قرابت
-
1166=3
1093=4 -
1166=3
1093=4 -
دریا دریایی اولی را همه روش اتفاق نظر دارن
دومی من با زهرا موافقم
میگه درد عشق درمان نداره هرچی دست و پا بزنی و هر تدبیری بیندیشی درمانی پیدا نمیکنی
گزینه اول که ضایع س ولی گزینه دو داره میگه هرچی تلاشم بیشتره اوضاع بدتر میشه اون رسیمان تنگ تر میشه نمیتونم اون ریسمانی که همون درد عشق هست را از خودم جدا کنم ( درمان ناپذیره)
گزینه سه میگه سعدی عاشق شدی حالا میخوای چیکار کنی؟ چجوری میخوای درد عشق را درمان کنی ؟ سعدی هم میگه هیچ چاره ندارم مگه درمان میشه اصلا🤔
ولی گزینه ۴ داره میگه هرچی من غم تو را بگم کمه تمومی نداره این داره بی انتها بودن غم یا درد عشق را میگه نه دوا ناپذیر بودنش را@mitra-ism-rahmani در قرابت گفته است:
دومی من با زهرا موافقم
میگه درد عشق درمان نداره هرچی دست و پا بزنی و هر تدبیری بیندیشی درمانی پیدا نمیکنی
گزینه اول که ضایع س ولی گزینه دو داره میگه هرچی تلاشم بیشتره اوضاع بدتر میشه اون رسیمان تنگ تر میشه نمیتونم اون ریسمانی که همون درد عشق هست را از خودم جدا کنم ( درمان ناپذیره)
گزینه سه میگه سعدی عاشق شدی حالا میخوای چیکار کنی؟ چجوری میخوای درد عشق را درمان کنی ؟ سعدی هم میگه هیچ چاره ندارم مگه درمان میشه اصلا🤔
ولی گزینه ۴ داره میگه هرچی من غم تو را بگم کمه تمومی نداره این داره بی انتها بودن غم یا درد عشق را میگه نه دوا ناپذیر بودنش رامتاسفانه جواب شما رو طراح محترم قبول ندارن شما باختید 😅😅😅
-
@mitra-ism-rahmani در قرابت گفته است:
دومی من با زهرا موافقم
ولی گزینه ۴ داره میگه هرچی من غم تو را بگم کمه تمومی نداره این داره بی انتها بودن غم یا درد عشق را میگه نه دوا ناپذیر بودنش رامتاسفانه جواب شما رو طراح محترم قبول ندارن شما باختید 😅😅😅
احمد قادری در قرابت گفته است:
@mitra-ism-rahmani در قرابت گفته است:
دومی من با زهرا موافقم
تست سراسریه؟؟؟؟
-

-
1166=3
1093=4@dr-rashidi
که اینطور
من درست متوجه نشدم جواب اولیتون رو که خوندم شرمنده 🙏🙏🙏 -
@dr-rashidi

دیگه طراح ها هم به مشکل خوردند
ما که جای خوذ -
@dr-rashidi

ما که جای خوذاحمد قادری
الان حرف کدوم طراح رو قبول کنیم😐😂😂
من که حرف آقی یزدیان رو قبول دارم حیف الان نیستش 😐 -
احمد قادری
الان حرف کدوم طراح رو قبول کنیم😐😂😂
من که حرف آقی یزدیان رو قبول دارم حیف الان نیستش 😐81Sobhan
نظر خودت رو
توی این دنیای هرکی هرکی با هم طرف خودمون میریم -
احمد قادری
نمیدونم قراره چی بشه اخرش
ولی من همچنان میگم گزینه 4 میشه ، چرا ؟
صورت سوال میگه درسته مرگه که فقط درمان نداره ولی من نمیتونم بگم درد عشقو بیا دوا کنو از این مزخرفات😂😂
گزینه 3 هم که سعدی توش گیر کرده از درد عشق که زده به تدبیرش و تدبیرشو از کار انداخته
ولی گزینه 4 داره میگه کلا این غم عشقت زیاده دیگه نه اسم دوا درمون اورده نه چیز دیگه ای -
@dr-rashidi

ما که جای خوذاحمد قادری تست سراسری اگه باشه من قبولش میکنم 🙄
اما اگه نیست اشتباه کرده😶 -
دریا دریایی
سلام سوال اولیش سه میشه به نظرم چون صورت سوال و بقیه گزینه ها به نوعی میگن که از عشق آدم رها نمیشه و در بندش هست ولی گزینه سه میگه که کسی که عاشق شده دیگه نباید فکر کنه و عشق و عقل با همدر تضادن
سوال دومی هم به نتیجه ای نرسیدم
از یه منظر دو میشه از یکی دیگه سه
سخت بوداحمد قادری در قرابت گفته است:
دریا دریایی
سلام سوال اولیش سه میشه به نظرم چون صورت سوال و بقیه گزینه ها به نوعی میگن که از عشق آدم رها نمیشه و در بندش هست ولی گزینه سه میگه که کسی که عاشق شده دیگه نباید فکر کنه و عشق و عقل با همدر تضادن
سوال دومی هم به نتیجه ای نرسیدم
از یه منظر دو میشه از یکی دیگه سه
سخت بودمنم همچنان روی حرفم هستم
فقط توضیحتون برای سوال ۱۱۶۶ چیه من درست نفهمیدم -
بچه ها برای سوال اوله (1166) بیتی که داده مفهومش جست و جوی انسان حقیقیه
این قبول ولی خدایی غیر گزینه ی ۴ هیچ کدوم از گزینه های دیگه باهاش قرابت ندارن که 😐مثلا کم ارزشی دنیا چیکارش به نبود انسان واقعی یا توبه شکستن
من نمی فهمم چرا سه رو میگید ؟
خوب یک و دوهم قرابت ندارن باهاش
81Sobhan
@Dr-Rashidi
@mitra-ism-rahmani
@m-sina
احمد قادری -
برای ۱۰۹۳ هم من خودم میگم دو ولی خوب پاسخنامه سه رو گفته 😐😐
-
این قبول ولی خدایی غیر گزینه ی ۴ هیچ کدوم از گزینه های دیگه باهاش قرابت ندارن که 😐مثلا کم ارزشی دنیا چیکارش به نبود انسان واقعی یا توبه شکستن
81Sobhan
@Dr-Rashidi
@mitra-ism-rahmani
@m-sina
احمد قادریدریا دریایی
من که گفتم بنظرم باید صورت سوال رو عوض میکرد منو فکر کنم اشتب منشن کردی 😁 -
دریا دریایی
من که گفتم بنظرم باید صورت سوال رو عوض میکرد منو فکر کنم اشتب منشن کردی 😁دریا دریایی
من که گفتم بنظرم باید صورت سوال رو عوض میکرد منو فکر کنم اشتب منشن کردی 😁اره دقیقا این باید میشد کدوم قرابت داره 😑
نمی دونم والا یهو اومدم دیدم ۳۰ تا پیامه بعد زهرا گفت همه تون رو اولی یک نظری دیگه همه تونو تگ کردم 😂😂 -
دریا دریایی
من که گفتم بنظرم باید صورت سوال رو عوض میکرد منو فکر کنم اشتب منشن کردی 😁اره دقیقا این باید میشد کدوم قرابت داره 😑
نمی دونم والا یهو اومدم دیدم ۳۰ تا پیامه بعد زهرا گفت همه تون رو اولی یک نظری دیگه همه تونو تگ کردم 😂😂دریا دریایی
دریا ۱۰۹۳ را چرا میگی گزینه ۴ نمیشه و ۲ میشه؟ -
دریا دریایی
نمی دونم والا یهو اومدم دیدم ۳۰ تا پیامه بعد زهرا گفت همه تون رو اولی یک نظری دیگه همه تونو تگ کردم 😂😂دریا دریایی 😂😂
من سوال 1166 گزینه 3 رو خوشم اومد 😂
دیگه شاعر کم مونده بود بگه کی از کی کمتره😂 -
81Sobhan
@Dr-Rashidi
@mitra-ism-rahmani
@m-sina
احمد قادریدریا دریایی خب باید میگفت قرابت داره:|😂
حقیقتا سوال اولی را اصلا نخوندم دیدم بچه ها همدیگه را تایید میکنن گفتم حتما اولی را مطمئنن ولی بحثم سر دومیس😶 -
دریا دریایی
نمی دونم والا یهو اومدم دیدم ۳۰ تا پیامه بعد زهرا گفت همه تون رو اولی یک نظری دیگه همه تونو تگ کردم 😂😂دریا دریایی در قرابت گفته است:
دریا دریایی
نمی دونم والا یهو اومدم دیدم ۳۰ تا پیامه بعد زهرا گفت همه تون رو اولی یک نظری دیگه همه تونو تگ کردم 😂😂زهرا نگفت من گفتم😑😂