سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
تغییر رشته... کمک
-
سلام به همگی
کلاس یازدهم ریاضی هستم... میخوام به رشته تجربی تغییر رشته بدم خیلی میترسم که یوقت کارم اشتباه نباشه داروسازی رو دوست دارم و کلا توی دبیرستان به همه درس ها بی حس بودم ینی متوسطه وضعیت درسیم... نمیدونم زیستو چجوری باید بخونم؟
میترسم نتونم موفق بشم
دیگه حوصله خوندن هندسه و آمار و حسابان رو ندارم کلا نهم هم چون معدلم 20 بود همه رشته ها میتونستم برم با ده بیست سی چهل انتخاب رشته کردم
پزشکی هم دوست دارم -
-
سلام
دو راه داری
1.بچه های ریاضی خب طبیعتا ریاضیشون خیلی بهتراز بچه های تجربی و تو کنکور تجربی موفق تر میشن پس الزاما نیازی نیست تغییر رشته بدی کافیه تو همون رشته رو بقیه درسا درحد تجربی کار کنی و تابستون زیستو بخونی زیستم خیلی درس راحتیه فقط یکم قلق داره
2 ایه که کلا بیای رشته تجربی که با مدرسه بخونی که خود بچه های تجربی ب ابو اتیش میزنن سرکلاسا حاظر نشن چون بطور وحشتناک وقتو هدر میده -
Nadia Kiaara تغییر رشته به نظرم بهتره چون دیگه نیازی نیست درسای ریاضی رو بخونی خود درسای ریاضیم بالاخره زمان میخوان اگه هم شروع نکردی زیست خوندن از الان شروع کن که یکم متوجه بشی چطوری باید خونده بشه و برا تغییر رشته هم که زیستو باید امتحان بدی حالا دیگه نمیدونم هم دهم و هم یازدهمو باید امتحان بدی یا فقط یازدهم
-
Nadia Kiaara سلام دوست عزیز، وقتت بخیر
اگر به صرف بازار کار بخوای بیای تجربی بهت اطمینان میدم با توجه به این سیر روبه پیشرفت هر روزه تکنولوژی در آینده نچندان دور ریاضی بازار کار بهتر پر درآمد تر و راحتت تری داره با توجه به روی کاراومدن رشته هایی مثلا ماشین لرنینگ وهوش مصنوعی و ... هوشمندسازی خونه ها، عملهای از راه دور و تقریبا کلا همه چی...
اما اگر بحث علاقه است باید بگم تجربی و قبول شدن تو رشته های تاپ یک کار خیلی فرسایشیه. درس شیرینی مثل زیست که اولویت اغلب دانش آموزا تو تجربیه، اگر بخوای درس بالای هفتاد هشتاد توآزمونا بزنی روزی کمش دو س ساعت باید براش وقت بزاری ، هی تست بزنی هی کتاو بخونی قصد ترسوندن یا بزرگ نمایی ندارم، با وجود اینا وقتی علاقه داشته باشی تحملش آسون تر میشه، اما شما یکی دوهفته شروع کن به زیست خوندن و تست زدن ببین چطوره، واقعا دوست داری یا صرفا یه ذهنیت زیبا بوده... ولی کلا اگر بخاطر بیحوصلگی یا تنوع میخواید تغییر رشته بدید بدونید تجربی با توجه به اینکه حفظیاتش بیشتر از ریاضیه میتونه به مراتب حوصله سر بر تر باشه نسبت به ریاضی...
و اینکه بعد تغییر رشته شاید فاصله علمی زیادی با بچه ی تجربی احساس کنید اعتماد به نفستون افت کنه و این حرفا باید یخورده خیلی قوی باشید که بتونید با ساعت مطالعه بالا خودتون برسونید
ببخشید اگ یکم زیاد میشد بنظرم اومد خیلی بهتر میتونید تصمیم بگیرید اگه اینارو بدونید.
با آرزوی موفق