کلاس ها کنکوری
-
سلام دوستان.
سال نوتون مبارک.
️ یه سوالی دارم ممنون میشم راهنماییم کنید.
امروز مدرسمون گفته میخوان از تیر کلاس نکته و تست بزارن، برای کنکور 1401. برنامشون هم این شکلیه، پنجشنبهها از تیر تا خرداد. مدرسمون نمونه دولتی و منم یازدهمم.حالا ازنظر شما با توجه به اینکه کلاسا مجازی و توی اسکای برگزار میشه، اصلا می ارزه؟! فایده ای داره این کلاسا؟! خودم تو خونه تست بزنم بهتر نیست؟!شما تجربهای دارید؟
دوازدهم
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا
ریاضیا
romisa -
این پست پاک شده!
-
سلام دوستان.
سال نوتون مبارک.
امروز مدرسمون گفته میخوان از تیر کلاس نکته و تست بزارن، برای کنکور 1401. برنامشون هم این شکلیه، پنجشنبهها از تیر تا خرداد. مدرسمون نمونه دولتی و منم یازدهمم.حالا ازنظر شما با توجه به اینکه کلاسا مجازی و توی اسکای برگزار میشه، اصلا می ارزه؟! فایده ای داره این کلاسا؟! خودم تو خونه تست بزنم بهتر نیست؟!شما تجربهای دارید؟
دوازدهم
فارغ-التحصیلان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
romisaFaeze Radseresht
سوالتون خیلی کلیه
اصلا نمیشه نظر داد
چون نه سلیقه شمارو میدونیم
نه اون معلمارو میشناسیم
نه اصلا میدونیم قراره چیکار کنن
ولی خوب به نظرم کلاس نکته و تست چیز بدی نباشه -
Faeze Radseresht
سوالتون خیلی کلیه
اصلا نمیشه نظر داد
چون نه سلیقه شمارو میدونیم
نه اون معلمارو میشناسیم
نه اصلا میدونیم قراره چیکار کنن
ولی خوب به نظرم کلاس نکته و تست چیز بدی نباشهsallar savadkoohi ممنون از راهنماییتون.
-
sallar savadkoohi ممنون از راهنماییتون.
Faeze Radseresht سلام بستگی ب دبیر و خودت و اینا داره
من تابستون دهم ب یازدهم رو همینطوری تلف کردم:) با کلاسای مدرسه
ولی ببین میتونی با برنامه کلاسا کنار بیای یا نه
امتحانی ی چن جلسه برو بنظرم بهتره -
سلام دوستان.
سال نوتون مبارک.
دوازدهم
فارغ-التحصیلان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
romisaFaeze Radseresht
سلام
نظرم اینه چن جلسه شرکت کنین و بعد ببینید بازدهیش براتون چقدره و بعدش تصمیم بگیرین
اگه بار آموزشی داره حتما استفاده کنین ولی اگر حس می کنین با منابع دیگه بهتر یاد می گیرین میتونید رو بقیه چیزا تمرکز کنین
با توجه به اینکه کلاس نکته و تست هست و مدرسه تعهد داره که تا آخر براتون برگزار کنه به نظرم ارزشش رو داره ولی حتما شرکت کنید و بعدش تصمیم بگیرین -
R romisa این موضوع را در قفل کرد
-
R romisa قفل این موضوع را در باز کرد
-
Faeze Radseresht سلام بستگی ب دبیر و خودت و اینا داره
من تابستون دهم ب یازدهم رو همینطوری تلف کردم:) با کلاسای مدرسه
ولی ببین میتونی با برنامه کلاسا کنار بیای یا نه
امتحانی ی چن جلسه برو بنظرم بهتره0-0ftm ممنونم
-
Faeze Radseresht
سلام
نظرم اینه چن جلسه شرکت کنین و بعد ببینید بازدهیش براتون چقدره و بعدش تصمیم بگیرین
اگه بار آموزشی داره حتما استفاده کنین ولی اگر حس می کنین با منابع دیگه بهتر یاد می گیرین میتونید رو بقیه چیزا تمرکز کنین
با توجه به اینکه کلاس نکته و تست هست و مدرسه تعهد داره که تا آخر براتون برگزار کنه به نظرم ارزشش رو داره ولی حتما شرکت کنید و بعدش تصمیم بگیرینromisa خیلی ممنونم.
-
romisa خیلی ممنونم.
Faeze Radseresht خواهش می کنم
-
0-0ftm ممنونم
Faeze Radseresht خواهش میکنم
-
سلام
راستش من مدرسه تیزهوشان کرجم و مدرسمون کلاس کنکور گذاشته بود از ابان
منم از خدا بی خبر رفتم ثبت نام ولی اصلا پشیزی ارزش نداشت
به نظرم اگر وسع مالیت میرسه راه ابریشم رو که خییییلیییی بهتره. (راه ابریشم ریاضی)
اگر هم مشکل مالی داری از طرح پرچم استفاده کن
-
سلام عزیزم
همچنین سال نو شما هم مبارک!(:
ببین من خودم راستش راحت ترم که توی خونه وقتم کامل آزاد باشه و خودم تست کار کنم.....حس میکنم اینجوری بهتر میتونم درس بخونم و پیشرفت داشته باشم....
اینم بگم ک اگه میخوای امتحانی ی ۱ جلسه یا ۲ جلسه برو......بعد اگه دیدی زیاد وقتت رو نمیگیره و البته مفید هم هست میتونی ادامه بدی.
موفق باشی. -
سلام
راستش من مدرسه تیزهوشان کرجم و مدرسمون کلاس کنکور گذاشته بود از ابان
منم از خدا بی خبر رفتم ثبت نام ولی اصلا پشیزی ارزش نداشت
به نظرم اگر وسع مالیت میرسه راه ابریشم رو که خییییلیییی بهتره. (راه ابریشم ریاضی)
اگر هم مشکل مالی داری از طرح پرچم استفاده کن
amirmohammad shakeri ممنون از راهنماییتون.
-
سلام عزیزم
همچنین سال نو شما هم مبارک!(:
ببین من خودم راستش راحت ترم که توی خونه وقتم کامل آزاد باشه و خودم تست کار کنم.....حس میکنم اینجوری بهتر میتونم درس بخونم و پیشرفت داشته باشم....
اینم بگم ک اگه میخوای امتحانی ی ۱ جلسه یا ۲ جلسه برو......بعد اگه دیدی زیاد وقتت رو نمیگیره و البته مفید هم هست میتونی ادامه بدی.
موفق باشی.سارا M 0 ممنونم از پیشنهادتون.
️
-
سلام دوستان.
سال نوتون مبارک.
دوازدهم
فارغ-التحصیلان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
romisaFaeze Radseresht سلام سال نو شما هم مبارک باشه منم یازدهمم مدرسه ما هم همین کار رو میخواد انجام بده ولی من ترجیح دادم که از الا استفاده کنم حالا شما ممکن با معلم های مدرسه خودتون راحتر باشی
-
Faeze Radseresht سلام سال نو شما هم مبارک باشه منم یازدهمم مدرسه ما هم همین کار رو میخواد انجام بده ولی من ترجیح دادم که از الا استفاده کنم حالا شما ممکن با معلم های مدرسه خودتون راحتر باشی
@ariana-ariana ممنونم.
-
این پست پاک شده!