گزارش مطالعه دانشجویی![🤓 🤓](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f913.png?v=ec412923409)
-
سلام سلام
بالاخره امروز تونستم درس بخونم🥰
این مدت واقعا حس بدی نسبت به خودم داشتم اما بعد مطالعه امروز تا حد زیادی حسم عوض شد
الان احتمالا فک میکنید که هفت هشت ساعت درس خوندم که اینجوری میگم امااااا خیر
فقط حدود یک ساعت و نیم آناتومی لگن و پرینهکه البته از هیچی بهتره
مبحثشم اوکی بود خیلی سخت نبود فقط حس میکنم مثل بقیه قسمتای آناتومی بسیااااار فراره🥺
-
سلام به دانشجوهای الایی
چه تاپیک خوبی !
دوست دارم اناتومی رو یه مرور کنم اگه هستند از دوستان یه تعاملی داشته باشیم با هم بخونیم خوشحال میشم.
گزارش دیروز :
1ساعت کینزیولوژِی
1ساعت زبان -
سلام
دو تا حرف عمیق حاصل تجربه های بسیار خطاب به اونایی که درگیر انتخاب رشته و مصاحبه هستن خیلی خلاصه میگم سوال داشتید بپرسید
اول پزشکی شهر دیگه مخصوصاً شهر دور، فقط روی کاغذ اتفاق جذابی است که بعد از گذشت چند ترم قطعا میفهمید که دور شدن از خانواده، خوابگاه و استقلال و این مفاهیم نوجوانانه دیگر جواب نمیدهد
چون پزشکی آن رویای شیرین بیعیب پشت کنکوری ها نیست که با حضورش زندگی رنگ و بوی تازه ای بگیرد و غم ها و مشکلات را کنار بگذارد خلاصه این که عشق چشم تان را کور نکند
انتخاب رشته گذشته اما فرصت چشم باز کردن هنوز مونده...دوم برای مصاحبه مخصوصا مصاحبه فرهنگیان خودتان باشید وگرنه لطفاً هیچگاه از نقش ریا، دو رویی و ... صحبت نکنید زیرا شما خودتان مصداق همینها هستید
و اگر خودتان در ورژن خیلی پایین قرار داده اید و مدتها است بروز رسانی نشده اید برای ارتقا خود یک برنامه ریز عملی و کاربردی داشته باشد️
و اگر فقط برای حقوق و کار تضمین شده رفته اید و علاقه ای به تدریس و دلسوزی برای آینده های کشور را ندارید دارید برای آینده سی ساله خودتان و تربیت یک نسل تصمیم میگیرید، این حداقل حقوق معلمی و خیلی بیشتر از آن جاهای دیگر هم یافت میشود اما چه طور میتوان روزها را در گذران شغلی بدون علاقه و اجبار تحمل کرد ؟
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل...... -
سلام
۳۰ دقیقه وضعیت سلامت
۵۰ دقیقه دارو
جمعا ۸۰ دقیقه -
قول میدم دیگه اینجا گزارش بدم
-
سلام
دیروز یک ساعت انگل :|