشاره میکردن که مثلا وقتی اسپرماتید به اسپرم تبدیل میشه انرژی مصرف میکنه ولی تاحالا همچین چیزی نشنیدم
-
تجربیا -
@mr-fantastic سلام ن
من تو درسنامه نشر ندیدم و اینک تو کتابم چیزی نگفته فقد ما وقتی ک دیگ تمایز انجام میشه تو تنه اسپرم میتوکندری داریم ک ای تی پی تولید میکنن اونم برا فعالیت و حرکت اسپرمها
میشه بپرسم منبعت برا زیس چیه؟@dr-mahh
ترکیبی هرچی دستم میاد!.جاهای مختلف
ولی کتاب نشر دارم.ولی راستش زیاد سراغش نمیرم -
@mr-fantastic سلام ن
من تو درسنامه نشر ندیدم و اینک تو کتابم چیزی نگفته فقد ما وقتی ک دیگ تمایز انجام میشه تو تنه اسپرم میتوکندری داریم ک ای تی پی تولید میکنن اونم برا فعالیت و حرکت اسپرمها
میشه بپرسم منبعت برا زیس چیه؟@dr-mahh
اره.پی اش رو گرفتم.تمایز بدون صرف انرژیه
ممنون -
@dr-mahh
اره.پی اش رو گرفتم.تمایز بدون صرف انرژیه
ممنون -
@dr-mahh
ترکیبی هرچی دستم میاد!.جاهای مختلف
ولی کتاب نشر دارم.ولی راستش زیاد سراغش نمیرم -
@dr-mahh
ن.درسنامه رو زیاد نمیخونم.تستاش رو هر از چن گاهی میزنم -
سلام من خیلی مطمئن نیستم ولی فکر میکنم اگر میشد حداقل یه جا اشاره میکردن که مثلا وقتی اسپرماتید به اسپرم تبدیل میشه انرژی مصرف میکنه ولی تاحالا همچین چیزی نشنیدم
@ariana-ariana در تمایز گفته است:
سلام
ب نظر من وقتی از حجم سیتوپلاسمش کم میشه و این مقدار از اسپرماتید به اسپرم کاهش پیدا میکنه،و شاید خروج این مواد و اندامک ها و ساختارای درون سلولی،به صورت اگزوسیتوز صورت بگیره،بله چرا ک نه ممکنه
ولی بنده تو حیچ درسنامه ای ندیدم که اشاره بکنه بهش -
@dr-mahh
ن.درسنامه رو زیاد نمیخونم.تستاش رو هر از چن گاهی میزنم -
@dr-mahh همچنین شما
-
@dr-mahh همچنین شما
-
تجربیا@mr-fantastic
به صورت کلی میشه گفت بله چون مثلا انواع مختلف تمایز وجود داره که در بعضیهاشون ظاهر یاخته عوض میشه یا عملکردشون تغییر میکنه. در جاهایی که مثلا دیواره یاخته تغییر میکنه مطمئنا پروتئین سازی و غیره صورت گرفته که نیاز به انرژی زیستی دارن. -
@ariana-ariana در تمایز گفته است:
سلام
ب نظر من وقتی از حجم سیتوپلاسمش کم میشه و این مقدار از اسپرماتید به اسپرم کاهش پیدا میکنه،و شاید خروج این مواد و اندامک ها و ساختارای درون سلولی،به صورت اگزوسیتوز صورت بگیره،بله چرا ک نه ممکنه
ولی بنده تو حیچ درسنامه ای ندیدم که اشاره بکنه بهشسروش قادری سلام بله من به این نکته توجه نکردم
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!