ازکجا تهییه کنم؟
-
سلام
من پایه یازدهمم میخوام تابستون دهم بخونم،،، ولی کتابای دهم ندارم از کجا گیر بیارم؟ لطفا بگید
-
سلام
من پایه یازدهمم میخوام تابستون دهم بخونم،،، ولی کتابای دهم ندارم از کجا گیر بیارم؟ لطفا بگید
@carel-jhanso من برای خرداد میخامش
️
-
چه جالب ، من دهمم و میخوام برا تابستون یازدهم بخونم . بیا کتابارو عوض کنیم
-
سلام از دیوار .....
کسانی که نظام جدید بودند و کنکور دادند میتونید بگردید توی دیوار و کتاب های دهم رو بگیرید....
یا اگه کتاب کمک درسی داشتند برای فروش....خودتون بپرسید ببینید کتاب درسی دهم رو دارن.
بعد ی چیز دیگه.....کلا خودتون همیشه کتاب هاتون رو نگه دارید....مثلا دهمتون رو ....
یا یازدهم رو هم وقتی رفتید دوازدهم باز نگه دارید. -
سلام از دیوار .....
کسانی که نظام جدید بودند و کنکور دادند میتونید بگردید توی دیوار و کتاب های دهم رو بگیرید....
یا اگه کتاب کمک درسی داشتند برای فروش....خودتون بپرسید ببینید کتاب درسی دهم رو دارن.
بعد ی چیز دیگه.....کلا خودتون همیشه کتاب هاتون رو نگه دارید....مثلا دهمتون رو ....
یا یازدهم رو هم وقتی رفتید دوازدهم باز نگه دارید.سارا M 0 کتاب کمک درسی نه فقط درسی
-
سارا M 0 کتاب کمک درسی نه فقط درسی
Carel Jhanson
کتاب فروشی هایی ک کتاب دست دوم دارن من خودم گرفتم 1 بار یه دو نه کتاب
اگر هم حوصله نداری پی دی اف دانلود کن برو پرینت کن -
سلام
Carel Jhanson سلام
اگه کتاب نو میخواین از فروشگاه کتاب جم بگیرین
نسبت بقیه فروشگاها مناسب تره -
سارا M 0 کتاب کمک درسی نه فقط درسی
Carel Jhanson
منم درسی منظورم بود نه کمک درسی.
گفتم اگه احیانا آگهی کمک درسی دیدید برای کتاب درسی بپرسید . شاید داشته باشن. -
از انقلاب میتونی بگیری باید بری اون پاساژ هایی که کلا تو کار کتاب درسی هستن نه کمک درسی
-
سلام
Carel Jhanson در ازکجا تهییه کنم؟
گفته است:
سلام
سلام .از سایت پایتخت میتونید خرید کنید.