IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
تست های جالب توجه گسسته
-
farhadhamid29 در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
Reza.Tah در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
farhadhamid29
مادر علی 3 تا بچه داره
شنگول و منگول و...؟
سومی کیه؟علی
حالا تست رو حل کن
-
3میشه؟
-
farhadhamid29
4 میشه دیگ -
چجوری حساب کردین الان
وقتی گفته پدر علییعنی این خانواده حداقل 1 پسر رو داره,یعنی اون حالتی که همه بچه ها دختر هستن از فضای نمونه ای حذف میشه
پس فضای نمونه ای میشه 7
حالا میخوایم همه پسر باشن,فقط 1 حالت وجود داره که همه پسر باشن دیگه,احتمال میشه یک هفتم -
Vampire_Hunter در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
Reza.Tah
نه اشتباهه این خانواده میدونیم که یک پسر رو داره ...حالا احتمال اینکه از دو فرزند هردو پسر باشن میشه یک چهارماشتباه میکنی,اون یه پسر که میدونیم جزء خانواده هست رو نباید بذاری کنار,چون نمیدونی که اولین نفره یا دومین نفره یا سومین نفر
میتونه جابه جا بشه
7 حالت به وجود میاد واسه فضای نمونه ای -
گزینه دو همین هفته
خیلی ها این سوال رو غلط زدن به نظرم,سوال خوبیه
در یک جعبه,8 لامپ سالم و 2 لامپ معیوب قرار دارد,لامپ هارا یکی یکی از کیسه خارج کرده و امتحان میکنیم,احتمال اینکه در سومین آزمایش به دومین لامپ معیوب برسیم چقدر است؟
1)چهار چهل و پنجم
2)دو چهل و پنجم
3)شانزده چهل و پنجم
4)یک چهل و پنجم -
گزینه دو همین هفته
خیلی ها این سوال رو غلط زدن به نظرم,سوال خوبیه
در یک جعبه,8 لامپ سالم و 2 لامپ معیوب قرار دارد,لامپ هارا یکی یکی از کیسه خارج کرده و امتحان میکنیم,احتمال اینکه در سومین آزمایش به دومین لامپ معیوب برسیم چقدر است؟
1)چهار چهل و پنجم
2)دو چهل و پنجم
3)شانزده چهل و پنجم
4)یک چهل و پنجم2?
-
-
سخت بود تیپ جدید هست؟ نمونشو تو تست های گاج ندیدم اونایی که حل کردم بصورت احتمال شرطی بود
-
farhadhamid29
نه من تو آی کیو دیده بودم مشابهش رو فکر کنم
زیاد مشکل نبود ولی نکته مهمش این بود که احتمال رو تو 2 ضرب کنی,اکثرا همه یادشون میره این کار رو کنن و تست رو غلط میزنن گزینه 4 -
farhadhamid29
نه من تو آی کیو دیده بودم مشابهش رو فکر کنم
زیاد مشکل نبود ولی نکته مهمش این بود که احتمال رو تو 2 ضرب کنی,اکثرا همه یادشون میره این کار رو کنن و تست رو غلط میزنن گزینه 4درسته چون نمیدونیم اولی معیوب بوده یا دومی نکته ی دیگش اینه که بدون جایگذاری بود
-
farhadhamid29 سلام گزینه ۴ میشه؟ اگه درسته میشه پاسخش رو با عکس برام بفرستین میخوام ببینم راه حلم مثل شماست یا نه؟ خیلی ممنون میشم
-
farhadhamid29 دانش آموزان آلاءreplied to sodeys ghorbani on آخرین ویرایش توسط farhadhamid29 انجام شده
sodeys ghorbani در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
farhadhamid29 سلام گزینه ۴ میشه؟ اگه درسته میشه پاسخش رو با عکس برام بفرستین میخوام ببینم راه حلم مثل شماست یا نه؟ خیلی ممنون میشم
علیک سلام،نه 2میشه
-
farhadhamid29 پس میشه جوابشو برام بفرستین ببینم کجا اشتباه کردم؟؟؟
-
sodeys ghorbani در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
farhadhamid29 پس میشه جوابشو برام بفرستین ببینم کجا اشتباه کردم؟؟؟
باشه
-
farhadhamid29 ممنون
-
Reza.Tah فکر کنم احتمال ۱از ۲ مربوط به لامپ معیوب رو نادیده گرفتم و در ۲ ضرب نکردم