IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
تست های جالب توجه گسسته
-
الان این عکس رو ببینید
این الان تناقض نیست؟ -
Reza.Tah
آهااااانن
فکر کنم فهمیدم سوالتون رو حاج رضا
ببین شرط پادتقارنی اینه:
اگر a با b رابطه داشته باشه (و حتما اینجا تاکید بر اینه که رابطه با یه نقطه ی مخالف a باشه)
یعنی نمیتونی بگی a با a رابطه داشته باشه
اینی که شما گفتی توی عکس هر دو نقطه یه نقطه هستن
هر دوتا 2 هستن
شرط پادتقارنی اینه که یه نقطه با یه نقطه ی دیگه رابطه داشته باشیه، عکسش نباید رابط داشته باشه -
m.jafari9877
آها اینو دیگه گرفتم مرسی :hand: -
-
banoo در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
m.jafari9877 میشه جواب سوال 55 رو هم برام بفرستین؟
جواب سوال 55 هم گفتم دیگه
با استدلال خودم حلش کردم
هست همین پایین مایینا بگردید -
alfie در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
سلام خدمت دوستان
کنکوری ها خسته نباشید ...
بنظرم این سوال قشنگی هست و مهمتر از خود سوال راه حلش هست ...
به چند طریق می توان ارقام 1 تا 5 را کنار هم قرار داد به نحوی که 5 قبل از ارقام 3 و 4 ظاهر شود؟٣٦تا؟گزينه ندادين آدم حدود دستش ني
-
moein در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
سلام خدمت دوستان
به چند طریق می توان ارقام 1 تا 5 را کنار هم قرار داد به نحوی که 5 قبل از ارقام 3 و 4 ظاهر شود؟٣٦تا؟گزينه ندادين آدم حدود دستش ني
نه 36 غلطه ...
ممنون از یادآوری گزینه هارو اضافه کردم... -
سلام خدمت دوستان
نه 36 غلطه ...
ممنون از یادآوری گزینه هارو اضافه کردم...٤٠؟اگ نيس ك نميدونم
-
سلام خدمت دوستان
نه 36 غلطه ...
ممنون از یادآوری گزینه هارو اضافه کردم...٤٠؟اگ نيس ك نميدونم
40 درسته آفرین ...
لطفا راه حلتون رو بذارید ... -
moein
جواب نهاییت درسته اما من متوجه راه حلت نشدم مثلا اونجا که 2تا ترکیب یک از 4 نوشتی ...
این تیپ سوالا یه روش حل داره که ایشالا فردا سر فرصت میذارم ...
نمونش هم تو کنکور پارسال اومد فکر میکنم...
اینم سوال کنکور دکتری یکی از رشته های مهندسی بود ... -
moein
جواب نهاییت درسته اما من متوجه راه حلت نشدم مثلا اونجا که 2تا ترکیب یک از 4 نوشتی ...
این تیپ سوالا یه روش حل داره که ایشالا فردا سر فرصت میذارم ...
نمونش هم تو کنکور پارسال اومد فکر میکنم...
اینم سوال کنکور دکتری یکی از رشته های مهندسی بود ...ببينين هركدوم از اون دايره ها جايگاه قرارگيري ١،٢ ميتونن باشن چارتا جايگاه داريم پس هركدوم چارتا انتخاب دارن ك ميشه تركيب يك از چار براي هركدوم...دفعه قبل ك ٣٦ دراومد هم همينجوري حل كرده بودم فقط چون اول ضريب ٢ برا دوحالته سه و چار داده بودم تو مرحله اي ك چارتا حالتو دو برابر كردم چارتا كم اومد
راه حل كلي برا قبل و بعد و اين داستانا هس بلي ولي احتمالا به خاطره كم استفاده بودن يادم رفته ولي يادمه تو جزوه ام داشتم...بهرحال موفق باشين -
دوستان یه سوالی خودم طرح کردم که حلش عاجزم
یه خانواده داریم که 6 تا فرزند هستن
اگر احتمال سالم بودن هر فرزند 3/4 باشه. و احتمال مریض بودنشون 1/4 باشه
A ) چقدر احتمال داره که 3 پسر سالم و 1 پسر مریض و 2 دختر سالم داشته باشیم؟
B ) چقدر احتمال داره که 3 دختر مریض داشته باشیم؟ (بقیه فرزندا مهم نیستن مهم نیستن)
C ) چقدر احتمال داره که 2 پسر مریض و 2 دختر سالم داشته باشیم؟ (بقیه فرزندا مهم نیستن مهم نیستن)اگه کسی بلده حتما و لطفا پاسخ بده!
(البته من خودم هنوز احتمال پیش دانشگاهی رو نخوندم ولی فک میکنم بشه با احتمال جبر جوابش داد) -
سلام
قسمت A توزیع چند جمله ای هست که تا جایی که من یادم هست توی پیش دانشگاهی هم نیست جز سرفصل و جواب میشه: !1!2!3/!6*(3/4)^5*(1/4)^1
(امیدوارم بتونید بخونید من نمیدونم اینجا چطور فرمول های ریاضی رو بنویسم)
قسمت B و C که نوشتین بقیه مهم نیست سالم و مریض بودنشونه یا جنسیتشون؟ -
سلام
قسمت A توزیع چند جمله ای هست که تا جایی که من یادم هست توی پیش دانشگاهی هم نیست جز سرفصل و جواب میشه: !1!2!3/!6*(3/4)^5*(1/4)^1
قسمت B و C که نوشتین بقیه مهم نیست سالم و مریض بودنشونه یا جنسیتشون؟(یک به توان 1/4) ضرب در (پنج به توان 3/4) ضرب در (!6) تقسیم بر (!3!2!1) ؟
میشه توضیح بدید؟
صرفا جوابش مهم نیست راه حل و دلیلشبقیه کلللن مهم نیست سالم باشن مریض باشن دختر باشن پسر باشن ...
-
m.jafari9877 در تست های جالب توجه گسسته گفته است:
سلام
قسمت B و C که نوشتین بقیه مهم نیست سالم و مریض بودنشونه یا جنسیتشون؟(یک به توان 1/4) ضرب در (پنج به توان 3/4) ضرب در (!6) تقسیم بر (!3!2!1) ؟
میشه توضیح بدید؟
صرفا جوابش مهم نیست راه حل و دلیلشبقیه کلللن مهم نیست سالم باشن مریض باشن دختر باشن پسر باشن ...
ببخشید من سوال رو دوباره خوندم متوجه شدم که اشتباه حل کردم ...(البته اونا هم 1/4 به توان 5 بود که شما بر عکس گفتید...)
باید روش فکر کنم ... -