سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
حال خوب روحی
-
سلام. شخصا کاری که می کنم که حالم بهتر بشه یکیش اینه که سعی می کنم بعضی وقتا با کمی ورزش سبک بعضی احساساتمو تخلیه کنم، با دوستام صحبت کنم چون بعضی وقتا این کار باعث می شه به این نتیجه برسم که فقط من نیستم که احساس بدی دارم. مثلا امروز که بعد مدتی داشتم شیمی دوازدهمو می خوندم خیلی استرس گرفته بودم که ببین دیر شروع کردی و نمی رسی ولی بعد به خودم گفتم بهرحال می شینم و این مبحثو تموم می کنم که حداقل خیالم راحت بشه که انجامش دادم چون همون بهتر از هیچیه، چون اون جوری عذاب وجدان بیشتری می گیرم و ادامه کار برام سخت تر می شه. ولی گاهی اوقات، بنظر من، اون استراحت کوتاه بین درس لازمه که با حس بهتری برگردیم سر درس.
این فعلا چیزی بود که به ذهنم رسید امیدوارم موفق باشین -
Bahar**banoo من با خودم حرف میزنم و حالم خوب میشه
-
سلام وقتتون بخیر
شرایطتون رو درک میکنم کاملا
من وقتی حالم خیلی بد بود مخصوصا موقع تعویق کنکور میتونم بگم یه نوع افسردگی گرفته بودم و...
میرفتم یه جای خلوت پیدا میکردم و گریه میکردم تا یکم آروم بشم
روزی یه صفحه قرآن میخوندم واقعا آرامش میده
یه دوش میگرفتم بعدم آهنگی که دوست دارم رو پلی میکردم و یه یک ساعتی استراحت میکردم و به این فکر میکردم که به چیزی که میخوام رسیدم.. این لنگیزه میداد بهم
گاهی میرفتم بیرون یه جایی که هیچ آشنایی نباشه که بخواد درباره کنکور بپرسه ازم قدم میزدم یا با ماشین یه دور میزدم برمیگشتم
شبا انقدر ذهنم درگیر بود و فکر و خیال میومد سراغم که نمیتونستم بخوابم .. قبل خواب یه نصف لیوان عرق بهار نارنج میخوردم آرام بخش بود
کلا این داروهای گیاهی که آرام بخشه مث اسطوخودوس و اینا خیلی خوبن -
مصطفی عباسیان خیلی ممنونم از شما
-
مینا میناب چه خوب:)
ممنونم ازتون -
maryam111 فقط یه سوال دیگه
بخاطر نصفه خوندم احتمالا باید یه کنکور دیگه هم بدم
با این وضع روحی ادامه بدم سعی کنم بینش استراحتم بکنم یا اینکه کلا یه مدت فقط به حالم فکر کنم و نذارم بدتر بشه چون یه کنکور دیگه هم پیش رو دارم؟ -
Bahar**banoo در حال خوب روحی گفته است:
maryam111 فقط یه سوال دیگه
بخاطر نصفه خوندم احتمالا باید یه کنکور دیگه هم بدم
با این وضع روحی ادامه بدم سعی کنم بینش استراحتم بکنم یا اینکه کلا یه مدت فقط به حالم فکر کنم و نذارم بدتر بشه چون یه کنکور دیگه هم پیش رو دارم؟ببینید از الان به کنکور بعد فکر نکنید نهایت تلاشتون رو بکنید که امسال تموم بشه
اما شما مطالعه تون باید پیوسته باشه چرا؟ چون از درس که فاصله بگیرید یه مدت سرد میشید دیگه بعد که بخواید برگردید به درس یکم کار واستون سخت میشه