Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
تست های جالب توجه فیزیک
-
Nima Lotfi بله 1 میشه
-
Nima Lotfi در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
چرا جواب این تست گزینه 1میشه؟؟؟؟؟
زیرا مساحت با انرژی متناسب است مثلا با دوبرابر شدن مساحت ، انرژی هم2برابر میشه و باهم ساده میشن پس به بزرگی سطح جسم بستگی ندارد
-
Reza.Tah در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
اگر در یک موج صوتی مساحت دو کره ی صوت متوالی یکی پرفشار و دیگری کم فشار به ترتیب 3 متر مربع و 12 متر مربع باشد و سرعت انتشار صوت 340 متر برثانیه فرض شود فرکانس منبع صوت چند هرتز است؟(عدد پی=3)
1(170
2)340
3)510
4)680
لاندا3میشه ولی وقتی تقسیم می کنیم عدد درستی درنمیاد -
بچه ها اگه از قسمت خازن و مقاومت سوال مفهومی دارید بزارید از این تیپ ها که مقاومت متغیره میگه اگه راست بره چراغ ها روشن میشن ؟یا ولتاژ چه تغییری میکنه
-
farhadhamid29
صبر کن بقیه هم یه فکری کنن بعد جواب رو میفرستم -
farhadhamid29
صبر کن بقیه هم یه فکری کنن بعد جواب رو میفرستمخب فاصلشون میشه جمع شعاع هاشون یکی شعاعش1/2 یکی1که مجموعشون برابر لاندا دوم درسته تا اینجا؟
-
farhadhamid29
فاصلشون میشه جمع شعاع ها؟چرا؟
فاصله شون میشه شعاع کره بزرگتر منهای شعاع کره کوچیکتر -
farhadhamid29
فاصلشون میشه جمع شعاع ها؟چرا؟
فاصله شون میشه شعاع کره بزرگتر منهای شعاع کره کوچیکترمگه نباید فاصله ی مرکز هاشون رو حساب کنیم؟
-
farhadhamid29
نه ,این کره ها هم مرکز هستن دیگه ,یکموج صوتی داره این کره هارو تولید میکنه,مرکزش هم میشه خود منبع,مبحث انتشار موج در 2 بعد هست دیگه -
farhadhamid29
نه ,این کره ها هم مرکز هستن دیگه ,یک موج صوتی داره این کره هارو تولید میکنه,مرکزش هم میشه خود منبع,مبحص انتشار موج در 2 بعد هست دیگهاها چون موج بصورت دایره ای منتشر میشه؟
-
farhadhamid29
آره -
farhadhamid29
آرهمن فرض کردم اینطوریه
به نکته خیلی خوبی اشاره کردی -
پس گزینه4میشه
-
farhadhamid29 در تست های جالب توجه فیزیک گفته است:
پس گزینه4میشه
مساحت کره رو داده سوال نه مساحت دایره
شعاع هارو اشتباه حساب کردی -
پس گزینه4میشه
مساحت کره رو داده سوال نه مساحت دایره
شعاع هارو اشتباه حساب کردی
مگه نمیشه 4پی آربه توان2؟ -
farhadhamid29
درسته,یکی از شعاع ها میشه یک دوم,اون یکی میشه 1 متر,فاصلشون میشه نیم متر که برابره با لاندا دوم,پس لاندا میشه 1 متر,فرکانس میشه 340 -
farhadhamid29
درسته,یکی از شعاع ها میشه یک دوم,اون یکی میشه 1 متر,فاصلشون میشه نیم متر که برابره با لاندا دوم,پس لاندا میشه 1 متر,فرکانس میشه 340بار دوم که گفتی کم میکنیم دقت نکردم برابر لاندا دوم هست مستقیم تقسیم کردم چرا اینقدر بی دقت شدم
-
farhadhamid29
درسته,یکی از شعاع ها میشه یک دوم,اون یکی میشه 1 متر,فاصلشون میشه نیم متر که برابره با لاندا دوم,پس لاندا میشه 1 متر,فرکانس میشه 340بار دوم که گفتی کم میکنیم دقت نکردم برابر لاندا دوم هست مستقیم تقسیم کردم چرا اینقدر بی دقت شدم
بخاطر اینکه بیخودی رفتین تو فکر قلمچی و فکر و خیال الکی