دور دوم بورسیه انجمن آلاء
-
ANA Kamali در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
خداییش این که سوال پرسیدن امتیاز بیشتر داشته باشه نا عادلانس
خیلیا میتونن همینطور الکی سوال بپرسن و انجمن را پر از سوال کنن خیلی خیلی راحت
ولی مطالب درسی گذاشتن کلی وقت میبرهنه عزیزم فقط سوال خالی نبوده
اتفاقا تو یکی از خوبایی بودی که کلی امتیاز گرفت و من خودم هم شاهد بودم و کلی از تاپیک هات خوشم اومد
ولی علاوه بر تاپیک ها ، اینکه بچه ها داشتن بهم دیگه کمک می کردن هم ملاکمون بود
حتما وقتی تاپیک می زدی خودت هم دیدی که رقابت زیادی بودی و خیلی از بچه ها تاپیکهای قشنگی داشتن ولی فقط و تنها ملاکمون این نبوده
همه چیز رو با هم در نظر گرفتیمromisa
پس فکر کنم بیشتر مسابقه همیاری بوده تا علمی -
romisa در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
Abolfazl Mousavi در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
واقعا باورم نمیشه اینقدر وقت گذاشتم ،آخرش کسایی برنده بشن که الحق و الانصاف جمع امتیازاشون شاید به ۹۰ هم نرسه
واقعا نمیدونم چی بگم
اتفاقا شما هم مثل کاربر قبلی جزو پرامتیازترین ها بودین و واقعا ما هم دوست داشتیم تعداد بیشتری پک داشته باشه ولی در نهایت این یه مسابقه بوده
یعنی ۳۱ پست که گذاشتم و، ۲۵ پاسخ که دادم که خودم شمردم ۵۰۰ امتیاز داشته ،برنده نیست
من هر روز از کل درسام میزدم ،میومدم اینجا
۳۱ پست و ۲۵ پاسخ میشه ۵۰۰ امتیاز؟
دقیقا چه شکلی محاسبه کردین؟
شرایط بورسیه رو با دقت مطالعه نکردین اونجا همه ی معیارها قید شده بوداصلا علاقه ای به دخالت ندارم و یا بحث بیخود :////
ولی اومدید اینجوری مقایسه کردید بذارید منم مثل خودتون بگم
منم برای بورسیه تلاش کردم 45 تا تاپیک با 5 برابر همین مقدار فقط داخل همین تاپیک های خودم پست دارمباقی پست ها داخل باقی تاپیک ها بماند
ولی میدونم و میپذریم که کسایی که برنده شدن حقشون بوده
اینو گفتم صرفا جهت اینکه یادآوری کنم درست مقایسه کنیم و نظر بدیم@mitra-ism-rahmani در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
واقعا باورم نمیشه اینقدر وقت گذاشتم ،آخرش کسایی برنده بشن که الحق و الانصاف جمع امتیازاشون شاید به ۹۰ هم نرسه
واقعا نمیدونم چی بگم
اتفاقا شما هم مثل کاربر قبلی جزو پرامتیازترین ها بودین و واقعا ما هم دوست داشتیم تعداد بیشتری پک داشته باشه ولی در نهایت این یه مسابقه بوده
یعنی ۳۱ پست که گذاشتم و، ۲۵ پاسخ که دادم که خودم شمردم ۵۰۰ امتیاز داشته ،برنده نیست
من هر روز از کل درسام میزدم ،میومدم اینجا
۳۱ پست و ۲۵ پاسخ میشه ۵۰۰ امتیاز؟
دقیقا چه شکلی محاسبه کردین؟
شرایط بورسیه رو با دقت مطالعه نکردین اونجا همه ی معیارها قید شده بوداصلا علاقه ای به دخالت ندارم و یا بحث بیخود :////
ولی اومدید اینجوری مقایسه کردید بذارید منم مثل خودتون بگم
منم برای بورسیه تلاش کردم 45 تا تاپیک با 5 برابر همین مقدار فقط داخل همین تاپیک های خودم پست دارمباقی پست ها داخل باقی تاپیک ها بماند
ولی میدونم و میپذریم که کسایی که برنده شدن حقشون بوده
اینو گفتم صرفا جهت اینکه یادآوری کنم درست مقایسه کنیم و نظر بدیماشتباه ریپ زدم
romisa رومیسا ببخشید:|||
Abolfazl Mousavi روی صحبتم با جنابعالی بود :|||||||| -
انصافا آدم بعضی کامنتارو میخونه فکر میکنه آلا اومده از این دوستان پول گرفته ولی بهشون پک همایش رو نداده
بابا یکم خجالت بکشید
یکی مثل H_R رو انصافا من یکی پستاشو زیاد میدیدم زحمت کشید ولی یه سریا واقعا پر توقعن!
برید سر درستون بابا -
انصافا آدم بعضی کامنتارو میخونه فکر میکنه آلا اومده از این دوستان پول گرفته ولی بهشون پک همایش رو نداده
بابا یکم خجالت بکشید
یکی مثل H_R رو انصافا من یکی پستاشو زیاد میدیدم زحمت کشید ولی یه سریا واقعا پر توقعن!
برید سر درستون باباMahdi Jafari 1
من که خودم ذره ای برای این بورسیه وقت نذاشتم چون میدونستم برنده نشم اعصابم بهم میریزه
ولی یکم به بچه ها حق بدین واقعا بعضیا وقت گذاشتن الان حقشونه دلخور باشن -
شاه دخت طزر در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
واقعا باورم نمیشه
شما اونی که ساعت ها وقت میزاره و مطالب و نکته و خلاصه هاشو تایپ میکنع
با اونایی که سوال گاها الکی میپرسیدن برابر دوننستینلااقل از بین تاپیک هایی که واسه بچه ها مفید بوده
ورای بیشتری هم اورده بود
یع چنتایی هم انتخاب میکردیداره واقعا به نظرم باید برای دفعه های بعد تجدید نظر شه
اینکه از یه کتاب تست سوال بپرسه کسی و یه فرد دیگه که همون کتابو داره و تستو بلده جواب بده ببخشیدا اما هنر خاصی نیست
( منظورم اصلا به کسه خاصی نیست )
اما اونی که میاد خلاصه میگه یا مثل اقا ابوالفضل کلی مترادف و متضاد و...میذاره واقعا هم وقت زیاد تری گذاشته هم خیلی مفید تر عمل میکنه
نمیدونم واقعاsallar savadkoohi در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
واقعا باورم نمیشه
با اونایی که سوال گاها الکی میپرسیدن برابر دوننستینلااقل از بین تاپیک هایی که واسه بچه ها مفید بوده
ورای بیشتری هم اورده بود
یع چنتایی هم انتخاب میکردیداره واقعا به نظرم باید برای دفعه های بعد تجدید نظر شه
اینکه از یه کتاب تست سوال بپرسه کسی و یه فرد دیگه که همون کتابو داره و تستو بلده جواب بده ببخشیدا اما هنر خاصی نیست
اما اونی که میاد خلاصه میگه یا مثل اقا ابوالفضل کلی مترادف و متضاد و...میذاره واقعا هم وقت زیاد تری گذاشته هم خیلی مفید تر عمل میکنه
نمیدونم واقعاممنون شما لطف دارید
انگار بخش زیادی از برندگان هم از اونایی هستن که سوال پرسیدن یا جواب دادن و البته زحمت کشیدند ولی الان چند نفر بودن که واقعا واسه تایپکشون زحمت کشیدند و برنده نشدن
خب ولی هر مسابقه ای قانون خاصی داره و ما فقط میتونیم بگیم چشم -
sallar savadkoohi در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
واقعا باورم نمیشه
ورای بیشتری هم اورده بود
نمیدونم واقعاممنون شما لطف دارید
انگار بخش زیادی از برندگان هم از اونایی هستن که سوال پرسیدن یا جواب دادن و البته زحمت کشیدند ولی الان چند نفر بودن که واقعا واسه تایپکشون زحمت کشیدند و برنده نشدن
خب ولی هر مسابقه ای قانون خاصی داره و ما فقط میتونیم بگیم چشمابوالفضل ریسی
من وقتی اسم شمارو اون بالا ندیدم بیشتر از خودتون حرص خوردم فکر کنم -
بابا یکم خجالت بکشید
برید سر درستون باباMahdi Jafari 1 آها باشه ..
-
ابوالفضل ریسی
من وقتی اسم شمارو اون بالا ندیدم بیشتر از خودتون حرص خوردم فکر کنمsallar savadkoohi در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
ابوالفضل ریسی
من وقتی اسم شمارو اون بالا ندیدم بیشتر از خودتون حرص خوردم فکر کنم
من با شعار
کاچی بهتر از هیچی
خودم رو آروم کردم
و البته راضی هستم و تا بینهایت مدیون آلا -
Mahdi Jafari 1
من که خودم ذره ای برای این بورسیه وقت نذاشتم چون میدونستم برنده نشم اعصابم بهم میریزه
ولی یکم به بچه ها حق بدین واقعا بعضیا وقت گذاشتن الان حقشونه دلخور باشنsallar savadkoohi ببین حرف شما درسته
بالاخره ادم وقت میزاره انتظار داره نتیجه بگیره
خودتم دیدی به وقتش از آلا انتقادم میکنیم ولی این یه موردو انصافا از همون اول درست و درمون توضیح دادن که چیا امتیاز داره و چیا معیاره
من خودم فعالیتم خیلی کم بود بیشتر دوس داشتم تجربه هامو اینجا با بقیه به اشتراک بزارم ولی دیگه باید قبول کرد آلا یه معیارایی داشته و به افراد محدودی میتونسته هدیه بده.
کسایی که پست گزاشتن اما برنده نشدن بنظرم با این که همایش رو برنده نشدن اما اینطورم نیست که وقتشون کلا هدر رفته باشه
همین تلاش برای تولید محتوا و اموزش این مطالب به بقیه باعث تثبیت توی ذهن خودشون شده
فکر میکنم فلسفه این مسابقه هم همین بود -
Mahdi Jafari 1 آها باشه ..
BlAcK woLF من شمارو خطاب قرار دادم؟
-
سلام به آلایی های عزیز
دوستان از نظر امتیاز هر فعالیتی هیچ تفاوتی بین مرحله اول و دوم نبوده !هیچ تفاوتی
دقت کنید تک تک پست های شما بررسی شدن
امتیاز به هر پست هم بازه ای بوده برحسب کیفیتش
پست به پست بررسی شده
و اینطور نبوده یه تاپیک با 100 پست با یه تاپیک با یه سوال مقایسه و امتیاز داده بشه
نهایتا اون تاپیک با 1 سوال با یکی از 100 پست تاپیک دیگر مقایسه شده
یعنی اون یکی تاپیک 99 بار دیگه امتیاز گرفتهقراری که با تیم داوری داشتیم مبنی بر این بوده، باز من با تیم داوری صحبت می کنم
این همه بحث نداره که
زحمت کل طرح بورسیه با ادمین و ناظم ها بوده
و زمان زیادی هم براش گذاشتن با اینکه خودشون هم این هفته امتحان داشتن، کاری نکنید خستگی به تنشون بمونه -
سلام به آلایی های عزیز
دوستان از نظر امتیاز هر فعالیتی هیچ تفاوتی بین مرحله اول و دوم نبوده !هیچ تفاوتی
پست به پست بررسی شده
و اینطور نبوده یه تاپیک با 100 پست با یه تاپیک با یه سوال مقایسه و امتیاز داده بشه
یعنی اون یکی تاپیک 99 بار دیگه امتیاز گرفتهقراری که با تیم داوری داشتیم مبنی بر این بوده، باز من با تیم داوری صحبت می کنم
این همه بحث نداره که
و زمان زیادی هم براش گذاشتن با اینکه خودشون هم این هفته امتحان داشتن، کاری نکنید خستگی به تنشون بمونه@m-an در دور دوم بورسیه انجمن آلاء گفته است:
سلام به آلایی های عزیز
پست به پست بررسی شده
این همه بحث نداره که
و زمان زیادی هم براش گذاشتن با اینکه خودشون هم این هفته امتحان داشتن، کاری نکنید خستگی به تنشون بمونه@ادمین و @ناظم همگی خسته نباشید امیدوارم اگر حرفی زده شد دلخور نشید
-
BlAcK woLF من شمارو خطاب قرار دادم؟
Mahdi Jafari 1 کسی حق تایید رو از من گرفته ..؟
-
Mahdi Jafari 1 کسی حق تایید رو از من گرفته ..؟
BlAcK woLF نه شما ازادی یه تاپیک واسه خودت بزن هی تایید کن
هر وقت با شما بودم میتونی جواب بدی -
BlAcK woLF نه شما ازادی یه تاپیک واسه خودت بزن هی تایید کن
هر وقت با شما بودم میتونی جواب بدیMahdi Jafari 1 هر وقت بخوام جواب می دم ..!
-
R romisa این موضوع را در قفل کرد
-
R romisa قفل این موضوع را در باز کرد
-
خب در راستای این بورسیه دور دوم که اعلام کردن من اعتراضاتی داشتم اعتراضی که میدونم مورد تهاجم خیلی از شما هم انجمنی ها قرار میگیرم به دلایل کاملا مختلف...ولی خب شما و انصافتون شما و عدالتتون شما و برابری تون ... ارزش کار کسی که وقت میزاره تاپیک میزنه و کلی براش زحمت میکشه (توجه کنید نگفتم وقت هدر دادن گفتم زحمت کشیدن) با کسی که سوال میپرسه یا جواب میده برابره؟! با اونی که کپی پیست میزنه برابره؟! با اونی که عمدا سوالی میپرسه که بلده ولی واسه امتیاز میزنه برابره؟! اینه عدالت؟! اینه برابری ؟! و اینه شعار عدالت؟! نمیدونم ... اگه این چیزی هست که باید فک میکنم جای تامل داره فک میکنم همینقدر ساده نباید ازش گذشت (الان اسم آشوبگر رو هم بهم میدن) خب الان معترضم بله ن تنها خودم بلکه میدونم کسانی دیگه هم هستن که وضعیت خودم رو دارن ... هیچ منتی برای این فعالیت ها نیست ولی وقتی فعالیتی صورت میگیره وقتی به قول ادمین محترممون رومیسا جان خالصانه تلاشی صورت میگیره درسته اینجوری از کنارش رد شد ؟! نمیدونم شاید منطق بالا دستیا اینجوریه ... الان شاید خیلی هاتون بیاید و بگید وایییییییییی یه آشوبگر دیگه یکی که باز میخواد نظم انجمن رو به هم بریزه این کی هم از اونا پول گرفته و وای و وای و و وای یا یکی بیاد بگه آره الان که تو وقت گذاشتی این کار رو کردی فلان کنکوریا ازت جلو زدن و و و امیدوارم منطق و عدالتتون و تاریخچه فعالیت من توی انجمن نشون بده که بله دوست من بله خواهر من بله برادر من منم سر همین سفره بودم منم با این انجمن کار کردم از بین خود شما بودم و هستم! ولی الان دیگه صدام در اومده نمیتونم نسبت به این موضوع بی تفاوت باشم نه که منتی باشه نه چون حقه! حق! در ادامه تاپیک های اخیرم رو میزارم خودتون قضاوت کنید خودتون ناظر باشید و ببینید و با فعالیت برنده ها مقایسه کنید! البته اگر ذره ای انصاف وجود داشته باشه ...!
تاپیک مفید؟! تاپیک کاربردی؟! چه چیزی حیاتی تر از تحلیل کنکور های اخیر برای کنکوری ها توی این دوران جمع بندی؟! تاپیکی که روزانه فعال بوده تاپیکی که به روز بود ؟!
https://forum.alaatv.com/topic/31404/تحلیل-میراث-کمپبل-با-چاشنی-کنکورhttps://forum.alaatv.com/topic/31280/تحلیل-میراث-فردوسی-بزرگ-با-چاشنی-کنکور
.
.
.
.
.
.
تاپیک مفید؟! تاپیک کاربردی؟!تحلیل فصل مهمی که پر از تسته پر از نکته های ریز و درشته کابردی نیست؟! نکته هایی که تک تکش نوشته شده توسط خود آدم از گفته های استاد نه صرفا کپی پیست کانالا و جا های دیگه!
https://forum.alaatv.com/topic/31071/زیست-طوری
.
.
.
.
.
تاپیک مفید؟! تاپیک کاربردی؟!تحلیل شکلی که یه جماعت باهاش مشکل دارن تحلیل این چیزا مفید نیست؟!
https://forum.alaatv.com/topic/31112/اسکلت-شعبه-دیگری-از-زیست-طوری
.
.
.
.
.
تاپیک مفید؟! تاپیک کاربردی؟!خب این دفعه رفته بودم روی نقطه ضعف یه جماعت کنکوری اونم نه تنها درسنامه بلکه تمرین و تست اینا مفید نیست اینکه نقطه ضعف های بچه ها رو بشناسی و سعی در رفع داشته باشی مفید نیست ؟!
https://forum.alaatv.com/topic/31151/خبرت-هست-که-هنوز-بی-خبریhttps://forum.alaatv.com/topic/31396/فکر-میکنی-کی-انجام-میده
https://forum.alaatv.com/topic/31803/میشناسیش-یا-غریبست-برات?_=1620393540103
همه این فعالیت ها همه اینا که کلی فکر و انتخاب پشت این تاپیک ها بوده رو با سوال و جواب های دو سه خطی برابر میدونید؟! این عدالتی هست که میگید؟! اینکه انتخاب شده و برنامه ریزی شده تاپیک زده بشه با سوالایی که بچه خودشون بهتر میدونن از چه قراره یکیه؟! اگه یکیه بازم فتبارک الله ...
ولی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ولی خب میدونید این بار اول نیست...یه بار دیگه هم همچین اتفاقی افتاد!کی؟! خب بچه های راه ابریشم باید بدونن یه کوییز برگزار شد و قرار شد علاوه بر کسی که بهترین پاسخ رو میده اونی که کل سوالات رو هم تحلیل کنه امتیاز داشته باشه جواب اومد و چی شد؟! هوم ؟ بعله این دفعه خانوم مدیر فرمودن که خب نتونستن امتیاز اون بخش تحلیل رو حساب کن و خب توی قسمت عادی من سوم شده بودم ولی خب با محاسبه اون امتیاز ها به نظرتون باز هم سوم میشدم ؟! 10 تا تست رو تک به تک گزینه ها تحلیل شد ولی خب مسئولا با یه بهونه وقت نشده تمومش کردن؟! اینه عدالت ؟! اینه برابری؟!...... مدارک موجوده بچه هایی که دسترسی دارن میتونن چک کنن!!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
و در آخر من نه دشمن آلام ن با کسی خصومتی دارم توی این شرایط یه معرضم که میخواد صداش برسه! نه اینکه با یکم حرف سکوت کنه و ساکت بشه !!!بچه ها ! من از بین خود شمام! و فقط معرضم همین!
برسد به دست مسئولان و کسانی که اختیار دارن!
sohrab
@M-an
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
خب در راستای این بورسیه دور دوم که اعلام کردن من اعتراضاتی داشتم اعتراضی که میدونم مورد تهاجم خیلی از شما هم انجمنی ها قرار میگیرم به دلایل کاملا مختلف...ولی خب شما و انصافتون شما و عدالتتون شما و برابری تون ... ارزش کار کسی که وقت میزاره تاپیک میزنه و کلی براش زحمت میکشه (توجه کنید نگفتم وقت هدر دادن گفتم زحمت کشیدن) با کسی که سوال میپرسه یا جواب میده برابره؟! با اونی که کپی پیست میزنه برابره؟! با اونی که عمدا سوالی میپرسه که بلده ولی واسه امتیاز میزنه برابره؟! اینه عدالت؟! اینه برابری ؟! و اینه شعار عدالت؟! نمیدونم ... اگه این چیزی هست که باید فک میکنم جای تامل داره فک میکنم همینقدر ساده نباید ازش گذشت (الان اسم آشوبگر رو هم بهم میدن) خب الان معترضم بله ن تنها خودم بلکه میدونم کسانی دیگه هم هستن که وضعیت خودم رو دارن ... هیچ منتی برای این فعالیت ها نیست ولی وقتی فعالیتی صورت میگیره وقتی به قول ادمین محترممون رومیسا جان خالصانه تلاشی صورت میگیره درسته اینجوری از کنارش رد شد ؟! نمیدونم شاید منطق بالا دستیا اینجوریه ... الان شاید خیلی هاتون بیاید و بگید وایییییییییی یه آشوبگر دیگه یکی که باز میخواد نظم انجمن رو به هم بریزه این کی هم از اونا پول گرفته و وای و وای و و وای یا یکی بیاد بگه آره الان که تو وقت گذاشتی این کار رو کردی فلان کنکوریا ازت جلو زدن و و و امیدوارم منطق و عدالتتون و تاریخچه فعالیت من توی انجمن نشون بده که بله دوست من بله خواهر من بله برادر من منم سر همین سفره بودم منم با این انجمن کار کردم از بین خود شما بودم و هستم! ولی الان دیگه صدام در اومده نمیتونم نسبت به این موضوع بی تفاوت باشم نه که منتی باشه نه چون حقه! حق! در ادامه تاپیک های اخیرم رو میزارم خودتون قضاوت کنید خودتون ناظر باشید و ببینید و با فعالیت برنده ها مقایسه کنید! البته اگر ذره ای انصاف وجود داشته باشه ...!
تاپیک مفید؟! تاپیک کاربردی؟! چه چیزی حیاتی تر از تحلیل کنکور های اخیر برای کنکوری ها توی این دوران جمع بندی؟! تاپیکی که روزانه فعال بوده تاپیکی که به روز بود ؟!
https://forum.alaatv.com/topic/31404/تحلیل-میراث-کمپبل-با-چاشنی-کنکورhttps://forum.alaatv.com/topic/31280/تحلیل-میراث-فردوسی-بزرگ-با-چاشنی-کنکور
.
.
.
.
.
.
تاپیک مفید؟! تاپیک کاربردی؟!تحلیل فصل مهمی که پر از تسته پر از نکته های ریز و درشته کابردی نیست؟! نکته هایی که تک تکش نوشته شده توسط خود آدم از گفته های استاد نه صرفا کپی پیست کانالا و جا های دیگه!
.
.
.
.
.
تاپیک مفید؟! تاپیک کاربردی؟!تحلیل شکلی که یه جماعت باهاش مشکل دارن تحلیل این چیزا مفید نیست؟!
.
.
.
.
.
تاپیک مفید؟! تاپیک کاربردی؟!خب این دفعه رفته بودم روی نقطه ضعف یه جماعت کنکوری اونم نه تنها درسنامه بلکه تمرین و تست اینا مفید نیست اینکه نقطه ضعف های بچه ها رو بشناسی و سعی در رفع داشته باشی مفید نیست ؟!
https://forum.alaatv.com/topic/31151/خبرت-هست-که-هنوز-بی-خبریhttps://forum.alaatv.com/topic/31396/فکر-میکنی-کی-انجام-میده
همه این فعالیت ها همه اینا که کلی فکر و انتخاب پشت این تاپیک ها بوده رو با سوال و جواب های دو سه خطی برابر میدونید؟! این عدالتی هست که میگید؟! اینکه انتخاب شده و برنامه ریزی شده تاپیک زده بشه با سوالایی که بچه خودشون بهتر میدونن از چه قراره یکیه؟! اگه یکیه بازم فتبارک الله ...
ولی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ولی خب میدونید این بار اول نیست...یه بار دیگه هم همچین اتفاقی افتاد!کی؟! خب بچه های راه ابریشم باید بدونن یه کوییز برگزار شد و قرار شد علاوه بر کسی که بهترین پاسخ رو میده اونی که کل سوالات رو هم تحلیل کنه امتیاز داشته باشه جواب اومد و چی شد؟! هوم ؟ بعله این دفعه خانوم مدیر فرمودن که خب نتونستن امتیاز اون بخش تحلیل رو حساب کن و خب توی قسمت عادی من سوم شده بودم ولی خب با محاسبه اون امتیاز ها به نظرتون باز هم سوم میشدم ؟! 10 تا تست رو تک به تک گزینه ها تحلیل شد ولی خب مسئولا با یه بهونه وقت نشده تمومش کردن؟! اینه عدالت ؟! اینه برابری؟!...... مدارک موجوده بچه هایی که دسترسی دارن میتونن چک کنن!!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
و در آخر من نه دشمن آلام ن با کسی خصومتی دارم توی این شرایط یه معرضم که میخواد صداش برسه! نه اینکه با یکم حرف سکوت کنه و ساکت بشه !!!بچه ها ! من از بین خود شمام! و فقط معرضم همین!
sohrab
@M-an
@دانش-آموزان-آلاء
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sohrab
@M-an
@دانش-آموزان-آلاء
H_R
دوست من لینک پایین رو بخون
https://forum.alaatv.com/post/1948241@m-an خانوم مدیر حتی نسبت به امتیاز دهی هم با احترام ایراد وارده ...!
خودتون وانصافتون بخونید و ببینید چقد برابری هست بین این دوستانی که برنده اعلام شدن و تاپیک هایی که اینجا نشون دادم بهتون میخوام ببینم چند نفر این مدلی هستن ...؟! البته یه دوست عزیز دیگه هم هستن فاطمه خلیلی ایشون هم فک کنم به موقعیت مشابهی با من دچار شدن ... ولی این درست نیست!!!