Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
تحلیل دبیر آقای یاری
-
سلام سیامک انصاری هستم . حالا اینجا چیکار میکنم؟ میخوام در قسمت پنجم تحلیل دبیر, آقای محمد رضا یاری دبیر فیزیک آلا رو تحلیل کنم. من که وقتی فیلماشو دیدم گفتم فیزیک میشه کل زندگیم. و من تورو دعوت میکنم به alaa.ir تا فیلمای اقای یاری رو ببینی.
ایشان سه دوره صفر تا صد فیزیک دهم, صفر تا صد فیزیک یازدهم و نکته و تست فیزیک یازدهم دارند. صفر تا صد فیزیک دهم در 175 قسمت تکمیل شده است و صفر تا صد فیزیک یازدهم تا فصل3 در 84 قسمت تکمیل شده است و انشاالله به زودی نکته و تست یازدهم هم تکمیل خواهد شد. نکته تست یازدهم فقط 10 قسمت ضبط و پخش شده است. انشاالله ایشان در آینده سال دوازدهم را هم تدریس خواهند کرد.
شیوه کار این دبیر این است که به طور کامل و مفصل درسنامه را ارائه میدهد که ایشان از کتاب هایی مانند خیلی سبز و نشر الگو و سایر کتاب های مرجع استفاده کردند که باعث میشود عمق مطلب را دانش آموز یاد بگیرد. سپس ایشان سوالات زیادی در قالب تست یا تمرین حل میکنند. البته برای سال دهم ایشان بیشتر تست ها را در انتهای فصل حل میکنند. ایشان برخی مباحث حذفی که یازدهمی ها و دوازدهمی ها باید بدانند را هم حتی توضیح میدهند, هر چند قبلش میگن که دهمیا اجباری نیست یاد بگیرند. اکثر تست های ایشان سطح بالا میباشد و منبع تست ها از کنکور سراسری و آزمون های آزمایشی و شاید بعضا تالیفی میباشد. به جرات میتونم بگم با دیدن فیلم های ایشون نیازی به درسنامه کتاب کار به هیچ وجه نمیباشد.
همچنین دوره های ایشان دارای جزوه میباشد که بخشی از آن مانند حل سوالات و نوشتن نکته هایی که ایشون میگن رو دانش آموز باید تکمیل کند.
ایشان همیشه به دانش آموزان توصیه میکند اول سوال را دانش اموز حل کند و با جواب مقایسه کند. اگه درست گفت که افرین بهش, ولی اگه غلط حل کرد (بخوره تو ملاجش ) چک کنه ببینه در کدام مرحله اشتباه حل کرده و اگه کلا حل نکرد, جواب را ببیند. همچنین در شرایط حل غلط یا حل نکردن, در اخر باید دانش اموز دوباره سوال را حل کند.
شوخی ها و حرکات فان ایشان باعث افزایش رغبت و انگیزه دانش آموز میشود.تیکه کلام های ایشان تومخ, بخوره تو ملاجت, تو ملاج, مزار شریف, در این حد ظاهر شو که..., داداش کوچیکه و... میباشد
پیشرفت های بسیار زیادی نیز ابا دیدن دوره های ایشان حاصل شده است. خواهش میکنم حتی در تابستان هم که شده فیلم های ایشون رو ببینین و فیزیک رو بفهمید!!!
دوستان انجمن از شما خواهشمندیم سوالات و نظارت خود را درباره ایشان بفرمائین
#فیزیک_مفهومی_با_آقا_یاری
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@انسانیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @ریاضیا @تجربیا @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @همیار فیزیک -
matin shirinkam #یاری_یار_همیشگی_ما
-
استاد یاری به جرات معجزه میکنه در فیزیک
-
خداییش من اصن با ایشون ارتباط نمیگیرم خیلی حاشیه میرن حرف یه ربع رو تو نیم ساعت میزنن
یه تست یه ربع میکشه حل بشه -
مصطفی عباسیان سلیقس دیگه هرکی با یجور سبک تدریس حال میکنه
برعکس من عشق میکنم میشینم پای ویدیو های ایشون
-
من که عاشق تدریسشونم ایشون بهترین استادن ینی از وقتی تدریساتونو میبینم ب فیزیک علاقه مند شدم و درصد بالاتر میزنم
-
یه سوال چرا جزوه فصل چهارم رو نمیزارن ( برای فیزیک یازدهم )
-
Zynab Nooredini انشاالله حلتما کامل میکنن
-
matin shirinkam اخه اقای یاری تا الان دو تا ویدئو از جزوه ای که هنوز نیومده دادن حالا اره شایدم دارن کامل میکنن
ممنون -
Zynab Nooredini خواهش میکنم
-
مصطفی عباسیان خب به جاش آقای کارزانیان ببین خلاصه تر و باسرعت بیشتر میگه یه فصل تو ی دوسه جلسه
-
Mohammad Lotfi 0 اخه من از اول با اقای یاری شروع کردم دیگه سخته یهو دبیرتو عوض کنی
-
Mohammad Lotfi 0 همون ویدیو هارو ببین تا اموزش رو بگیری تا هر وقت جزوه بیاد
وقتی جزوه رو گرفتی برو ویدیو هارو با سرعت x2 ببین تا سریع نکات رو پیدا کنی بنویسی
-