️
️کمپین حمایت از سربازی حرفه ای فوری
️
️
-
Mahdi Jafari 1 با احترام کاملا باهاتون مخالفم.
کی گفته زمان جنگ با تفنگ و… تموم شده؟
ببخشید که سردار دلها رو با موشک زدن اگه یادتون باشه…
من درسته نمیرم سربازی اما اقوامی هم دارم که رفتن پس لطفا اینقدر سطحی نگاه نکنید!
هیچ کدوم هم در این حد بد از سربازی نگفتن!
من فقط میگم سربازی اون قدر هام زجر آور نیست و انسان اگه میخواد کاری انجام بده و هدفی داره بهونه اش رو نمیزاره شرایط یا هر چیز دیگه ایی به عقیده ی من انسان هر کاری که میخواد میتونه در هر شرایطی بکنه!مینا میناب محض اطلاعتون باید عرض کنم سردار دلها با استفاده از بالگردی شهید شد که یه بنده خدایی اونور دنیا طراحیش کرده بود.
کسی که شک نکنید اگر مجبورش میکردن صب تا شب پا مرغی بره، هیچوقت از توانایی هاش نمیتونست استفاده کنه.متاسفانه همینه. فکر میکنید جنگ فقط به تیر و تفنگ و این داستاناشه. در صورتی که جنگ توی عصر الکترونیک خیلی مفهوم گسترده تری داره.
در هر حال نظرتون محترمه اگر انقدر علاقه دارید که وقتتون رو توی طلایی ترین عمرتون هدر بدید، امیدوارم یه بستری هم برای خانوما محیا بشه
-
یکی از اساتید من دکترا سربازی رفت
هم درجه دار شد هم راحت بود هم هرشب بر میگشت خونش
هم امکانات تفریحیشون عالی بود
چون دکترا داشت
در ضمن شما درستونو بخونید نترسید نمیفرستن بالا برجک برا نگهبانی نمیفرستن آشپزخونه برا دیب دمنی
سربازی لازمه برای پسرا چون خودم پسرم میگم فوایدش بعدا معلوم میشه
زندگی بالا پایین داره باید اماده بود برا این مانع ها -
مینا میناب محض اطلاعتون باید عرض کنم سردار دلها با استفاده از بالگردی شهید شد که یه بنده خدایی اونور دنیا طراحیش کرده بود.
کسی که شک نکنید اگر مجبورش میکردن صب تا شب پا مرغی بره، هیچوقت از توانایی هاش نمیتونست استفاده کنه.متاسفانه همینه. فکر میکنید جنگ فقط به تیر و تفنگ و این داستاناشه. در صورتی که جنگ توی عصر الکترونیک خیلی مفهوم گسترده تری داره.
در هر حال نظرتون محترمه اگر انقدر علاقه دارید که وقتتون رو توی طلایی ترین عمرتون هدر بدید، امیدوارم یه بستری هم برای خانوما محیا بشه
Mahdi Jafari 1 نه دیگه نشد همینایی که میگی اونور دنیا بودن اگه اسیر بشن با اولین سیلی همه چی رو لو میدن
-
من موافق سربازی نیستم ولی مخالفشم نیستم
دوقطبی ایجاد شده در این تاپیک درست نمی بینم میانگین حرفاتون به حقیقت نزدیک تره -
یکی از اساتید من دکترا سربازی رفت
هم درجه دار شد هم راحت بود هم هرشب بر میگشت خونش
هم امکانات تفریحیشون عالی بود
چون دکترا داشت
در ضمن شما درستونو بخونید نترسید نمیفرستن بالا برجک برا نگهبانی نمیفرستن آشپزخونه برا دیب دمنی
سربازی لازمه برای پسرا چون خودم پسرم میگم فوایدش بعدا معلوم میشه
زندگی بالا پایین داره باید اماده بود برا این مانع هاابراهیم طاها نیازی به دکترا داشتن نیست
تخصص داشته باشی بعد دانشگاه امریه میگیری میری تو یه شرکت دانش بنیانی چیزی
خیلی شیک و مجلسی -
ابراهیم طاها نیازی به دکترا داشتن نیست
تخصص داشته باشی بعد دانشگاه امریه میگیری میری تو یه شرکت دانش بنیانی چیزی
خیلی شیک و مجلسیMahdi Jafari 1 خب پس حله دیگه
-
مینا میناب محض اطلاعتون باید عرض کنم سردار دلها با استفاده از بالگردی شهید شد که یه بنده خدایی اونور دنیا طراحیش کرده بود.
Mahdi Jafari 1 من هر چی بگم شما حرف خودتون رو می زنید پس بهتره ادامه پیدا نکنه ممنون که وقت گذاشتید خوندید خدانگهدار.
-
Mahdi Jafari 1 خب پس حله دیگه
ابراهیم طاها حل بود از اولشم
مشکل من فقط با حرف زدن از سر بی اطلاعیه
با حرفای انگیزشیم قاطیش میکنن دیگه ادم واقعا میمونه چی بگه
-
MahdiNOVE ببخشید اما این ۲ سال رو خود پسر ها به باد میدن چون خیلی کار ها رو می تونن انجام بدن…
اونا وقت استراحت دارن می تونن کتاب بخونن حرفه یاد بگیرن کار جهادی انجام بدن با دوستاشون اکیپ بزنن و مسابقه بزارن قرآن حفظ کنن زبان یاد بگیرن یکم به آینده فکر کنن!
یا اگه نامزد دارن می تونن برنامه ی زندگیشون رو بچینن!
تازه مرخصی هم دارن!
از نظر من پسر ها با رفتن سربازی مرد بار میان و جنگیدن رو یاد می گیرن!
می خواید بدونید چطوری میشن?
تو سربازی به ازای هر کار اشتباه تنبیه سختی داری و این پسر ها رو به این می رسونه که مراقب اعمالشون تو زندگی باشن و می فهمن هر عملی عواقبی داره
تو سربازی سر یه ساعت باید بلند شی که این بهشون وقت شناسی رو یاد میده
تو سربازی با انواع شرایط دست و پنجه نرم میکنی این مقاومت رو بهت یاد میده
تو سربازی ورزشکار بار میای
تو سربازی می فهمی که امنیت اتفاقی نیست!
ببخشید اما ۲ سال سربازی پسرا(که دوسال هم نیست این رو همه میدونن…) یه فرصت طلایی برای خودسازی هست امیدوارم این متن رو به عنوان یه جبهه علیه پسر ها در نظر نگیرید!مینا میناب در
️
️
️ گفته است:
MahdiNOVE ببخشید اما این ۲ سال رو خود پسر ها به باد میدن چون خیلی کار ها رو می تونن انجام بدن…
اونا وقت استراحت دارن می تونن کتاب بخونن حرفه یاد بگیرن کار جهادی انجام بدن با دوستاشون اکیپ بزنن و مسابقه بزارن قرآن حفظ کنن زبان یاد بگیرن یکم به آینده فکر کنن!
تازه مرخصی هم دارن!
تو سربازی به ازای هر کار اشتباه تنبیه سختی داری و این پسر ها رو به این می رسونه که مراقب اعمالشون تو زندگی باشن و می فهمن هر عملی عواقبی داره
ببخشید اما ۲ سال سربازی پسرا(که دوسال هم نیست این رو همه میدونن…) یه فرصت طلایی برای خودسازی هست امیدوارم این متن رو به عنوان یه جبهه علیه پسر ها در نظر نگیرید!سلام
شما همیشه اینقدر به زندگی و مساعل ارمانی نگاه میکنید؟
طرف صبح تا شب داشته کار میکرده و جارو میکشیده و... بعد شب بیاد قرآن حفظ کنه و زبان یاد بگیره؟
اون دو سالی که یه فرد میتونه بره دنبال یه حرفه و کار پیدا کنه تا زندگیش رو بسازه رو باید پای کاری بذاره که نه توش پول داره نه تضمین شغلی
امیدوارم یه روز برین توی یه پادگان و وضعیت رو ببینین
من خودم پسر نیستم و سربازی نمیرم و به اندازه یه پسر نمیدونم چیه
ولی میدونم شما خیلی ارمانی بهش نگاه میکنید -
مینا میناب
اینم در نظر داشته باشید که من و شما میتونیم تا 10 سالم پشت کنکور بمونیم
اما پسرا فقط یه سال یا فکر کنم دو سال وقت دارن وگرنه میرن سربازی
بعدم که برگردن دیگه اونقدر از فضای درس دور شدن که درصد برگشتشون به کنکور کمه
امیدوارم نگین توی مرخصی ها و تایم استراحتا میتونن بشینن استوکیومتری حل کنن :))) -
این دیگه چه حرفیه!
بله خب هر کس بشینه و از دور نگاه کنه میتونه انقدر شاعرانه در رابطه با سربازی نظر بدهمگه همه باید اسلحه دستشون بگیرن؟
این یه طرز فکر کاملا منسوخ شدست.الان دیگه زمان جنگ با سلاح و این داستانا تموم شده.
و هر وقت هم نیازی به جنگ این سبکی باشه همه نیازی نیست وارد میدون بشن. به فرض کسی که مهارت هاش در زمینه کامپیوتر بالاست واقعا نیازی نیستش که بخواد اسلحه دستش بگیره. اون شخص با همون کامپیوتر و با علمش خیلی بیشتر از یه سرباز عادی میتونه تاثیر گذار باشهسربازی برای کسی که توانایی های بیشتری در زمینه های دیگه داره و میتونه از اون طریق خیلی بیشتر به کشورش کمک کنه، عین ظلمه.
اگر فکر میکنید سربازی تنها جاییه که میشه توش مرد شد و رسم و رسوم زندگی رو یاد گرفت باید بگم خدمتتون که فوق العاده در اشتباهید.
Mahdi Jafari 1 اگر جنگ تن به تن باشه دیگه نیاز به اونی نیست که توی کامپیوتر سر رشته داره
اگر قرار بر برداشتن باشه توی مملکت دیگه مرداد مرد نیست فقط میخورنو و میخوابن
بعدشم شما از اون همه حرف ایشون فقط جنگش رو برداشت کردین ؟ -
مینا میناب در
️
️
️ گفته است:
تازه مرخصی هم دارن!
ببخشید اما ۲ سال سربازی پسرا(که دوسال هم نیست این رو همه میدونن…) یه فرصت طلایی برای خودسازی هست امیدوارم این متن رو به عنوان یه جبهه علیه پسر ها در نظر نگیرید!سلام
شما همیشه اینقدر به زندگی و مساعل ارمانی نگاه میکنید؟
طرف صبح تا شب داشته کار میکرده و جارو میکشیده و... بعد شب بیاد قرآن حفظ کنه و زبان یاد بگیره؟
اون دو سالی که یه فرد میتونه بره دنبال یه حرفه و کار پیدا کنه تا زندگیش رو بسازه رو باید پای کاری بذاره که نه توش پول داره نه تضمین شغلی
امیدوارم یه روز برین توی یه پادگان و وضعیت رو ببینین
من خودم پسر نیستم و سربازی نمیرم و به اندازه یه پسر نمیدونم چیه
ولی میدونم شما خیلی ارمانی بهش نگاه میکنیدsallar savadkoohi سلام بله همین قدر به قول شما آرمانی نگاه میکنم امیدوارم مشکلی باهاش نداشته باشید.
دیگه هم تکرار نمیکنم انسان میتونه هر کاری در هر شرایطی بکنه. منم دیگه منشن نکنید ممنون یا علی -
sallar savadkoohi سلام بله همین قدر به قول شما آرمانی نگاه میکنم امیدوارم مشکلی باهاش نداشته باشید.
دیگه هم تکرار نمیکنم انسان میتونه هر کاری در هر شرایطی بکنه. منم دیگه منشن نکنید ممنون یا علیمینا میناب
کاش اول جنبه بحث کردن داشته باشید بعد یه جا کامنت بذارید
جو رو متشنج نکنید با کاراتون لطفا
امیدوارم بتونید توی زندگی خودتون هم اینقدر منعطف باشید
یاحق -
مینا میناب
کاش اول جنبه بحث کردن داشته باشید بعد یه جا کامنت بذارید
جو رو متشنج نکنید با کاراتون لطفا
امیدوارم بتونید توی زندگی خودتون هم اینقدر منعطف باشید
یاحقsallar savadkoohi کاربر گرامی لطفا یه نگاهی به نظرات قبلی بنداز بعد نظر بده و من جو رو متشنج نکردم شما هی منشن میکنید بحث تموم شده رو دوباره پیش نکشید لطفا.
@ادمین لطفا این تاپیک رو قفل کنید ممنون. -
Mahdi Jafari 1 اگر جنگ تن به تن باشه دیگه نیاز به اونی نیست که توی کامپیوتر سر رشته داره
اگر قرار بر برداشتن باشه توی مملکت دیگه مرداد مرد نیست فقط میخورنو و میخوابن
بعدشم شما از اون همه حرف ایشون فقط جنگش رو برداشت کردین ؟@nafas-m جنگ تن به تن؟
عذر میخوام ولی باید یادآوری کنم زندگی واقعی یه مقدار با سریال مختار تفاوت داره
در این باره یکم تحقیق کنید اطلاعات خوبی بدست میارید
یکی از مصادیق جنگ هوشمندانه، اینه که هر فرد توی نقش مناسبی قرار بگیرهبا توجه به توانایی هاش و تاثیرگزاری که میتونه داشته باشه
یه زمانی بله راهی جز جنگ تن به تن نبود ولی با قطعیت تمام میتونم بگم اگر یه روزی اتفاقی مثل جنگ ایران عراق بیفته تو کشورمون، افرادی که تو صحنه نیستن (از جمله مهندسای کار بلد تو همه حوزه ها) میتونن کار هزاران سربازو انجام بدن
یکم باز تر نگاه کنید به داستان
-
@nafas-m جنگ تن به تن؟
عذر میخوام ولی باید یادآوری کنم زندگی واقعی یه مقدار با سریال مختار تفاوت داره
در این باره یکم تحقیق کنید اطلاعات خوبی بدست میارید
یکی از مصادیق جنگ هوشمندانه، اینه که هر فرد توی نقش مناسبی قرار بگیرهبا توجه به توانایی هاش و تاثیرگزاری که میتونه داشته باشه
یه زمانی بله راهی جز جنگ تن به تن نبود ولی با قطعیت تمام میتونم بگم اگر یه روزی اتفاقی مثل جنگ ایران عراق بیفته تو کشورمون، افرادی که تو صحنه نیستن (از جمله مهندسای کار بلد تو همه حوزه ها) میتونن کار هزاران سربازو انجام بدن
یکم باز تر نگاه کنید به داستان
Mahdi Jafari 1 باید بگم که اطلاعات کافی دارم برخلاف تصوراتتون
خیلی دوست دارین سربازی نرین میتونین معلم شین
ولی اینو بدونین همین سربازی هست که درس زندگی به پسرا یاد میده -
گفتم که این تاپیک باید قفل باشه
-
Mahdi Jafari 1 باید بگم که اطلاعات کافی دارم برخلاف تصوراتتون
خیلی دوست دارین سربازی نرین میتونین معلم شین
ولی اینو بدونین همین سربازی هست که درس زندگی به پسرا یاد میده -
@nafas-m
خیلی دوست دارین سربازی نرین میتونین معلم شین !
خیلی متاسفم برای این طرز فکر کردن واقعا با کامنت هایی که دخترا دادن ادم میمونه چی بگه نمیدونم به خاطر سن پایین یا لج بازی و .... ولی دلیلش هرچی باشه واقعا زشته ...
-
M maryam111 این موضوع را در قفل کرد