برنامه ی هماهنگ
-
بچه ها من از اردیبهشت مشاور میگیرم رتبه چهار کنکور 94
نميدونم دو دلم خوبه یا نه؟ مشاوره تلفنیŠàřà در برنامه ی هماهنگ
گفته است:
نميدونم دو دلم خوبه یا نه؟ مشاوره تلفنیاز اردیبهشت؟؟
اگه برای کنکور امسال میگیرید!!هیچ فایده ای نداره ولی اگه برای سال 97 میگیرید!!میتونه خیلی خوب باشه!!!البته تاکید کنید که هفته ای یک بار حداقل تماس بگیره و اگه شما هم نیاز داشتید باهاش تماس بگیرید مشکلی نداشته باشه و اینکه برنامه ای که بهتون میده روچجوری عملی کنید و اینا دیگه -
نميدونم دو دلم خوبه یا نه؟ مشاوره تلفنی -
Šàřà در برنامه ی هماهنگ
گفته است:
نميدونم دو دلم خوبه یا نه؟ مشاوره تلفنیاز اردیبهشت؟؟
اگه برای کنکور امسال میگیرید!!هیچ فایده ای نداره ولی اگه برای سال 97 میگیرید!!میتونه خیلی خوب باشه!!!البته تاکید کنید که هفته ای یک بار حداقل تماس بگیره و اگه شما هم نیاز داشتید باهاش تماس بگیرید مشکلی نداشته باشه و اینکه برنامه ای که بهتون میده روچجوری عملی کنید و اینا دیگه@javadm328 اره..منم نظرم رو اینکه دیگ واسه اردیبهشت دیره مشاوره گرفتن !
-
@javadm328 اره..منم نظرم رو اینکه دیگ واسه اردیبهشت دیره مشاوره گرفتن !
Vampire_Hunter ای خداااااا.ایشون تمام درسارو احتمالا تموم کردن و واسه جمبندی واینامشاور میخوان
-
Šàřà تلفنی؟؟؟؟؟؟؟تلفنی ب اندازه حضوری پیش مشاور رفتن جوابگو نیست ولی درکل بستگی ب خودت داره ک چجور استفاده کنی...
البته بازم مشاور چ تلفنی چ غیر تلفنی ۱ریال نمی ارزه...sara.78 در برنامه ی هماهنگ
گفته است:
Šàřà تلفنی؟؟؟؟؟؟؟تلفنی ب اندازه حضوری پیش مشاور رفتن جوابگو نیست ولی درکل بستگی ب خودت داره ک چجور استفاده کنی...
البته بازم مشاور چ تلفنی چ غیر تلفنی ۱ریال نمی ارزه...به شدت مخالفم!
پیشرفت من تو درسام فقط مدیون مشاورم هستم!!
مشاور جای ادم درس نمیخونه!!ولی میگه که چطوری بخونی!!!راهنمایی هایی که ایشون بهم کرد رو هیچ کسی نکرده بود!! -
آخه اردیبهشت درسا رو تمام میکنم به بعدش نميدونم چجوری پیش ببرم میخام يه برنامه بده که من ادامه بدم
-
Vampire_Hunter ای خداااااا.ایشون تمام درسارو احتمالا تموم کردن و واسه جمبندی واینامشاور میخوان
sara.78 در برنامه ی هماهنگ
گفته است:
بله منظورم همین بود
-
گفته است:
بله منظورم همین بود
Šàřà خوب اینو بیا از اقا ی زنگنه بپرس...خودش رتبه 11 کنکوره
-
گفته است:
البته بازم مشاور چ تلفنی چ غیر تلفنی ۱ریال نمی ارزه...به شدت مخالفم!
پیشرفت من تو درسام فقط مدیون مشاورم هستم!!
مشاور جای ادم درس نمیخونه!!ولی میگه که چطوری بخونی!!!راهنمایی هایی که ایشون بهم کرد رو هیچ کسی نکرده بود!!@javadm328 پس چرا مشاور من کمکم نمیکنه فقط جسه ای خدا تومن میگیره؟؟؟؟منو از درس سیر کرده دیگه
-
Šàřà خوب اینو بیا از اقا ی زنگنه بپرس...خودش رتبه 11 کنکوره
Vampire_Hunter رتبه ۱۱کنکور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟الان چی میخونن؟؟؟؟؟؟
-
Vampire_Hunter رتبه ۱۱کنکور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟الان چی میخونن؟؟؟؟؟؟
sara.78 انصراف دادن فک کنم..دارن تجربی میخونن..
درسته جواد یا اشتباه میکنم ؟؟؟ -
@javadm328 پس چرا مشاور من کمکم نمیکنه فقط جسه ای خدا تومن میگیره؟؟؟؟منو از درس سیر کرده دیگه
گفته است:
@javadm328 پس چرا مشاور من کمکم نمیکنه فقط جسه ای خدا تومن میگیره؟؟؟؟منو از درس سیر کرده دیگه
مشاور شما مزخرفه دلیل بر این نیست که همه مشاورا مزخرف هستند!
-
درسته جواد یا اشتباه میکنم ؟؟؟Vampire_Hunter در برنامه ی هماهنگ
گفته است:
درسته جواد یا اشتباه میکنم ؟؟؟درسته
-
این پست پاک شده!
-
گفته است:
مشاور شما مزخرفه دلیل بر این نیست که همه مشاورا مزخرف هستند!
@javadm328 بلی اینم حرفیه..
-
پاااکش کردم اخه دوتا امتیاز منفی؟؟؟؟؟وای
-
گفته است:
اگه سال بعد موندید پشت کنکور شماره مشاورم رو میدم باهاش در تماس باشید!!!ولی مطمئن باشید مهدی زنگنه بیسته
-
گفته است:
اگه سال بعد موندید پشت کنکور شماره مشاورم رو میدم باهاش در تماس باشید!!!ولی مطمئن باشید مهدی زنگنه بیسته