شیمی2|سینتیک
-
سلام
یه نمونه حل دیدم که از ایکس و ایگرگ و عبارت جبری جواب رو بدست آورد ولی زیاد روش معمولی نبود
اگه روشی غیر این دارید لطفا واسم بزارید
تجربیا -
سلام
یه نمونه حل دیدم که از ایکس و ایگرگ و عبارت جبری جواب رو بدست آورد ولی زیاد روش معمولی نبود
تجربیا@mr-fantastic
از روی تغییرات مول(جدول تغییرات مول) میتونید مجموع مول های موجود در ظرف پس از 50 ثانیه رو بنویسید.
R واکنش هم با R اکسیژن برابره مقدار تغییرات مول در بازه زمانی رو برای اکسیژن بدست میاریم و وارد همون معادله مولهای موجود در ظرف واکنش میکنم.و با داشتن تغییرات مول O2 و مقدار اولیه O2 درصد مصرف شده اش رو بدست میاریم.
(نمیدونم این با روشی که شما گفتید فرقی داره یا نه ولی برای من راحت ترین روشه)من 25 درصد بدست آوردم
-
@mr-fantastic
از روی تغییرات مول(جدول تغییرات مول) میتونید مجموع مول های موجود در ظرف پس از 50 ثانیه رو بنویسید.
R واکنش هم با R اکسیژن برابره مقدار تغییرات مول در بازه زمانی رو برای اکسیژن بدست میاریم و وارد همون معادله مولهای موجود در ظرف واکنش میکنم.و با داشتن تغییرات مول O2 و مقدار اولیه O2 درصد مصرف شده اش رو بدست میاریم.
(نمیدونم این با روشی که شما گفتید فرقی داره یا نه ولی برای من راحت ترین روشه)من 25 درصد بدست آوردم
@kosar-mortazavi
اره 25ه
مرسی -
@kosar-mortazavi
اره 25ه
مرسی -
@kosar-mortazavi
-
@kosar-mortazavi
-
سلام
تجربیا@mr-fantastic
سلام از اطلاعات سوال در میاریم که توی 50 ثانیه دو مول so2مصرف شده پس یک مول هم اکسیژن مصرف شده و دو مول so3 تولید میشه پس دو 8 مول so2 و دو مول so3 و x مول اکسیژن باید بشه ۱۳ که از اینجا می فهمیم که سه مول اکسیژن هست که یک مولش مصرف شده بود پس کالا چهار مول بوده که یک مولش مصرف شده پس 25 درصدش مصرف شده -
@mr-fantastic
سلام از اطلاعات سوال در میاریم که توی 50 ثانیه دو مول so2مصرف شده پس یک مول هم اکسیژن مصرف شده و دو مول so3 تولید میشه پس دو 8 مول so2 و دو مول so3 و x مول اکسیژن باید بشه ۱۳ که از اینجا می فهمیم که سه مول اکسیژن هست که یک مولش مصرف شده بود پس کالا چهار مول بوده که یک مولش مصرف شده پس 25 درصدش مصرف شدهاحمد قادری
ممنون عزیزم -
سلام
تجربیا@mr-fantastic در شیمی2|سینتیک گفته است:
سلام
تجربیامن اینطور حل کردم.نمیدونم روش مد نظر شماهست یا نه!
-
@mr-fantastic در شیمی2|سینتیک گفته است:
سلام
تجربیامن اینطور حل کردم.نمیدونم روش مد نظر شماهست یا نه!
@m-zngne مرسی
-
@m-zngne مرسی