یک آیه یک زندگی
-
%(#f53977)[خدایا من هم مال و فرزند و عیال و خانمان میخواهم]
گفتم : خدایاااااااااااااااااااااا
من هم دل دارم
من هم آدمم
من هم آرزو دارم بهترینها را داشته باشم....
گفتم خدایا من هم مال و فرزند و عیال و خانمان میخواهم...
با تاسف نگاهم کردی....
شنیدم نگاهت را :
%(#397ef5)[اعْلَمُوا أَنَّمَا الْحَیَاةُ الدُّنْیَا لَعِبٌ وَلَهْوٌ وَزِینَةٌ وَتَفَاخُرٌ بَیْنَکُمْ وَتَکَاثُرٌ فِى الْأَمْوَالِ وَالْأَوْلَادِ کَمَثَلِ غَیْثٍ أَعْجَبَ الْکُفَّارَ نَبَاتُهُ ثُمَّ یَهِیجُ فَتَرَاهُ مُصْفَرًّا ثُمَّ یَکُونُ حُطَامًا وَفِى الْآخِرَةِ عَذَابٌ شَدِیدٌ وَمَغْفِرَةٌ مِّنَ اللَّهِ وَرِضْوَانٌ وَمَا الْحَیَاةُ الدُّنْیَا إِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ]
%(#f539df)[سوره حدید – آیه 20]
بدانید که زندگى دنیا، در حقیقت ، بازى و سرگرمى و آرایش و فخرفروشى شما به یکدیگر و فزون جویى در اموال و فرزندان است[ .مثل آنها ]چون مثل بارانى است که کشاورزان را رستنى آن[ باران ]به شگفتى اندازد، سپس[ آن کشت ]خشک شود و آن را زرد بینى ، آنگاه خاشاک شود .
و در آخرت[ دنیا پرستان را ]عذابى سخت است و[ مومنان را ]از جانب خدا آمرزش و خشنودى است ،
و زندگانى دنیا جز کالاى فریبنده نیست
-
%(#ff0000)[نو بهار است در آن کوش که خوش دل باشی]
نو بهار است...
عریانی درختان جایش را به شکوفه ها داده است و دلمردگی زمستان به شور بهار تبدیل شده است
چگون میشود ما هم هماهنگ با طبیعت ، عریانی و دلمردگی و خستگی و ناامیدی درونمان را به بهار امید و عشق تبدیل کنیم؟
به راستی چه کسی این قدرت را دارد که حول حالنا الی احسن الحال ... الا ارحم الراحمین؟
%(#6a50fa)["فَانظُرْ إِلَیََّ ءَاثَـَرِ رَحْمَتِ اللَّهِ کَیْفَ یُحْیِ الاْ رْضَ بَعْدَ مَوْتِهَآ]
%(#6a50fa)[إِنَّ ذَ َلِکَ لَمُحْیِ الْمَوْتَیَ]
%(#6a50fa)[وَ هُوَ عَلَیَ کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ]
%(#fa50e6)[(روم،50)]پس به آثار رحمت خدا بنگر که چگونه زمین را پس از مرگش زنده میگرداند.
در حقیقت، هم اوست که قطعاً زنده کنندة مردگان است
و اوست که بر هر چیزی تواناست.
-
%(#ff0000)[امان از حرف مردم]
خشمم را مشت کرده ام و به درد و دیوار می کوبم بی تابی ام را...با این قضاوتهای نا به جا ...
با این حرفهای نامنصفانه و دروغ...
با این تهمتها و ناراستی ها و غیبتها و حرف و حدیثهای مردم باید چه کرد....
صدایت را که نمی شنوم .... صدایم را میشنوی؟
با حرف مردم چه کنم؟
با این بندگان بی انصافت چه کنم؟
پاسخ اینهمه قضاوت نادرست را چطور ندهم؟ چگونه بدهم؟؟؟؟
خودت بگو....
وقت اذان است. اعصابم خط خطی است.
تلویزیون را روشن میکنم. دارد قرآن می خواند....
خشکم میزند.... آیا این آیه پاسخ سوالهای من نیست؟ .... :
....%(#524cf5)[مزمل : وَاصْبِرْ عَلَى مَا یَقُولُونَ وَاهْجُرْهُمْ هَجْرًا جَمِیلًا] %(#fa6cd9)[﴿ 10 ﴾ جزء 29]
و بر آنچه مى گویند شکیبا باش و از آنان با دورى گزیدنى خوش فاصله بگیر.
-
گفت
نترسید! من با شما هستم
( همه چیز را )
می شنوم و می بینم ...
طه 46 -
گفت
نترسید! من با شما هستم
( همه چیز را )
می شنوم و می بینم ...
طه 46math_lover
%(#3636f5)[قَالَ لَا تَخَافَا إِنَّنِي مَعَكُمَا أَسْمَعُ وَأَرَى ﴿۴۶﴾] -
و هرگز در مورد کاری نگو من فردا آنرا انجام میدهم
سوره کهف آیه23 -
سوره کهف آیه23nastaran78
%(#8503ff)[وَ لا تَقُولَنَّ لِشَيْءٍ إِنِّي فاعِلٌ ذلِكَ غَداً 23] -
یا ایها الانسان ما غرک بربک الکریم ):(ای انسان ، چه چیزی تو را به پروردگار کریمت مغرور کرده ؟)
-
يَوْمَ نَقُولُ لِجَهَنَّمَ هَلِ امْتَلَأْتِ وَتَقُولُ هَلْ مِنْ مَزِيدٍ ﴿۳۰﴾
آن روز كه [ما] به دوزخ مى گوييم آيا پر شدى و مى گويد آيا باز هم هست (۳۰)وَأُزْلِفَتِ الْجَنَّةُ لِلْمُتَّقِينَ غَيْرَ بَعِيدٍ ﴿۳۱﴾
و بهشت را براى پرهيزگاران نزديك گردانند بىآنكه دور باشد (۳۱)هَذَا مَا تُوعَدُونَ لِكُلِّ أَوَّابٍ حَفِيظٍ ﴿۳۲﴾
[و به آنان گويند] اين همان است كه وعده يافته ايد [و] براى هر توبه كار نگهبان [حدود خدا] خواهد بود (۳۲) -
سوره کهف آیه23nastaran78 در آیه های دلنشین گفته است:
سوره کهف آیه23این ایه با تمام فنون مدیریت زمان و ضمیر ناخودآگاه الان مخالفه.
تفسیر جالبی داره احتمالا...
بعد کنکور یه تحقیق حسابی داریم!!! -
nastaran78 در آیه های دلنشین گفته است:
سوره کهف آیه23این ایه با تمام فنون مدیریت زمان و ضمیر ناخودآگاه الان مخالفه.
تفسیر جالبی داره احتمالا...
بعد کنکور یه تحقیق حسابی داریم!!! -
یکی از اون دوست داشتنی های من سوره انشراح هست
آیه های ناب و بی نظیری داره
حتما بخونیدش
شاید بیشترمون 2تا آیه ازش رو زیاد دیده باشیم که میگه با هر سختی آسانی است
اما من میگم همش رو بخونید
از سوره های کوتاه هست
با روح و روان آدم بازی میکنه
وقتی می خونی عشق بازی می کنی با خدای خودت که سراسر عشقه -
امروز روزی بود که توی منطقه ما زلزله شد
%(#6f00ff)[(( بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ* إِذَا زُلْزِلَتِ الْأَرْضُ زِلْزَالَهَاإِذَا رُجَّتِ الْأَرْضُ رَجًّاوَبُسَّتِ الْجِبَالُ بَسّاً))]
(( بنام خداوند بخشنده مهربان * زمانی که زمین شدیدترین زلزله خودش را داشته باشد * این زلزله بسیار شدید جزء لرزشهای شدید خواهد بود * در آن هنگام کوهها متلاشی و خرد و بخاک تبدیل خواهند شد )) -
1وَ الضُّحى
2وَ اللَّیْلِ إِذا سَجى
3ما وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَ ما قَلى
4وَ لَلْآخِرَةُ خَیْرٌ لَکَ مِنَ الْأُولى
5وَ لَسَوْفَ یُعْطیکَ رَبُّکَ فَتَرْضىترجمه:
به نام خداوند بخشنده بخشایشگر
1 ـ قسم به روز (هنگامى که آفتاب بر آید).
2 ـ و به شب هنگامى که آرام گیرد.
3 ـ که خداوند تو را وانگذاشته و مورد خشم قرار نداده!
4 ـ و مسلماً آخرت براى تو از دنیا بهتر است.
5 ـ و به زودى پروردگارت آن قدر به تو عطا خواهد کرد که خشنود شوى! -
بسم الله الرحمن الرحیم
لا یکلف اللّه نفسا الا وسعهالها ما کسبت و علیها ما اکتسبت ربنا لا تواخذنا ان نسینا او اخطانا ربنا و لا تحمل علینا اصرا کما حملته على الذین من قبلنا ربنا و لا تحملنا ما لا طاقه لنا به واعف عنا واغفر لنا وارحمنا انت مولینا فانصرنا على القوم الکافرین(286بقره)خداوند هیچ کس را جز به اندازه توانش تکلیف نمی کند ، هر کس هر کار خیری کسب کرده به سود اوست ، و هر کار بدی کسب نموده به زیان اوست ، ( و مؤمنان گویند ) پروردگارا ، اگر ما فراموش نمودیم یا خطا کردیم ما را مؤاخذه مکن پروردگارا ، و بار تکالیف سنگینی ( به کیفر گناهانمان ) بر دوش ما منه چنان که بر کسانی که پیش از ما بودند نهادی. پروردگارا ، و آنچه بدان طاقت نداریم ( از عذاب آخرت ) بر ما تحمیل مکن ، و از ما درگذر ، و بر ما ببخشای ، و بر ما رحم کن ، تو مولای مایی ، پس ما را بر گروه کافران پیروز گردان.
-
«بسم الله الرحمن الرحیم
انَّ اللَّهَ یَحُولُ بَیْنَ الْمَرْءِ وَ قَلْبِهِ ...»خدا حائل هست بین انسان و قلبش!. (انفال/24)
-
%(#ff007b)[آيا انسان نميداند که...]
http://s2.picofile.com/file/7723403973/223870_363114733768443_1585833554_n.jpg
%(#7700ff)[أَوَلَمْ يرَ الْإِنْسَانُ أَنَّا خَلَقْنَاهُ مِنْ نُطْفَةٍ فَإِذَا هُوَ خَصِيمٌ مُبِينٌ(يس/77)]
آيا انسان نميداند که ما او را از نطفهاي بيارزش آفريديم؟!
و او (چنان صاحب قدرت و شعور و نطق شد که)
به مخاصمه آشکار با ما برخاست!
ღ
ღ
ღღ
ღ
ღღ
ღ
ღღ
ღ
ღ
-
http://up.1sw1r.com/upfiles/68U30192.jpg
الم یعلم بان الله یری؟!
تکان دهنده ترین ایه،ایات قیامت و جهنم و ...نیست.از نظر من این ایه ست -
به نام من که بخشنده ترین و مهربان ترینم
سوگند به روز وقتی نور میگیرد وبه شب وقتی آرام میگیرد، که من، نه تو را رها کرده ام و نه با تو دشمنی کرده ام (ضحی-2)
افسوس که هر کس را به تو فرستادم تا به تو بگویم دوستت دارم و راهی پیش پایت بگذارم او را که مرا به مسخره گرفتی (یس-30)
و هیچ پیامی از پیام هایم به تو نرسید مگر از آن روی گرداندی (انعام-4)
و با خشم رفتی و فکر کردی هرگز بر تو قدرتی نداشته ام (انبیا-87)
و مرا به مبارزه طلبیدی و چنان توهم زده شدی که گمان بردی خودت بر هـــمــــــــــــــــه چــــیــــــــز قدرت داری(یونس-24)
و این در حالی بود که حتی مگسی را نمیتوانستی و نمیتوانی بیافرینی و اگر مگسی از تو چیزی بگیرد نمیتوانی از او پس بگیری (حج -73)
پس چون مشکلاتت از بالا و پایین آمدند و چشمهایت از وحشت فرو رفتند و تمام وجودت لرزید، چه لرزشی، گفتم کمک هایم در راه است و چشم دوختم ببینم باور میکنی ! اما به من گمان بردی چه گمان هایی . . . (احزاب-10)
تا زمین با آن فراخی بر تو تنگ آمد پس حتی از خودت هم به تنگ آمدی و یقین کردی هیچ پناهی جز من نداری، پس من به سوی تو بازگشتم تا تو نیز به سوی من بازگردی، که من مهربان ترینم در بازگشتن (توبه - 118)
وقتی در تاریکی ها مرا به زاری خواندی که اگر تو را برهانم با من می مانی ، تو را از اندوه رهانیدم اما باز مرا با دیگری در عشقت شریک کردی (انعام - 63،64)
این عادت دیرینه ات بوده است هرگاه که خوشحالت کردم از من روی گردانیدی و رویت را از آن طرفی کردی و هر وقت سختی به تو رسید از من نا امید شده ای (اسرا-83)
آیا من برنداشتم از دوشت باری که می شکست پشتت؟(حشر-2،3)
غیر از من که برایت خدایی کرده است؟ (اعراف- 59)
پس کجا میروی؟(تکویر-26)
پس از این سخن دیگر به کدام سخن میخواهی ایمان بیاوری (مرسلات-50)
چه چیز جز بخشندگی ام باعث شد تا مرا که میبینی خودت را بگیری؟ (انفطار-6)
مرا به یاد می آوری؟ من همانم که بادها را میفرستم تا ابرها را در آسمان پهن کنند و ابرها را پاره پاره به هم فشرده میکنم تا قطره ای باران از خلال آنها بیرون آید و به خواست من به تو اصابت کند تا تو فقط لبخند بزنی و این در حالی بود که پیش از فرو افتادن آن قطره باران نا امیدی تو را پوشانده بود (روم-48)
من همانم که میدانم در روز روحت چه جراحت هایی برمیدارد و در شب روحت را در خواب به تمامی باز می ستانم تا به آن آرامش دهم و در روز بعد دوباره آن را به زندگی برمی انگیزانم و تا مرگت که به سویم بازگردی به این کار ادامه میدهم (انعام-60)
من همانم که وقتی می ترسی به تو امنیت میدهم (قریش-3)
برگرد ، مطمئن برگرد، تا یک بار دیگر با هم باشیم(فجر-28،29)
تا یکبار دیگر دوست داشتن همدیگر را تجربه کنیم (مائده-54)
آنگاه که دوست داری ....کسی همواره به یادت باشد،به یاد من باش .....که من همواره به یاد تو هستم.(سوره بقره آیه 152)
-
%(#ea00ff)[باران در قرآن]؛ سوره بقره، آيه 22
%(#007bff)[«الَّذي جَعَلَ لَكُمُ الْأَرْضَ فِراشاً وَ السَّماءَ بِناءً وَ أَنْزَلَ مِنَ السَّماءِ ماءً فَأَخْرَجَ بِهِ مِنَ الثَّمَراتِ رِزْقاً لَكُمْ فَلا تَجْعَلُوا لِلَّهِ أَنْداداً وَ أَنْتُمْ تَعْلَمُون»]
[سوره بقره: آيه 22]خدايى كه براى شما زمين را بسترى هموار و آسمان را سرپناهى قرار داد و از آسمان آبى نازل كرد كه بدان از ميوهها رزقى براى شما برآورد. پس براى خدا همتايان قرار ندهيد در حالى كه خود مىدانيد