جناس
-
سلام میشه گزینه ی یک؟
جناس های گزینه ی دو برو بهر
جناس های گزینه ی سه در و بر
جناس های گزینه ی چهار علی ولی-هر بر -
سلام میشه گزینه ی یک؟
جناس های گزینه ی چهار علی ولی-هر برatena abolhasani در جناس گفته است:
سلام میشه گزینه ی یک؟
جناس های گزینه ی چهار علی ولی-هر برنه😐
-
میدونم عجیبه
-
atena abolhasani در جناس گفته است:
سلام میشه گزینه ی یک؟
جناس های گزینه ی چهار علی ولی-هر برنه😐
سروش قادری خب چی میشه جوابش؟
-
سروش قادری خب چی میشه جوابش؟
-
سروش قادری 😐یعنی چی با تلفظ خاست
-
سروش قادری 😐یعنی چی با تلفظ خاست
atena abolhasani اره من تو جزوم نکته نوشتم که کلمه های دو حرفی جناس به حساب نمیان مثل که و به
ولی خب اگر همین دوتا کلمه کِه و بِه باشن جناس میشن (چون سه واجی شد)
الانم گزینه ی سه جناس نداشت😅 -
atena abolhasani اره من تو جزوم نکته نوشتم که کلمه های دو حرفی جناس به حساب نمیان مثل که و به
ولی خب اگر همین دوتا کلمه کِه و بِه باشن جناس میشن (چون سه واجی شد)
الانم گزینه ی سه جناس نداشت😅atena abolhasani قبول گزینه سه جناس نداره
ولی چرا گزینه یک داره؟😂😅 -
atena abolhasani قبول گزینه سه جناس نداره
ولی چرا گزینه یک داره؟😂😅نظری ندارم😅
همیار -
سروش قادری گزینه ۳ یافت و شتافت جناس نیست و سجع هست؟
-
سروش قادری گزینه ۳ یافت و شتافت جناس نیست و سجع هست؟
ANA Kamali بله
آخراشون هم آوان -
سروش قادری
سروش :neutral_face:
این سم بود یا تست؟
نوشته خواست با تلفظ خاست با راست جناسه :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:
من اینو به کیییی بگممممممممممممممممم :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:
من به شخصه توی خیلی از تست ها دیدم که بین کلمات دو حرفی جناس میگیرن
شما خودتونم اگه دیگه توی یه سوالی گیر کردین دیدین الا و بلا مجبورین که بین دو حرفیا جناس بگیرین، جناس بگیرین بره
دیگه همینجا همین حالا خودتون دارین این میزان از تناقض داشتن رو میبینین دیگه:neutral_face: :neutral_face:
اعتمادی نیست اصلا به نکات خودشون حتی!
این چه سمی بود:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :dizzy_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: -
سروش قادری
این سم بود یا تست؟
نوشته خواست با تلفظ خاست با راست جناسه :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:
من اینو به کیییی بگممممممممممممممممم :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:
شما خودتونم اگه دیگه توی یه سوالی گیر کردین دیدین الا و بلا مجبورین که بین دو حرفیا جناس بگیرین، جناس بگیرین بره
دیگه همینجا همین حالا خودتون دارین این میزان از تناقض داشتن رو میبینین دیگه:neutral_face: :neutral_face:
این چه سمی بود:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :dizzy_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face:@danial-hosseiny در جناس گفته است:
سروش قادری
این سم بود یا تست؟
این چه سمی بود:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :dizzy_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face:😂😂😂
راستش تستای جامع قلمچیمو تموم کرده بودم،اومدم خیلی سبز حل کنم اینو دیدم کلا بیخیالش شدم😂😅
خدا شاهده الان اساتید مثنوی و قافیهسازی این تعریف کتابو ببینن کتاباشونو میندازن تو جوب😂😅 -
سروش قادری
این سم بود یا تست؟
این چه سمی بود:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :dizzy_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face:آقا من رفتم یه پرسشی کردم از دوستان،فرمودن که ممکنه کلماتی مث خواست و راست😐 میتونن جناس داشته باشه چون واو اون کلمه خواست،در واقع تلفظ نمیشه،ولی بازم بستگی به طراح داره که چقد اذیت کنه و در کل احتمالش کمه از این تیپ تستا،ولی خداروشکر نمردیم این نوعیشم دیدیم
مورد دوم هم گفتن که واسه کلمات اضافه،مث در بر سر که به و اینه بستگی به کلمه ای که جنایی داره باهاشون داره
مثلا که(حرف ربط) با که(چه کسی) یا به(حرف اضافه) و زه(چله کمان) یا بر(به معنی سینه) و بر(روی)