برنامه ی هماهنگ
-
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۳۹۵، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه دیروز نه امروز فردا هسم
-
بچه ها همتون برنامتون چطور پیش میره راضی هستین؟
-
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۳۹۵، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
royaaa در برنامه ی هماهنگ
گفته است:
بله خداروشکر:)
مث همیشه ولی جدی تره برنامم -
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
متاسفانه این توانایی سحر خیزی در من نیست. واسه همین دیگه امروز زنگ نذاشتم که خودمو اندوهگین کنم خوابیدم تا نه و نیم.
-
متاسفانه این توانایی سحر خیزی در من نیست. واسه همین دیگه امروز زنگ نذاشتم که خودمو اندوهگین کنم خوابیدم تا نه و نیم.
banoo در برنامه ی هماهنگ
گفته است:
منم مثل توام.
کنکور ما رو کاش 11 بگیرن.
:=))) -
گفته است:
بله خداروشکر:)
مث همیشه ولی جدی تره برناممDr.Saraaa
ای ولا -
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbanoo در برنامه ی هماهنگ
گفته است:
چند میخوابی؟
-
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط عااطفه انجام شده
سلام من امروز صب 7 بلند شدم
خیلی خوب بود تا 1
اما بعدش مامانم گف خالت مهمونی دعوت کرده گفته اگه مهسا نیاد نه من نه اون
منم با کلی گریه و زاری
تو ی دلم
بلن شدم رفتم الان نزدیک 7
تازه اومدم میخوام شروع کنم بقیه ش رو بخونم
اگه بدونین چقد استرس دارم
دارم میمیرم
فک کنم کارم بکشه به شربت خوردن .......از استرس صبا زود پا میشم
خیلی میترسم
اگه قبول نشم دندن یا پزشکی یا دارو
اونم شهر خودم ارزو هام به باد میره
مجبورم خودم با شرایط یکی کنم جا ی اینکه شرایط با من یکی بشه ! -
خیلی خوب بود تا 1
منم با کلی گریه و زاری
تو ی دلم
دارم میمیرم
خیلی میترسم
مجبورم خودم با شرایط یکی کنم جا ی اینکه شرایط با من یکی بشه !نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعااطفه در برنامه ی هماهنگ
گفته است:
خیلی خوب بود تا 1
منم با کلی گریه و زاری
تو ی دلم
دارم میمیرم
خیلی میترسم
مجبورم خودم با شرایط یکی کنم جا ی اینکه شرایط با من یکی بشه !مهسا جان اتفاقا امروز خاله ی من اومد خونمون
نگران نباش من به دلم افتاده تو حتما با این انگیزه ای که داری قبول میشی اونی رو که میخوای
این خیلی هم خوبه که از استرس زود پا میشی این یعنی برای علاقه ات داری تلاش میکنی الکی به دلت بد راه نده -
من امروز همش کوزت بودم صب از 8تا 12درس خوندم ظهر ب بعد کوزت
-
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این آزمونا الکی رو جزییات بیهوده مانور میدن واقعا
بعضی سوالاشون خوبه ولی بعضی هاش دیگه خیلی افراطیه باعث میشه درصد آدم بیاد پایین آدمو نا امید میکنه
سنجش ثبت نام میکردم خیلی بیشتر به نفعم بود -
عااطفه در برنامه ی هماهنگ
گفته است:
خیلی خوب بود تا 1
منم با کلی گریه و زاری
تو ی دلم
دارم میمیرم
خیلی میترسم
مجبورم خودم با شرایط یکی کنم جا ی اینکه شرایط با من یکی بشه !مهسا جان اتفاقا امروز خاله ی من اومد خونمون
نگران نباش من به دلم افتاده تو حتما با این انگیزه ای که داری قبول میشی اونی رو که میخوای
این خیلی هم خوبه که از استرس زود پا میشی این یعنی برای علاقه ات داری تلاش میکنی الکی به دلت بد راه نده -
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گفته است:
من امروز همش کوزت بودم صب از 8تا 12درس خوندم ظهر ب بعد کوزت
خسته نباشی
-
بعضی سوالاشون خوبه ولی بعضی هاش دیگه خیلی افراطیه باعث میشه درصد آدم بیاد پایین آدمو نا امید میکنه
سنجش ثبت نام میکردم خیلی بیشتر به نفعم بودنوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza.Tah در برنامه ی هماهنگ
گفته است:
سنجش ثبت نام میکردم خیلی بیشتر به نفعم بودفک کنم گزینه 2 این که بهتره از سنجش
-
banoo
سلام عزیزم
ابجی استرس تا یه حدش خیلی هم خوبه ولی نه اینکه از شدت استرس نتونی کاراتو انجام بدی...توکل کن انشاا...هرچی دوس داری قبول بشی موفق باشی... برامنم دعا کن انگیزه بگیرم....نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دکتر-محبوبه در برنامه ی هماهنگ
گفته است:
banoo
سلام عزیزم
ابجی استرس تا یه حدش خیلی هم خوبه ولی نه اینکه از شدت استرس نتونی کاراتو انجام بدی...توکل کن انشاا...هرچی دوس داری قبول بشی موفق باشی... برامنم دعا کن انگیزه بگیرم....مرسی عزیزم
حتما حتما -
@دکتر-محبوبه در برنامه ی هماهنگ
گفته است:
banoo
سلام عزیزم
ابجی استرس تا یه حدش خیلی هم خوبه ولی نه اینکه از شدت استرس نتونی کاراتو انجام بدی...توکل کن انشاا...هرچی دوس داری قبول بشی موفق باشی... برامنم دعا کن انگیزه بگیرم....مرسی عزیزم
حتما حتما -
@دکتر-محبوبه در برنامه ی هماهنگ
گفته است:
banoo
سلام عزیزم
حتما حتما -
Reza.Tah در برنامه ی هماهنگ
گفته است:
سنجش ثبت نام میکردم خیلی بیشتر به نفعم بودفک کنم گزینه 2 این که بهتره از سنجش
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr.Saraaa
بعضی سوالاش واقعا خوبه چون همش یه نکته جدید یاد میده ولی انتخاب این سوال هاشون خوب نیست
تو کنکور اگه یه سوال 1/5 دقیقه وقت بگیره سوال هایی هم هست که کمتر از 30 ثانیه وقت بگیره
ولی شیمی گزینه دو رو باید بشینی یه ساعت تحلیل کنی فقط یا کلا همه درسا رو بذاری کنار فقط تست شیمی بزنی واسه آزمون
تازه اگه یادت بمونه نکاتش
یه سوال داده بودن امروز گفته بودن اختلاف جرم مولی کدام گزینه برابر اختلاف جرم مولی متیل سالیسیلات با سالیسیلیک اسیده؟
تو 4 تا گزینه 6 تا ساختار بود
دونه دونه باید فرمول هاشون یادت میومد
جرم مولی رو حساب میکردی
منها میکردی
اگه اشتباه نمیکردی تازه جواب بدست میومد
و همه این اتفاقا باید تو 1 دقیقه بیوفته
70 درصد سوالاش اینطوریه
نکته قابل توجهش این بود که میانگین درصد شیمی نفرات برتر این آزمون 35 درصد بود -
Dr.Saraaa
بعضی سوالاش واقعا خوبه چون همش یه نکته جدید یاد میده ولی انتخاب این سوال هاشون خوب نیست
تو کنکور اگه یه سوال 1/5 دقیقه وقت بگیره سوال هایی هم هست که کمتر از 30 ثانیه وقت بگیره
ولی شیمی گزینه دو رو باید بشینی یه ساعت تحلیل کنی فقط یا کلا همه درسا رو بذاری کنار فقط تست شیمی بزنی واسه آزمون
یه سوال داده بودن امروز گفته بودن اختلاف جرم مولی کدام گزینه برابر اختلاف جرم مولی متیل سالیسیلات با سالیسیلیک اسیده؟
جرم مولی رو حساب میکردی
منها میکردی
70 درصد سوالاش اینطوریه
نکته قابل توجهش این بود که میانگین درصد شیمی نفرات برتر این آزمون 35 درصد بودنوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza.Tah در برنامه ی هماهنگ
گفته است:
Dr.Saraaa
جرم مولی رو حساب میکردی
منها میکردی
70 درصد سوالاش اینطوریه
نکته قابل توجهش این بود که میانگین درصد شیمی نفرات برتر این آزمون 35 درصد بودببخشین وارد بحث میشم ولی همه موسسات بچز سنچش میخوان سوالای سخت طرح کنن تا بگن مثلا ما اره ما این نکته رو بلدیم :|
-
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ریاضی و فیزیک قل چی کلا فضایین!حالا من یکم زیست بلدم زیستشو نمیفهمم!ولی اونم باز سنگینه!فقط ازمونای چمع بندیش خوبه!والا سوالای سنچش عالیه!