قلم چی
-
کد تخفیف کتابای تابستان 🙂
انشالله چند روز دیگر قرار است برای افرادی که ترازشون بالاست جایزه ویژه بدن ،اونم کدش رو میزارم 🙂
(دعا برای ظهور امام زمان🙂😍😍) -
-
R romisa این موضوع را در حذف کرد
-
کد تخفیف کتابای تابستان 🙂
انشالله چند روز دیگر قرار است برای افرادی که ترازشون بالاست جایزه ویژه بدن ،اونم کدش رو میزارم 🙂
(دعا برای ظهور امام زمان🙂😍😍)Abolfazl Mousavi
سلامگذاشتن کد تخفیف از موسسات دیگه برخلاف قوانین انجمنه لطفا دیگه قرار ندین
پستتون هم ویرایش شد -
R romisa این موضوع را در بازیابی کرد
-
Abolfazl Mousavi
سلامگذاشتن کد تخفیف از موسسات دیگه برخلاف قوانین انجمنه لطفا دیگه قرار ندین
پستتون هم ویرایش شدromisa :/ :/ :/
واقعا چرا؟
که چی؟
تبلیغ؟
قلمچیو کی نمیشناسه الان؟ -
romisa :/ :/ :/
واقعا چرا؟
که چی؟
تبلیغ؟
قلمچیو کی نمیشناسه الان؟amirh_hmyf اولا اون خودش به اندازه ی کافی تبلیغ می کنه دوما نه تنها قلم چی که برای همشون قانون همینه
-
amirh_hmyf اولا اون خودش به اندازه ی کافی تبلیغ می کنه دوما نه تنها قلم چی که برای همشون قانون همینه
romisa نه
منظورم این بود که چیمیشه یکی به جا اینکه 100 تومن پول کتاب بده
50 بده؟
منظورمم از قلمچی این بود که اون به حد کافی تبلیغات داره و کسی نیست که نشناسه پس تبلیغی نیست براش -
amirh_hmyf اولا اون خودش به اندازه ی کافی تبلیغ می کنه دوما نه تنها قلم چی که برای همشون قانون همینه
romisa
من معذرت میخام🙏
باور کنید هدفمم اصلا اینکار نبود 🙏
دیگه تکرار نمیشه🌹 -
romisa
من معذرت میخام🙏
دیگه تکرار نمیشه🌹 -
Abolfazl Mousavi در قلم چی گفته است:
romisa
من معذرت میخام🙏
دیگه تکرار نمیشه🌹من می دونم نیتتون خیر بوده متشکرم🙏🌺
Abolfazl Mousavi در قلم چی گفته است:
romisa
من معذرت میخام🙏
دیگه تکرار نمیشه🌹من می دونم نیتتون خیر بوده متشکرم🙏🌺
سپاسگزارم 🌹
-
romisa نه
50 بده؟
منظورمم از قلمچی این بود که اون به حد کافی تبلیغات داره و کسی نیست که نشناسه پس تبلیغی نیست براشamirh_hmyf در قلم چی گفته است:
romisa نه
50 بده؟
منظورمم از قلمچی این بود که اون به حد کافی تبلیغات داره و کسی نیست که نشناسه پس تبلیغی نیست براشخب ببین تو الان کد تخفیف داشته باشی هر چیزی رو میخری حتی اگه خوب نباشه؟
اینا همه واسه فروش کتاباشه -
amirh_hmyf در قلم چی گفته است:
romisa نه
50 بده؟
منظورمم از قلمچی این بود که اون به حد کافی تبلیغات داره و کسی نیست که نشناسه پس تبلیغی نیست براشخب ببین تو الان کد تخفیف داشته باشی هر چیزی رو میخری حتی اگه خوب نباشه؟
اینا همه واسه فروش کتاباشهromisa اره
ولی به ما ربطی نداره
یکی دوست داره کتاب قلمچی بخره خب بخره
قلمچی همه کتاباش که بد نیست
من سه سطحیشو خوندم واقعا خوب بوده -
amirh_hmyf در قلم چی گفته است:
romisa نه
50 بده؟
اینا همه واسه فروش کتاباشهamirh_hmyf در قلم چی گفته است:
romisa نه
50 بده؟
اینا همه واسه فروش کتاباشهمن قصد دخالت ندارم ،ولی خب انصافا خود کانون برای تراز بالاها کدای تخفیف میفرسته ،مثلا دیروز ۴۰۰ هزارتومان و بعضی از کتاباش واقعا عالیه،مثلا کتاب خود آقای پویان نظر اگر اشتباه نکنم هم داخلشون هست.
-
amirh_hmyf
Abolfazl Mousavi
من خواهرم خودش ترازش که بالا میشه براش کدتخفیف می فرستن ولی متاسفانه برای کتابای خوب این کدتخفیف هاشون کار نمی کنه فقط برای یه سریا کار می کنهاین قانون انجمن ام صرفا برای قلم چی نیست برای کل موسساته.
-
romisa نه
50 بده؟
منظورمم از قلمچی این بود که اون به حد کافی تبلیغات داره و کسی نیست که نشناسه پس تبلیغی نیست براشamirh_hmyf ولی یکی از معلمای ما با قلم چی مخالف بود ازش بدش میومد