عجیب نیست!
-
سارا M 0 سلام
اره خب عجیب به نظر میرسه🤔
خب یه سوال وقتی پاسخ نامه ی تستای آسون رو نگا میکنین بلدشون نبودین یا واسه ی بی دقتی بوده که نتونستین پاسخ بدین
بعد سوال های سخت رو وقتی حل میکنین کتاب هم با همون روش رفته؟ یا با تحلیل خودتون بوده؟atena abolhasani
تست های شیمی بیشتر به خاطر بی دقتی هست که میبینم نتونستم حل کنم....یا مثلا اشتباه بوده....
سوال های سخت هم که حل کردم و جواب پاسخنامه رو هم تحلیل کردم....اره مثل هم بودن.... (مثلا از ی فرمول استفاده کردم من ....پاسخنامه هم همین طور).
نمیدونم والا....مثلا ی تست سخت حل میکنم....خوشحال میشم..... بعد ی تستی که گویا سطح پایین تر داره...میبینم حل نشده...یا بی دقتی کردم....ناراحت میشم.....
موندم والا😕 -
atena abolhasani
تست های شیمی بیشتر به خاطر بی دقتی هست که میبینم نتونستم حل کنم....یا مثلا اشتباه بوده....
سوال های سخت هم که حل کردم و جواب پاسخنامه رو هم تحلیل کردم....اره مثل هم بودن.... (مثلا از ی فرمول استفاده کردم من ....پاسخنامه هم همین طور).
نمیدونم والا....مثلا ی تست سخت حل میکنم....خوشحال میشم..... بعد ی تستی که گویا سطح پایین تر داره...میبینم حل نشده...یا بی دقتی کردم....ناراحت میشم.....
موندم والا😕سارا M 0 پس حتما در درس مشکلی ندارین بیشتر مشکلتون رو بی دقتی و تند حل کردن سواله نگران نباشین فقط،زیاد تست بزنین و تحلیلشون کنین خود به خود درست میشه🙂🌱
-
سارا M 0 پس حتما در درس مشکلی ندارین بیشتر مشکلتون رو بی دقتی و تند حل کردن سواله نگران نباشین فقط،زیاد تست بزنین و تحلیلشون کنین خود به خود درست میشه🙂🌱
atena abolhasani
خیلی ممنونم😊🌹👌 -
سلام دوباره به همه!
خب این دفعه ی سوالی دارم....که یکم برام عجیبه!
من وقتی تست ریاضی و شیمی مثلا حل میکنم......
میبینم که مثلا تست های سطح بالا رو حل میکنم....ولی توی حل تست های آسون گیر میکنم یکم..
مثلآ تست های شیمی ک حل کردم.دیدم سطح بالا بودن....بعد بعضی تست هایی ک نتونستم سطح پایین تر😳😐
اینم بگم از سطح تست ها خبر ندارم که بخوام مثلا دقت خودم رو تنظیم کنم باهاشون.... توی پاسخنامه متوجه میشم....که چه سطحی دارن...
یا ریاضی میبینم تست هایی که ( مثلا ستاره دار هستند و سختند و طبق گفته کتاب تست باید آخر سر رفت سراغشون)
رو من همون اول میرم سراغشون میبینم حل میشن..... بعد تست هایی که( به گفته خوده کتاب تست مثلا نسبت به اون ستاره دار ها سطح پایین تری دارند) میبینم تو بعضی هاش میمونم...😐
عجیب نیست؟! شما هم شده اینجوری شدید؟؟
الان من اگه ی تست سخت حل کردم باید خیالم راحت باشه؟! بعد تست مثلا سطح پایین تر گیر کردم...باید نگران شم😑
تجربیا
ریاضیاسارا M 0 سلام
واسه ریاضی اکثر کتاب تستا از سوالای آسون شروع میکنن و کمکم سخت میشه سوالات
خب شما هم ابتدا ساده هارو حل کنید تا کمکم دستتون گرم بشه واسه سختا
واسه شیمی هم سوالای سادهای ک میگید غلط میزنید،مفهومین یا محاسباتی؟ -
اینکه در حل سوالات سخت مشکلی ندارین ولی برای سوالات اسون مشکل دارین
ینی شما مباحث رو از بیس قوی نخوندین برا همون تو سوالات اسون و مفهومی میمونین
باید سوالات تشریحی و اینجور سوالا بیشتر حل کنین(رویکرد تستی نداشته باشین تو این شرایط، هدفتون مفاهیم باشه) -
سارا M 0 سلام
واسه ریاضی اکثر کتاب تستا از سوالای آسون شروع میکنن و کمکم سخت میشه سوالات
خب شما هم ابتدا ساده هارو حل کنید تا کمکم دستتون گرم بشه واسه سختا
واسه شیمی هم سوالای سادهای ک میگید غلط میزنید،مفهومین یا محاسباتی؟سروش قادری
سلام ممنون
برای ریاضی منم از ابتدا شروع میکنم ...... و توی تست های اول هم مشکلی ندارم...
بعد خودم ی چنتا که حل کردم..میرم مثلا سراغ تست های سطح بالاتر ستاره دار میبینم حل میشن....ولی مثلا ممکنه توی تست هایی که ستاره دار نیستن ممکنه گیر کنم...یا دیر جواب رو بدست بیارم....
برای شیمی نه توی مفهومیا و...... مشکل ندارم.
توی مساعل مد نظرم هست که مثلا گاهی تعجب میکنم چرا یک تست سطح بالا رو حل کردم...ولی یک تست سطح پایین تر رو نه.....یا مثلا بی دقتی کردم تو بدست اوردن جواب. -
اینکه در حل سوالات سخت مشکلی ندارین ولی برای سوالات اسون مشکل دارین
ینی شما مباحث رو از بیس قوی نخوندین برا همون تو سوالات اسون و مفهومی میمونین
باید سوالات تشریحی و اینجور سوالا بیشتر حل کنین(رویکرد تستی نداشته باشین تو این شرایط، هدفتون مفاهیم باشه)amirh_hmyf
سلام
ممنونم از راهنماییتون😊 -
سروش قادری
سلام ممنون
برای ریاضی منم از ابتدا شروع میکنم ...... و توی تست های اول هم مشکلی ندارم...
بعد خودم ی چنتا که حل کردم..میرم مثلا سراغ تست های سطح بالاتر ستاره دار میبینم حل میشن....ولی مثلا ممکنه توی تست هایی که ستاره دار نیستن ممکنه گیر کنم...یا دیر جواب رو بدست بیارم....
برای شیمی نه توی مفهومیا و...... مشکل ندارم.
توی مساعل مد نظرم هست که مثلا گاهی تعجب میکنم چرا یک تست سطح بالا رو حل کردم...ولی یک تست سطح پایین تر رو نه.....یا مثلا بی دقتی کردم تو بدست اوردن جواب.سارا M 0 خب اون مشکل ممکنه تو تیپ مختلف سوالا باشه
تو ریاضیم این نوع مشکل واسه خودم خیلی پیش میومد،ولی خب با پرتکرار تا حد زیادی حل شده
اون کتاب پرتکرار قلمچی عالیه واسه دروس اختصاصی مخصوصا ریاضی فیزیک و محاسبات شیمی -
سارا M 0 خب اون مشکل ممکنه تو تیپ مختلف سوالا باشه
تو ریاضیم این نوع مشکل واسه خودم خیلی پیش میومد،ولی خب با پرتکرار تا حد زیادی حل شده
اون کتاب پرتکرار قلمچی عالیه واسه دروس اختصاصی مخصوصا ریاضی فیزیک و محاسبات شیمیسروش قادری
بازم ممنون🌹 -
سروش قادری
بازم ممنون🌹سارا M 0 خواهش میکنم 🌻🙏
موفق باشید 🌻