ثبت نام کنکور
-
سلام دوستان.ممنون میشم راهنماییم کنین.من امروز رفتم کافی نت ثبت نام کردم ولی عکسی که برام اسکن کرده زوم رو چهره زیاد شده در صورتی که پارسال برای ثبت نام اصلا عکسم این طوری نبود.به خانمه گفتم که اشتباه نیس گفت امسال سنجش این طوری کرده که چهره بهتر معلوم بشه.کسی از شما ها ثبت نام کرده که به من بگه برا شما هم همین جوریه.یکم استرس دارم تو دفترچه نوشته عکس اگه غیر معتبر باشه ثبت نام باطله.میترسم با اون اندازه و حجمی که سنجش گفته نفرستاده باشه
-
من خودم که عکس رو وارد کردم هم همینجوری بود!
یعنی بیشتر قسمتِ صورت توی عکس قرار میگیره و برای همین زوم میکنن!
قسمتی از گردن به پایین که توی عکس هست رو قرار نمیده سیستم و از گردن به بالاست! -
@Mohammad-A خیلی ممنون از راهنماییتون.خیلی استرس داشتم.الان خیالم راحت شد.ایشالا که تو ازمون موفق بشین و به نتیجه ی دلخواهتون برسین.
-
سلام دوستان.ممنون میشم راهنماییم کنین.من امروز رفتم کافی نت ثبت نام کردم ولی عکسی که برام اسکن کرده زوم رو چهره زیاد شده در صورتی که پارسال برای ثبت نام اصلا عکسم این طوری نبود.به خانمه گفتم که اشتباه نیس گفت امسال سنجش این طوری کرده که چهره بهتر معلوم بشه.کسی از شما ها ثبت نام کرده که به من بگه برا شما هم همین جوریه.یکم استرس دارم تو دفترچه نوشته عکس اگه غیر معتبر باشه ثبت نام باطله.میترسم با اون اندازه و حجمی که سنجش گفته نفرستاده باشه
منم همینطوری بود اما خودم یکم تصویرمو کوچیکتر کردم و درستش کردم که تصویرم کامل بیوفته
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد برای این مسئله خیالتون راحت باشه -
@m-jafari9877
خیلی ممنون از شما