گزاره شناسی 1-4
-
@kosar-mortazavi آها آره من ذهنم سراغ گیاه پیاز رفت آقا 81Sobhan هم میتونستن اینو بگن جای نگاه کردن ، در کل ممنونم
-
@kosar-mottaghi در گزاره شناسی 1-4 گفته است:
mehranmirzaei
چرا ۳ درسته طبق شکل کتاب تو سیب زمینی اینجوری نیس آخهسیب زمینی خودش نوعی ساقه تخصص یافتس
زمین ساقه یا ریزوم در زنبق دیده میشه که درسته دیگهmehranmirzaei در گزاره شناسی 1-4 گفته است:
mehranmirzaei
چرا ۳ درسته طبق شکل کتاب تو سیب زمینی اینجوری نیس آخهسیب زمینی خودش نوعی ساقه تخصص یافتس
زمین ساقه یا ریزوم در زنبق دیده میشه که درسته دیگهخوب ولی طبق شکل غده ها پایین تر از ریشه ها هستن
-
@haniehno در گزاره شناسی 1-4 گفته است:
mehranmirzaei چهار چرا درسته ؟ خب پس ساقه بالایی ها چی ؟
بالایی ها دیگه ساقه نیستن که
اونا برگ هوایینmehranmirzaei مرسی
-
@kosar-mortazavi آها آره من ذهنم سراغ گیاه پیاز رفت آقا 81Sobhan هم میتونستن اینو بگن جای نگاه کردن ، در کل ممنونم
@haniehno
خوب من جوابم همون بود که دادم دیگه چیزی بلد نبودم واس همین موندم نگاه کرده ببینم جواب چی میدن استاد -
@haniehno
خوب من جوابم همون بود که دادم دیگه چیزی بلد نبودم واس همین موندم نگاه کرده ببینم جواب چی میدن استاد -
mehranmirzaei در گزاره شناسی 1-4 گفته است:
mehranmirzaei
زمین ساقه یا ریزوم در زنبق دیده میشه که درسته دیگهخوب ولی طبق شکل غده ها پایین تر از ریشه ها هستن
اینجارو نگاه کنید
تو زمین ساقه ریشه ها پایین تر و عمیقی تر از ساقه قرار گرفتن دیگه -
mehranmirzaei در گزاره شناسی 1-4 گفته است:
mehranmirzaei
اینجارو نگاه کنید
تو زمین ساقه ریشه ها پایین تر و عمیقی تر از ساقه قرار گرفتن دیگهmehranmirzaei خوب نمیشه با سیب زمینی ردش کرده
بالاخره اون مثال نقضه نه