بی دقتی شدییید
-
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
یه سوال داشتم
من درس هارو خوب یاد می گیرم ولی توی امتحانات خیلی بی دقتی می کنم می خواستم بدونم شما چاره ای برای این مشکل دارین؟!
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
سلام.
منم یعنی وقتی تست های غلط خودم رو بررسی میکنم میبینم چقد بی دقتی کردم وگرنه توی بلد بودن مشکلی نداشتم.
راهش اینه که درس رو بادقت بخونید....به قید ها...جملات و عمق مطالب دقت کنید...البته برای زیست.
برای دروس محاسباتی به تدریس معلم ک دقت کردید خودتون سوال تشریحی زیاد حل کنید.... بعد هرجا بی دقتی داشتید.... سریع برای خودتون بی دقتی رو بنویسید....
اگه تست کار میکنید زیر کلمه ها و کد واژه های مهم خط بکشید که مجبور نباشید ۱۰ بار تست رو بخونید...
میتونید برای افزایش دقتتون از خودتون قبل از آزمون اصلی...ی آزمون شبیه ساز خودتون از خودتون بگیرید.....
ی چیزی که خیلی مهمه اینه...
خیلی از دانش آموزان فک میکنند به متن کتاب و...که مسلط شدند دیگه تمام...
ولی ی چیزی که مهمه داشتن دقت زیاد و مهارت استفاده کردن از چیزهایی هست که خوندی.
وقتی ی کتاب رو خوب بلدی ولی نتونستی به سوال ج بدی...اگه از بی دقتی بود....باید بیشتر سوال تمرینی و تست آموزشی حل کنی.... توی امتحانات مدرسه که عجله نیازی نیست...
توی امتحانات تستی هم که باید اینقدتست زده باشی که تا تست رو میبینی سریع با دقت زیاد تست رو حل کنی. -
سلام.
منم یعنی وقتی تست های غلط خودم رو بررسی میکنم میبینم چقد بی دقتی کردم وگرنه توی بلد بودن مشکلی نداشتم.
راهش اینه که درس رو بادقت بخونید....به قید ها...جملات و عمق مطالب دقت کنید...البته برای زیست.
برای دروس محاسباتی به تدریس معلم ک دقت کردید خودتون سوال تشریحی زیاد حل کنید.... بعد هرجا بی دقتی داشتید.... سریع برای خودتون بی دقتی رو بنویسید....
اگه تست کار میکنید زیر کلمه ها و کد واژه های مهم خط بکشید که مجبور نباشید ۱۰ بار تست رو بخونید...
میتونید برای افزایش دقتتون از خودتون قبل از آزمون اصلی...ی آزمون شبیه ساز خودتون از خودتون بگیرید.....
ی چیزی که خیلی مهمه اینه...
خیلی از دانش آموزان فک میکنند به متن کتاب و...که مسلط شدند دیگه تمام...
ولی ی چیزی که مهمه داشتن دقت زیاد و مهارت استفاده کردن از چیزهایی هست که خوندی.
وقتی ی کتاب رو خوب بلدی ولی نتونستی به سوال ج بدی...اگه از بی دقتی بود....باید بیشتر سوال تمرینی و تست آموزشی حل کنی.... توی امتحانات مدرسه که عجله نیازی نیست...
توی امتحانات تستی هم که باید اینقدتست زده باشی که تا تست رو میبینی سریع با دقت زیاد تست رو حل کنی. -
یه سوال داشتم
من درس هارو خوب یاد می گیرم ولی توی امتحانات خیلی بی دقتی می کنم می خواستم بدونم شما چاره ای برای این مشکل دارین؟!
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیReza Moslemi Naeini اگه منظورتون از امتحانات
امتحان تشریحی مدرسه هست که خب بی دقتی برای عجله در پاسخگویی یا خوب نخوندن سوال هست که برای تشریحی عجله لازم نیست
اما سوالات تستی تنظیم وقت لازمه و بی دقتی میتونه بخاطر مرور نداشتن کافی یا درست نخوندن سوال باشه مثلا سوال از شما گزینه نادرست را می خواد غرق در تحلیل گزینه ها میشی و یاد میره غلط را خواسته
فقط تست زیاد و مرور میتونه بی دقتی را درست کنه -
یه سوال داشتم
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیReza Moslemi Naeini در بی دقتی شدییید گفته است:
یه سوال داشتم
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیسلام بهترین راه حل اینه که بعد اینکه به سوالات پاسخ دادید برگردید و از اول سوالات رو چک کنید که درست نوشتید یا نه خود من گاهی اوقات سوالات ریاضی فیزیک و شیمی رو دوباره حل میکردم بار اول که سوالات رو حل میگنیم به دلیل استرسی که داریم یا فکر میکنیم زمان کم میاریم دچار بی دقتی میشیم اما وقتی به تمام سوالات پاسخ میدیم و دوباره چک میکنیم خیالمون راحته که وقت کم نمیاریم و با آرامش خاطر میریم جلو اگرم وقت آزمون کمه میتونید سوالاتی که بنظرتون احتمال خطا توش بیشتره رو علامت بزنید و بعد اتمام پاسخگویی اول اونا رو چک کنید بعد اگه وقت اضافه آوردید برید سراغ بقیه .
-
یه سوال داشتم
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیReza Moslemi Naeini سلام
تنها راهش اینه که هنگام حل سوال همه حواس تونو بدین به حل سوال و تمرکز کنید
به مرور حل میشه اما باید تمرکز را تمرین کنید