میشه منو راهنمایی کنید (فقط یک دقیقه )
-
سلام من با اکانت دوستم داخل الا هستم دوستم تمام این فیلم ها رو خریده حتی جزوات خودش به دلیلی شخصی که نمیتونم بگم نمیتونه استفاده کنه من هم توانایی خریدن اونا رو ندارم یعنی اگه از خانواده بخواهم برام تهیه میکنند ولی می دونم که در شرایط سختی قرار میگیرند و من نمی تونم تحمل کنم به نظر شما اگه من از این فیلما ها استفاده کنم می تونه شرایطی رخ بده که من ضربه درسی ببینم چون بعضی ها میگن حرام هست واقعا نمی دونم .......
-
سلام من با اکانت دوستم داخل الا هستم دوستم تمام این فیلم ها رو خریده حتی جزوات خودش به دلیلی شخصی که نمیتونم بگم نمیتونه استفاده کنه من هم توانایی خریدن اونا رو ندارم یعنی اگه از خانواده بخواهم برام تهیه میکنند ولی می دونم که در شرایط سختی قرار میگیرند و من نمی تونم تحمل کنم به نظر شما اگه من از این فیلما ها استفاده کنم می تونه شرایطی رخ بده که من ضربه درسی ببینم چون بعضی ها میگن حرام هست واقعا نمی دونم .......
amir Barsam سلام خانم مدیر رو منشن میکنم جوابتونو بدن
@M-an -
amir Barsam سلام خانم مدیر رو منشن میکنم جوابتونو بدن
@M-an@haniehno مرسی
-
amir Barsam
سلام بهتره از مدیر کمک بخواید.
به هرحال دوستتون پول اون ها رو پرداخت کرده نه شما. -
amir Barsam
سلام بهتره از مدیر کمک بخواید.
به هرحال دوستتون پول اون ها رو پرداخت کرده نه شما.سارا M 0 بعدا جبران میکنم واسه الا ولی الان نمیشه مثلا بعد کنکور اشتراک می خرم با این که بدرد نمیخوره ولی خوب پولشو اینجوری بعدا میدم چون الان واقعا به صد تو من هم گیریم