مدارس نمونه دولتی و سهمیه ی کنکور!
-
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۰، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان
میخواستم بپرسم که آیا تحصیل در مدارس نمونه دولتی در کنکور سهمیه داره؟
@دانش-آموزان-آلاء راضیه دهقانی -
سلام دوستان
@دانش-آموزان-آلاء راضیه دهقانیمینا میناب
سلام نه تاثیر نداره -
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۰، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام نه ربطی نداره آخه.
-
سلام دوستان
@دانش-آموزان-آلاء راضیه دهقانینوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۰، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۰، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مینا میناب فقط یه سوال آیا برای ورود به دانشگاه امتیازی داره؟
-
مینا میناب
نه راستش تاثیر نداره
چیزایی که تاثیر داره
بسیج فعهال
جانباز شاهد هیِت علمی مناطق زلزله سیل خانواده های نظامی
و برای تربیت معلم دانشگاهای نظامی و پیام نور معدل نهایی دوازدهم
حتی سمپادم تاثیری نداشته تابحال مگر سالای اینده بخوان تغییر بدن -
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمینا میناب
عزیزم من خودم مدرسه نمونه دولتی هستم والا چنین چیزی نشنیدم. فک نکنم. -
مینا میناب
نه راستش تاثیر نداره
چیزایی که تاثیر داره
بسیج فعهال
جانباز شاهد هیِت علمی مناطق زلزله سیل خانواده های نظامی
و برای تربیت معلم دانشگاهای نظامی و پیام نور معدل نهایی دوازدهم
حتی سمپادم تاثیری نداشته تابحال مگر سالای اینده بخوان تغییر بدننوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۰، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهyas 17 سلام بسیج فعال هم دیگه سهمیه نداره.مگر توی دانشگاه بقیه الله که توی همینم امتیاز به حساب میاد نه سهمیه جداگانه
من بسیج فعال بودم ولی هیچ تاثیری تو قبولی ام نداشت.خودم قبول شدم(دانشگاه فرهنگیان در رشته آموزش ابتدایی)
برای اطلاع از اینکه چی سهمیه داره می تونید دفترچه انتخاب رشته کنکور سال قبل یعنی99 رو بخونید.به حرفای کوچه و بازار توجه نکنید
موفق باشید -
تو کنکور نه البته المپیاد رتبه داشته باشی داره و این که اگر تیزهوشانی باشی میتونی همزمان تو دو رشته تحصیل کنی نباشی چنین حقی نداری مگر بری دانشگاه آزاد و پیام بور (شنیدم ها نه تیزهوشانی ام نه دنبالش) البته مدرسه سمپاد اگه میتونی دوست داری و جونش رو داری برا دبیرستان برو هرچند چندان تفاوت هم نمیکنه
-
تو کنکور نه البته المپیاد رتبه داشته باشی داره و این که اگر تیزهوشانی باشی میتونی همزمان تو دو رشته تحصیل کنی نباشی چنین حقی نداری مگر بری دانشگاه آزاد و پیام بور (شنیدم ها نه تیزهوشانی ام نه دنبالش) البته مدرسه سمپاد اگه میتونی دوست داری و جونش رو داری برا دبیرستان برو هرچند چندان تفاوت هم نمیکنه
@1381sahar همه مدرسه یکین به نظر من . فقط آلا هستش که فوق العاده است.