چطور برنامه ریزی کنم
-
سلام به دوستان آلایی
امیدوارم که حال همگی عالی باشهمن دهم تجربی هستم و به خاطر اینکه هر موقع برنامه ریزی میکنم فقط روز اول به آن عمل میکنم و نمیتونم کامل برنامه ام را اجرا کنم تصمیم گرفتم که با چند تا از دوستانم با هم درس بخونیم اما نمیدونم چطور برنامه ریزی کنیم برای درس خوندن گروهی
لطفا کمکم کنید
ببخشید اگر طولانی شد
منتظر نظرات و راهنمایی هاتون هستم -
-
سلام متوجه نشدم! برنامه ریزی برای درس خواندن گروهی؟!
برنامه باید شخصی باشه و بر اساس توانایی هاتون و البته استاندار باشه
مثلآ اگه تجربی هستید هر روز زیست تو برنامتون باشه...
ی روز بشینید و تایم روز رو قشنگ زمان بندی کنید
کم کم راه میفتید و میتونید اون برنامه رو ویرایش کنید اگه خواستید.... -
Marziyeh Amini
سلام
اگه تو آزمون های آزمایشی شرکت میکنید،پیشنهاد بنده فرمA1وA2قلمچی هستش که واقعا جهت میده به درس خوندن دانشآموز
این فرم با راهنمایی پشتیبان یا مشاور و بعدش طبق برنامهریزی خودتون و راهنماییای ایشون،تکمیل میشه و واقعا معجزهس
#موفق_باشیم -
سلام به دوستان آلایی
امیدوارم که حال همگی عالی باشهمن دهم تجربی هستم و به خاطر اینکه هر موقع برنامه ریزی میکنم فقط روز اول به آن عمل میکنم و نمیتونم کامل برنامه ام را اجرا کنم تصمیم گرفتم که با چند تا از دوستانم با هم درس بخونیم اما نمیدونم چطور برنامه ریزی کنیم برای درس خوندن گروهی
لطفا کمکم کنید
ببخشید اگر طولانی شد
منتظر نظرات و راهنمایی هاتون هستمMarziyeh Amini سلام من خودم برنامه ریزی گروهی که مثلا با دوستام دقیق مثل هم بخونیم خوشم نمیاد چون هر کسی با کس دیگه ای فرق داره هر خونه ای فرق داره استعداد و میزان خواب هر فردی فرق داره
برای اینکه به برنامه تون عمل کنید نباید یه برنامه ریزی رویایی سخت بریزید مثل 13 ساعت 500 تا تست نمیگم که نمیشه میشه ولی اون اوایل سخته یکی دو روز میشه بعدش دیگه آدم اول میکنه پس یه برنامه منطقی بریزید و حتما یه دفتری چیزی داشته باشید برنامه روزانه تون رو تو اون بنویسید و وقتی پیشرفت خودتون رو ببینید و اینکه روز هاتون با برنامه پیش میره انگیزه ای میشه که بقیه روز ها هم عمل کنید البته باید ببینید چه چیزی باعث میشه به برنامه تون عمل نکردید مثلا گوشی یا خواب آلودگی هر چیزی اول سعی کنید حتما حتما اون مانع رو از جلوتون بردارید اگر هم باز با این شرایط براتون سخت بود میخواید یه جایزه ای چیزی برای خودتون بزارید مثلا فیلمی ببینید اینا البته انگیزه کافی باشه و هدف مشخص باشه به برنامه راحت تر میشه پایبند بود امیدوارم که کمک تون کرده باشم -
Marziyeh Amini سلام من خودم برنامه ریزی گروهی که مثلا با دوستام دقیق مثل هم بخونیم خوشم نمیاد چون هر کسی با کس دیگه ای فرق داره هر خونه ای فرق داره استعداد و میزان خواب هر فردی فرق داره
برای اینکه به برنامه تون عمل کنید نباید یه برنامه ریزی رویایی سخت بریزید مثل 13 ساعت 500 تا تست نمیگم که نمیشه میشه ولی اون اوایل سخته یکی دو روز میشه بعدش دیگه آدم اول میکنه پس یه برنامه منطقی بریزید و حتما یه دفتری چیزی داشته باشید برنامه روزانه تون رو تو اون بنویسید و وقتی پیشرفت خودتون رو ببینید و اینکه روز هاتون با برنامه پیش میره انگیزه ای میشه که بقیه روز ها هم عمل کنید البته باید ببینید چه چیزی باعث میشه به برنامه تون عمل نکردید مثلا گوشی یا خواب آلودگی هر چیزی اول سعی کنید حتما حتما اون مانع رو از جلوتون بردارید اگر هم باز با این شرایط براتون سخت بود میخواید یه جایزه ای چیزی برای خودتون بزارید مثلا فیلمی ببینید اینا البته انگیزه کافی باشه و هدف مشخص باشه به برنامه راحت تر میشه پایبند بود امیدوارم که کمک تون کرده باشم@sania-andiravan ممنون از راهنماییتون
-
Marziyeh Amini
سلام
اگه تو آزمون های آزمایشی شرکت میکنید،پیشنهاد بنده فرمA1وA2قلمچی هستش که واقعا جهت میده به درس خوندن دانشآموز
این فرم با راهنمایی پشتیبان یا مشاور و بعدش طبق برنامهریزی خودتون و راهنماییای ایشون،تکمیل میشه و واقعا معجزهس
#موفق_باشیمسروش قادری ممنون از راهنماییتون
-
@sania-andiravan ممنون از راهنماییتون
Marziyeh Amini خواهش میکنم
و این رو یادم رفت بگم که حتما هدف مشخصی داشته باشید مبهم نباشه مثلا رشته و دانشگاه هدف تون رو داشته باشید و البته اهداف کوچیک هم داشته باشید مثل اهداف روزانه یا هفتگی -
سلام متوجه نشدم! برنامه ریزی برای درس خواندن گروهی؟!
برنامه باید شخصی باشه و بر اساس توانایی هاتون و البته استاندار باشه
مثلآ اگه تجربی هستید هر روز زیست تو برنامتون باشه...
ی روز بشینید و تایم روز رو قشنگ زمان بندی کنید
کم کم راه میفتید و میتونید اون برنامه رو ویرایش کنید اگه خواستید....سارا M 0 ممنون از نظرتون حتما در مورد گروهی خوندن تجدید نظر میکنم
-
Marziyeh Amini
سلام
#موفق_باشیمسروش قادری ببخشید این فرم چطوریه کجا باید تهیه کرد
-
سارا M 0 ممنون از نظرتون حتما در مورد گروهی خوندن تجدید نظر میکنم
Marziyeh Amini
خواهش میکنم :))
دوست عزیز اینم بگم که! گروهی خوندن به معنی اجرای یک برنامه مشخص و ثابت برای همه اعضا نیست......
گروهی خوندن یعنی فقط بیایم گزارش مطالعه اون روز رو بگیم.....بلکه شاید این کار باعث شد انگیزه مون افزایش پیدا کنه و پایبند تر باشیم نسبت به برنامه شخصی خودمون....
توی تاپیک باهم درس خوندن بچه های دهم اگر مایل بودی میتونی طبق برنامه خودت اجرا کنی بعد آخر شب بیای گزارش بدی.
موفق باشی: )) -
سروش قادری ممنون از راهنماییتون
-
سروش قادری ببخشید این فرم چطوریه کجا باید تهیه کرد
ANA Kamali در چطور برنامه ریزی کنم گفته است:
این فرم اکثرا تو کتابخونه خود کانون هستش واسه فروش
تو اینترنت هم بگردید شاید پیدا بشه
ولی بازم تاکید میکنم حتما باید یکی از مشاورا یا پشتیبانای کانون توضیحش بده واستون
چون یکم اوایل سخته و باید به مرور یادش بگیرید و برنامهریزیتون رو انعطاف پذیر کنین
بعد یه مدت کامل میاد دستتون باید چیکار کنین -
ANA Kamali در چطور برنامه ریزی کنم گفته است:
این فرم اکثرا تو کتابخونه خود کانون هستش واسه فروش
تو اینترنت هم بگردید شاید پیدا بشه
ولی بازم تاکید میکنم حتما باید یکی از مشاورا یا پشتیبانای کانون توضیحش بده واستون
چون یکم اوایل سخته و باید به مرور یادش بگیرید و برنامهریزیتون رو انعطاف پذیر کنین
بعد یه مدت کامل میاد دستتون باید چیکار کنینسروش قادری
سلام ی سوال داشتم.....ممنون میشم پاسخ بدید.
این فرم فقط برای کسانی هست که توی آزمون های کانون ثبت نام کردند؟! -
سروش قادری
سلام ی سوال داشتم.....ممنون میشم پاسخ بدید.
این فرم فقط برای کسانی هست که توی آزمون های کانون ثبت نام کردند؟!سارا M 0 نه در واقع
ولی خب فک کنم کانون ابداعش کرد و طبق روند مطالعاتی کانون چیده شده
ولب خب هرکسی میتونه تهیهش کنه،واسه این میگم برید کانون تهیهش کنین چون حتما بادی اونجا راهنماییتون کنن چطوری ازش استفاده کنید
موفق باشید -
سارا M 0 نه در واقع
ولی خب فک کنم کانون ابداعش کرد و طبق روند مطالعاتی کانون چیده شده
ولب خب هرکسی میتونه تهیهش کنه،واسه این میگم برید کانون تهیهش کنین چون حتما بادی اونجا راهنماییتون کنن چطوری ازش استفاده کنید
موفق باشیدسروش قادری
ممنونم -
سلام به دوستان آلایی
لطفا کمکم کنید
ببخشید اگر طولانی شد
منتظر نظرات و راهنمایی هاتون هستمMarziyeh Amini سلام
برنامه ریزی ها وعملکرد تون را بنویسید
از کم شروع کنید و با شیب ملایم پیش برید
خودتون رو ملزم به انجام برنامه کنید
توی برنامه ریزی تنوع و است فراموش نشه
موفق باشید -
Marziyeh Amini سلام
برنامه ریزی ها وعملکرد تون را بنویسید
از کم شروع کنید و با شیب ملایم پیش برید
خودتون رو ملزم به انجام برنامه کنید
توی برنامه ریزی تنوع و است فراموش نشه
موفق باشیدz Gheibi ممنون از راهنماییتون
-
z Gheibi ممنون از راهنماییتون
تنوع و تست بوده که اشتباه نوشته شده بود -
سلام به دوستان آلایی
لطفا کمکم کنید
ببخشید اگر طولانی شد
منتظر نظرات و راهنمایی هاتون هستمMarziyeh Amini سلام دوست عزیز من برنامه ریزی بلدم برات مینویسم خیلی هم خوبه اگه دوست داشتی بنویس البته این برای رشته تجربیه
هر روز زیست شناسی : ۱/۵ الی ۲ ساعت
هر روز : ادبیات یک روز لغت و قرابت یک روز آرایه و دستور
هر روز دینی
هر روز عربی
هر روز زبان
هر روز شیمی
درسته شاید فکر کنی زیاده ولی حتی شده یه ربع برای هر درس عمومی وقت بزاری ولی استمرار داشته باشه بهتر از اینه که چند روز یکبار باشهیک روز درمیان ریاضی و فیزیک
اگه هم گروهی باشه که خیلی بهتره
موفق باشید