سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
چیکار کنم
-
زهرا بنده خدا مچکرم
همچنین شما:)) -
زهرا بنده خدا منم نظر بدم
شما مشکلاتت همش قابل حله پس آروم باش۱_ مادرتونم باید خودت آروم کنی آرامش شما به ایشون برمیگرده پس اول خودت آروم باش
۲_درس خوندن باید متنوع و از همه دروس باشه، شما روی یک درس زوم کردی بقیه خداحافظ اصلا این اشتباه را تکرار نکنید
دلیل این کارتونم این بوده که دوست داشتید پیشرفت تونو زود مشاهده کنید اما برای پیشرفت پایدار و واقعی باید صبور باشید۳_درس خوندن با حفظ تمرکز توی موقعیت در سرو صدا واقعا مزیته ، خیلی خوبه
ولی اگر نتوانستید در این شرایط خوب درس بخونید،به هییییییچ وجه در محیط نامناسب وقت تونو تلف نکنید، انباری خیلی خیلی گزینه خوبیه ، البته با آرامش خواسته تونو مطرح کنید و روش مصر باشید
برای درساتونم اصلا نگران نباشید چون اگر از الان شروع کنید همه ایراداتتون حل میشهبقیه دوستان نکات مهم را گفتن
ممنون از همه آلایی های مهربون -
زهرا بنده خدا بخیاااال (: والا بیخیالی بهترین راه هست (: دور از شوخی ببین گاهی خودمون نمیتونیم خودمون رو جمع کنیم و به کمک احتیاج داریم با یک مشاور صحبت کن و برنامه بگیر بعد که افتادی رو غلتک خودت پیش برو نگران نباش امتحانات امسال هم مجازی هست پس استرس نداشته باش اگر برا کنکور میخوای بخونی این کار ها رو هر شب انجام بده...
اول از همه برو همه گرامر هایی که درس دادن رو بخون شبی یکی 20 روزه تمومه بعد شبی یه کلوز حل کن قرار نیست درست حل کنی قراره یاد بگیری
دو یا سه تخصصی یه عمومی مثل عربی یا دینی برا خودت تو برنامت بزار
مهم نیست کتاب رو تموم کنی ببین کجا ها بیشتر نمره داره و کجا ها رو بیشتر بلدی همون رو بخون وقت کردی بقیش هم بخون
فقط اضطراب نداشته باش من کنکوری ام عملا هیچی از شیمی نمیدونم (: خیلی از درس هام موندن کنکور دارم نهایی هم دارم کل عید هم درگیر رفع اضطراب های بیخودی بودم ولی بلاخره آروم شدم
...
ببین نخونی هم ضرر نمیکنی! کنکور قبول نشی ضرر نمیکنی! دانشگاه نری ضرر نمیکنی! ولی ولی ولی اگر اضطراب الکی داشته باشی ضرر میکنی این رو یادت باشه هیچ چیز تو دنیا ارزش اضطراب داشتن رو نداره مگر چیزی که باعث مرگ بشه 10 بشی 11 بشی 15 بشی 20 بشی هیچ اتفاقی نمی افته راحت سرت رو بنداز پایین از آخر درس ها شروع کن یا از اول شروع کن هر طور خودت راحتی فقط اضطراب نداشته باش همین نهایت امرش اینه که میخوای 1401 وارد دانشگاه بشی خب 1402 میشی چیزی که مهمه اینه که وقتت رو هدر نداده باشی -
زهرا بنده خدا خواهش میکنم موفق باشید
-
.1381sahar ممنونم:)
آره اضطراب الکی فایده نداره:)
من اینقدرم از متنم میباره استرس ندارم:)
متن بد نوشتم:)
استرس نبود ولی سردرگمی بود:/
یعنی عملا نمیدونستم از کجا باید شروع کنم:/
امسال واقعا استرسم خیلی خیلی کم شده:)