Screenshot_2025-01-08-19-02-33-447_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-08-19-01-45-484_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
شرمنده وقت شما رو میگیرم یه سوال داشتم اینکه تو سوال 93گفت جهت بردار نیروها رو گفته کوچکتر از صفر از کجا این میگه میشه بهم بگید من متوجه نمیشم منظور از اینکه گفته q1q3کوچکتر از صفر چیه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Screenshot_2024-12-25-21-41-06-756_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-12-25-21-41-56-559_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 86 اشتباه محاسبه نشده نیرو من فقط تو جواب مشکل دارم خط آخر اگر امکانش هست بهم بگید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
-
amirh_hmyf سلام وقتتون بخیر!
عذر میخوام من میتونم یه سوال یا حداکثر دوتا ازتون بپرسم؟؟! -
@narjes-hashemi سلام ممنون
حتما،بفرمائین -
amirh_hmyf در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
@narjes-hashemi سلام ممنون
حتما،بفرمائینلطف کردید!
یادمه یه سری یکی از تاپیک ها گفته بودید که فیزیک رو از منفی به ۷۰-۸۰ رسوندید!
۱.مگه میشه؟مگه داریم؟چجورررری؟
۲.اگه شده و داریم، میشه بازه زمانیتون رو بگید،چقدر زمان برد؟ -
@narjes-hashemi اره میشه
من روش خوندن فیزیک برا خودمو هنوز پیدا نکرده بودم
از وقتی پیدا کردم یواش یواش درصدام رفت بالا
بازه حدودی بگم ۶.۷ ماه میشه(البته مباحثی که منفی زدم با ۷۰.۸۰ زدم هم فرق داشت ولی در کل یه پیشرفت خوبی داشتم تو فیزیک)
قبلا هم روشمو گفته بودم الانم میگم،من اشکالم این بود که رو درسنامه تسلط قوی نداشتم،برا همین همیشه سر ازمون فرمولا درست و حسابی یادم نمیومد و...
بعد اینکه درسنامه رو خوندم،فرداش همون مباحثو بدون اینکه از رو جزوه نگاه کنم برا خودم درس میدادم،اونجا اشکالایی که پیدا میکردمو از جزوه میخوندمو رفع میکردم،بعد موقع تست زدن هم خیلی راحت بودم
منتها تنها اشتباهی که مرتکب شدم این بود که حل نمیکردم اکثر سوالارو،تو ذهنم نقشه راه حلشو تجسم میکردم بعد پاسخ نامه رو میدیدم و میفهمیدم که درست گفتمو میرفتم سراغ تست بعدی،اگر برگردم دونه دونه سوالارو حل میکنم -
amirh_hmyf بله منم متاسفانه طرز خوندن رو بلد نیستم.امیدوارم راه شما نتیجه بده!
خیلی لطف کردید دوست عزیز و ممنون که وقت گذاشتید -
@narjes-hashemi خواهش میکنم