مشاور راه ابریشم
-
محمد مودب سلام
بنظر من بهترین گزینه واسه شما استاد شاه حسینی(مشاور تفتان)هست که فکر میکنم مشاور راه ابریشم هم ایشون هستند(خانم مدیر میگفتن که تجربه ایشون اندازه سن شما هست تحقیق کنید در همین حده)میتونید از اینستاگرام ایشون بهشون پیام بدید
از ما که گذشت ولی اگر تونستید به ایشون پیام بدید ببینید میتونن اینطور کمکتون کنن با نهابوالفضل ریسی اها
اتفاقا خودم دنبال این بودم ببینم ایشون مشاوره خصوصی دارن یا نه
خیلی ممنون️
-
ابوالفضل ریسی اها
خیلی ممنون️
محمد مودب در مشاور راه ابریشم گفته است:
ابوالفضل ریسی اها
خیلی ممنون️
خواهش میکنم موفق باشید
-
سلام
دوستان کسی هست که راه ابریشم داشته بشه و مشاوری داشته باشه که با راه ابریشم کنار اومده و آشناس باهاش و طبق اون برنامه میده؟؟
معرفی کنین ممنون میشم
هر مشاوری رو میپرسم یا کلا نمیدونن راه ابریشم چیه یا کلا مخالفن
نمیدونم چرا واقعا
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی
راه-ابریشمی-ها-شیمی
راه-ابریشمی-ها-زیست
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی
دانش-آموزان-آلاءمحمد مودب ببین چی میخوای که داشته باشه من خودم خیلی مشکل داشتم تو ریاضیات ولی پیله راه ابریشم اتقدر کامل بود دیگه حداقل ۶۰٪ مشکلاتم حل شد
-
سلام به همه من تازه راه ابریشمو گرفتم میخاستم ببینم از الان شروع کنم به دیدن فیلم ها و جزو ها رو پرینت بگیرم یا اینکه از بیست و پنجم قراره ابدیت بشه
-
سلام به همه دوستان ببخشید من تازه راه ابریشمو گرفتم میخاستم ببینم از الان شروع کنم به دیدن فیلم ها و جزوات رو پرینت بگیرم یا اینکه قراره از بیست و پنجم ابدیت بشه
-
سلام بچه ها به عنوان کسی که یه سال از راه ابریشم استفاده کردم مشاور واسه برنامه ریزی کارتون رو سخت میکنه و دوبرنامه ای میشید وممکنه تمرکزتون رو بهم بزنه طبق بودجه بندی آزمون هاتون پیش برین بهتره وبرنامه خود راه ابریشم هم طبق همون پیش میره حالا ممکنه یکم عقب یا جلو باشه ولی هم در نظر داشته باشید شما باید بیشتر واسه کنکور بخونید بهتره با یه برنامه پیش برید تا تمرکزتون بهم نخوره... موفق باشید