چرا میخاید دکتر شید؟؟؟
-
دوستان سلام... تقریبا همه ما یه سری بچه درس خونیم که نه امکانات زیادی داریم و نه بی امکاناتیم.(چون حداقل گوشی یا کامپیوتر و نت داریم که از فیلم ها استفاده کنیم) و خیلی هامون هم دنبال پزشکی ایم و حتی حاضریم یکی دو سال هم پشت کنکور بمونیم تا اگه خدا بخاد دکتر شیم اما چرا؟ چرا میخاید دکتر شید؟ پول$؟پرستیژ؟علاقه؟ دلیل خود را بگویید!
-
هنوز نمیدونم چرا!
-
چون میخام آغازگر افتخارباشم تو نسل خودمون.
-
4تا دلیل :
1-برای اینکه اهداف بلند تری دارم که اولین گامش پزشکی هست
2-خوشحالی پدر مادرم .با یه رتبه عالی!
3-دغدغه مردم رو دارم.همیشه دوست دارم بهتر و بیشتر زندگی کنند.پزشکی روی برای پولش نه .برای طبیب شدن میخوام
4-این دلیل رو نمیگم.ولی حتی بالایی ها از بین بره.این منو نگه میداره در مسیر... -
Drmehdi در چرا میخاید دکتر شید؟؟؟ گفته است:
سمیرا۹۶ در چرا میخاید دکتر شید؟؟؟ گفته است:
pop بحث آزاد دیگه.همه سایت های کنکوری این تاپیک را دارن...هرکس به آن چیزی میرسد که بیشتر به آن فکر میکند. کوروش کبیر...
حالا من از امروز فقط به پزشکی فکر میکنم و درس نمیخونم ببینم پزشکی میارم !!!!!!!
-
pop بحث آزاد دیگه.همه سایت های کنکوری این تاپیک را دارن...هرکس به آن چیزی میرسد که بیشتر به آن فکر میکند. کوروش کبیر...
حالا من از امروز فقط به پزشکی فکر میکنم و درس نمیخونم ببینم پزشکی میارم !!!!!!!
-
میگن بوعلی سینا برای اینکه بفهمه طرف به دیابت شیرین مبتلا بوده یا نه ادرار طرف را می چشیده.... این است از خود گذشتگی... واقعا کسی هس که مثه اچن از خود گذشته باشه؟؟؟!!!
یکم هوش نداشته
ادرار رو بزاره نزدیک لونه مورچه ها بجای چشیدن !!!! اگه مورچه جمع شد خوب دیگه معلومه .......
-
@soheil95s95 در چرا میخاید دکتر شید؟؟؟ گفته است:
دوستان سلام... تقریبا همه ما یه سری بچه درس خونیم که نه امکانات زیادی داریم و نه بی امکاناتیم.(چون حداقل گوشی یا کامپیوتر و نت داریم که از فیلم ها استفاده کنیم) و خیلی هامون هم دنبال پزشکی ایم و حتی حاضریم یکی دو سال هم پشت کنکور بمونیم تا اگه خدا بخاد دکتر شیم اما چرا؟ چرا میخاید دکتر شید؟ پول$؟پرستیژ؟علاقه؟ دلیل خود را بگویید!
پول پرستیژ علاقه
همینایی که دوستم گفت + یه مورد خصوصی
-
پول پرستیژ علاقه
-
tamomreplied to Delete account on ۸ اسفند ۱۳۹۶، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط tamom انجام شده
Delete account در چرا میخاید دکتر شید؟؟؟ گفته است:
چون محیط طوریه که بری دنبال علاقت،برای خودت خوبه اما بها بهت نمیدن،یا باید اون رو ول کنی بری دنبال mony,,,,روز از نو روزی از نو،یا با دعوت نامه کشورهای دیگه از اینجا بری،و عملا برگشتت با خداست....
یکسال پیر شدی پسر....
-
slm.mn ham ritazi ham zaban khondam az uni tehran,ama hanoz be on chizi ke mikham naresidam ,to zamine haye ziyadi kar kardam ama fek mikonm pezeshki jozve reshtehaei hast ke betone javabgo kheili az khaste ham bashe ,na az nazare mali ,balke fekri o rohi,
-
بعضیا یه جور میگن از مهندسی اومدن پزشکی تا برا جامعه مفید باشن انگار مهندس برا جامعه مفید نیست .
من هم سه سال هسته ای خوندم و تا تونستم در حیطه درسم برا رشتم افتخار کسب کردم و موفق شدم دستگاهیو بسازم که تا چند سال پیش وارد میشد والان به کمک بچه های هسته ای بی نیاز شدیم اما به نظر من هر جا که علاقه فرد پشت کارش باشه میتونه بالاترین بازده رو از خودش نشون بده من قید رشته مهندسی هسته ای رو زدم با اینکه اینده این رشته حتی تو ایران هم خیلی بالاست و ممکنه یه پروژه در روز 50تمن هم داشته باشه و شاید هم بیشتر و در هر زمینه از علم بهش نیاز حیاتی دارن ولی من حس کردم اون چه که نیاز روحمو تامین میکنه موندن تو یه ازمایشگاه و محاسبات فرمولو .... نیست چیزی که از سوم راهنمایی منو یه بچه درس خون کرد این جایگاه الانم نبود در حالی که من حتی اگرم به پزشکی برسم حتما شاخه هسته ای رو انتخاب میکنم چون این علم تلفیقش با پزشکی خیلی خیلی شیرین هست ... از الایی ها میخوام حالا که بستر موفقیت براتون پهن هست تلاش کنید و تمام ارزو هاتونو خودتون به موفقیت تبدیل کنید ... موفقیت حق تلاشگران هست پس از تلاش دست نکش -
چون محیط طوریه که بری دنبال علاقت،برای خودت خوبه اما بها بهت نمیدن،یا باید اون رو ول کنی بری دنبال mony,,,,روز از نو روزی از نو،یا با دعوت نامه کشورهای دیگه از اینجا بری،و عملا برگشتت با خداست....
-
البته که اقتضای زمان مهمه...الانم درسته که اگه دکتری دم در مطبش بزنه ویزیت رایگان عمل مقبول و پسندیده ایست اما از فردای اون روز بیچارش میکنن مردم انقد شلوغ میشه مطبش !!
-
هر کی میگه پول خوشبختی نمیاره ..........>باشه من راضیم پولدار باشم اصلا بد بخت ترین هم باشم والا!
-
سمیرا۹۶۹۶ در چرا میخاید دکتر شید؟؟؟ گفته است:
میگن بوعلی سینا برای اینکه بفهمه طرف به دیابت شیرین مبتلا بوده یا نه ادرار طرف را می چشیده.... این است از خود گذشتگی... واقعا کسی هس که مثه اچن از خود گذشته باشه؟؟؟!!!
اون مقتضای زمان خودش بوده.الان لازم نیست این کار رو بکنی.الان از خود گذشتیگی اینه دم در مطبت بزنی(میزنم)پرداخت ویزیت الزامی نمی باشد!
-
-
astmn5975uhfkepنوشتهشده در ۷ اسفند ۱۳۹۵، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط astmn5975uhfkep انجام شده
میخوام از اتاق عمل بیرون بیام .وقتی خانواده اون فرد میان جلو و میپرسن که دکتر چی شد؟ من کمی مکث کنم و بگم
:متاسفم من همه تلاشمو کردم !خدا بهتون صبر بده.
خدا نخواست
که تو این دنیا بمونه
بره
من همه تلاشمو کردم
من هیچ کاره ام.من فقط وسیله بودم.
حالا اگه نفرتت غلیان کرده برگرد و یک خط در میون بخون!!
من همیشه دغدغه مردم رو دارم.من بیشتر از این که فکر پولش باشم یا حتی فکر پرستیژ اجتماعی است معتقدم یه پزشک همیشه در استرسه و یک پزشک باید خدمتگزار باشه (هر چند ممکن فکر کنید دارم کلیشه ای حرف میزنم )بو علی سینا همیشه فراری بود !!ولی الان مدتیه که پزشک شده در حکم رب!!!این تفکرات زمان عیسی مسیح هم بود!
من به عشق فرق شکافته علی فوق تخصص جراحی مغز و اعصاب می شم!