کتاب تست واسه زیست
-
zoohre hocini
سلام من دهمم! :)) برای منبع دوم....بین جامع آی کیو و موج آزمون موندم...... کدوم بهتره؟؟
منبع اولم خیلی سبز مازه:/سارا M 0 فکر نکنم جفتشون بدردتون بخوره، چون مثلا جامع آی کیو یک گزینش ممزوج یازدهم و دوزادهمه نیازه که خونده باشید
موج هم نمی دونم چاپ جدید بصورت تک درس سوال داره که به دردتون بخوره یا نه ولی کلا دید طراح تو کتابای جمع بندی اینه که دانش آموز سه سال رو خونده حتی تو تک درس هم سوالا از این دیدش تاثیر میگیرن اعصابتون خورد میشه
و باتوجه به اینکه کتاب دهم کلی تفاوت داشته با مال ماها کتابای جامع این تفاوتا رو ندارن،
مشکل ایجاد میکنه براتون
کتاب نشر الگوخوبه ولی تستاش خیلییه واسه منبع دوم یا مهرو ماه رو هم شنیدم خوبه، میکرو ساده هم من داشتم کتاب خوبیه اینکه غلط داره و اینا هم خیلی نیست باعث میشه به نظرم دیدتون نسبت به سوالا حتی بهتر شه وقتی سوال رو با کتاب مطابقت میدید
سه سطحی هم کتاب خوبیه برا منبع دوم چون سوالاش خیلی نیست -
zoohre hocini
سلام من دهمم! :)) برای منبع دوم....بین جامع آی کیو و موج آزمون موندم...... کدوم بهتره؟؟
منبع اولم خیلی سبز مازه:/سارا M 0 ی پیشنهادی بهت میدم یعنی کاش یکی وقتی دهم بودم بهم میگفت اگه این کارو انجام بدی واقعا پزشکی قبول میشی اونم راحت با روزی ده ساعت مطالعه الان اگر کتاب دهم رو خوندی جای دنبال منبع دوم بگردی یازدهم رو زودتر شروع کن مثلا. فصل مهمش یا دو سه فصل ریاضی یا قسمت ها محاسباتی شیمی هرچی که میتونی از یازدهم بخون این بهترین کاره البته قبلش به دهم تسلط داشته باش من خودم الان یازدهمم
میدونم چقدر ضرر کردم کتاب های قلم چی هم بریز دور چون هنوز خیلی تو فاز کنکور نیستی نمیدونی اینا واقعا کتاب های مضری هستند و برای کسایی که ضعیفتر هستند شاید خوب باشد اونم شاید موفق باشید
-
سارا M 0 ی پیشنهادی بهت میدم یعنی کاش یکی وقتی دهم بودم بهم میگفت اگه این کارو انجام بدی واقعا پزشکی قبول میشی اونم راحت با روزی ده ساعت مطالعه الان اگر کتاب دهم رو خوندی جای دنبال منبع دوم بگردی یازدهم رو زودتر شروع کن مثلا. فصل مهمش یا دو سه فصل ریاضی یا قسمت ها محاسباتی شیمی هرچی که میتونی از یازدهم بخون این بهترین کاره البته قبلش به دهم تسلط داشته باش من خودم الان یازدهمم
میدونم چقدر ضرر کردم کتاب های قلم چی هم بریز دور چون هنوز خیلی تو فاز کنکور نیستی نمیدونی اینا واقعا کتاب های مضری هستند و برای کسایی که ضعیفتر هستند شاید خوب باشد اونم شاید موفق باشید
amir Barsam
خیلی ممنون تلاشم رو میکنم که دهم رو زودتر مسلط بشم و تموم کنم برم یازدهم.
والا کتاب تست شیمی و فیزیک قلم چی دارم به عنوان منبع دوم.... ولی هنوز سمتشون نرفتم
همچنین شما هم موفق باشید. -
سارا M 0 فکر نکنم جفتشون بدردتون بخوره، چون مثلا جامع آی کیو یک گزینش ممزوج یازدهم و دوزادهمه نیازه که خونده باشید
موج هم نمی دونم چاپ جدید بصورت تک درس سوال داره که به دردتون بخوره یا نه ولی کلا دید طراح تو کتابای جمع بندی اینه که دانش آموز سه سال رو خونده حتی تو تک درس هم سوالا از این دیدش تاثیر میگیرن اعصابتون خورد میشه
و باتوجه به اینکه کتاب دهم کلی تفاوت داشته با مال ماها کتابای جامع این تفاوتا رو ندارن،
مشکل ایجاد میکنه براتون
کتاب نشر الگوخوبه ولی تستاش خیلییه واسه منبع دوم یا مهرو ماه رو هم شنیدم خوبه، میکرو ساده هم من داشتم کتاب خوبیه اینکه غلط داره و اینا هم خیلی نیست باعث میشه به نظرم دیدتون نسبت به سوالا حتی بهتر شه وقتی سوال رو با کتاب مطابقت میدید
سه سطحی هم کتاب خوبیه برا منبع دوم چون سوالاش خیلی نیستzoohre hocini
خیلی ممنونم از راهنماییتون -
رها تابش سلام، وقت بخیر
بستگی داره کجای کار باشید یازدهم باشید یا مرحله جمع بندی دوازدهم
برای جمع بندی موج آزمون و فصل آزمونو بهتون پیشنهاد میکنم...موج یکم خیلی ریز شده ولی فصل واقعا کتاب خوبیه جمع و جور برا هر فصل نهایتا سی تا تست گذاشته آخرشم چند تا آزمون جامع کلی و پایه ای داره،
اگر یازدهم هستید کتاب سه سطحی کانون کتاب خوبیه، خیلی سخت نیست ولی واسه یادآوری نکات مهم خیلی خوبه
کتاب نشر و خیلی سبزم گفتید داشتید ولی ماز خیلی سبز هم کتاب خوبیه دید جدیدی تو سوالا به آدم میده
کتاب منتشران دکتر کرامت هم من داشتم، بد نیست ولی ایده ی اکثر سوالاش جاهای دیگه هستن
آبی کانون سطحش پایینه ولی اگر آزمون قلم چی میدی نکته سوالاشو تو آزمون خواهید دید
درباره کتاب ای کیو(بنفشه) سوالاش از لحاظ نکات خیلی پیچیده و خارج از کتاب نیستن، همه سوالاش ترکیبین و مدل کدگذاری که آقای موقاری درس میدن
به نظرم آزمونهای آزمایشی هم منبع جدید خوبی میتونن باشه
یا بانک سوال گزینه دو هم سوالاش از نظر ایده جدیدن
اینا حاصل تجربیات خودمن شاید بقیه نظرات دیگه ای راجب این کتابا داشته باشن
امیدوارم مفید بوده باشهzoohre hocini خیلی ممنون
مرسی از راهنمایی همگی -
رها تابش
سلام عزیزم فاگو و نشر الگو هم خوبن -
amir Barsam
خیلی ممنون تلاشم رو میکنم که دهم رو زودتر مسلط بشم و تموم کنم برم یازدهم.
والا کتاب تست شیمی و فیزیک قلم چی دارم به عنوان منبع دوم.... ولی هنوز سمتشون نرفتم
همچنین شما هم موفق باشید.سارا M 0
به گفته معلمم
فیزیک آبی قلم چی برای بچه هایی ک با فیزیک مشکل دارن عالیه میگفت در کل کتاب خوبیه؛ خوبه ازش استفاده کن -
سارا M 0
به گفته معلمم
فیزیک آبی قلم چی برای بچه هایی ک با فیزیک مشکل دارن عالیه میگفت در کل کتاب خوبیه؛ خوبه ازش استفاده کنchichak am
مرسی عزیزم.چشم -
سارا M 0 ی پیشنهادی بهت میدم یعنی کاش یکی وقتی دهم بودم بهم میگفت اگه این کارو انجام بدی واقعا پزشکی قبول میشی اونم راحت با روزی ده ساعت مطالعه الان اگر کتاب دهم رو خوندی جای دنبال منبع دوم بگردی یازدهم رو زودتر شروع کن مثلا. فصل مهمش یا دو سه فصل ریاضی یا قسمت ها محاسباتی شیمی هرچی که میتونی از یازدهم بخون این بهترین کاره البته قبلش به دهم تسلط داشته باش من خودم الان یازدهمم
amir Barsam ببخشید یازدهم وقت اینکه یازدهم هم خوند نیست که نیاز به پیش خوانی داره؟
یا اینکه اگر پیش خوانی کنی توی سال یازدهم بهتر میتونی هم یازدهم و هم دهم را بخونی؟ -
mohammad kebryia ببخشید کدوم غلظ ها رو میگید؟؟ املایی یا علمی ؟
Yazdan Gonabadi علمی داداش! املایی زیاد مشکل نیست
-
mohammad kebryia برعکس گفتی نشر الگو غلط نداره بیب
Leila Rostamy باشه تو راست میگی
-
-
mohammad kebryia قربانت من در سنگ پای قزوین بودن بسی مهارت عجیب دارم
-
amir Barsam ببخشید یازدهم وقت اینکه یازدهم هم خوند نیست که نیاز به پیش خوانی داره؟
یا اینکه اگر پیش خوانی کنی توی سال یازدهم بهتر میتونی هم یازدهم و هم دهم را بخونی؟ANA Kamali اگر پیش خوانی حرفه ای داشته باشی خیلی کمکت میکنه مثلا قسمت های مهم رو بخون یا زیست یازدهم رو بخون نگاه کن پیش خوانی کامل فرض کن یازدهمین شما باید تابستون درس بخونی خوب یازدهم رو بخون ضرر ندارع مثلا من اگه برگردم تابستون روزی 10 ساعت میخونم سعی کن اختصاصی پیشخوانی کنی و خیلی خیلی کمکت میکنه مثلا اگه کلا آدم درس خونی باشی دیگه موقع مدرسه ها هم فشار. کمتری روت هست هم انگیزه بیشتر حتی میتونی تو کانون همیشه اول باشی شک نکن زمان رو از دست نده پشیمون میشی بعدا
-
یا اینکه اگر پیش خوانی کنی توی سال یازدهم بهتر میتونی هم یازدهم و هم دهم را بخونی؟ANA Kamali وقت هست ولی اگه بخوای خیلی خفن بخونی وقت کم میاری
-
mohammad kebryia قربانت من در سنگ پای قزوین بودن بسی مهارت عجیب دارم
Leila Rostamy خودت که قزوینی نیستی؟!
-
Yazdan Gonabadi علمی داداش! املایی زیاد مشکل نیست
mohammad kebryia علمی
نه بابا کدوم پایه رو میگی؟
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-