تابستان و مطالعه
-
سلام من دهم رشته ریاضیم. وضعیت درسیم بد نیست. نقاط قوتم عربی و زبان و دینی و شیمی هست و نقاط ضعفم فارسی و فیزیک هست. ریاضیی معمولی.
خواستم ببینم تابستون چطوری درس بخونم؟ چند ساعت در روز؟ چند ماه دهم و چند ماه یازدهم بخونم؟ یازدهم تا چه درسی برای هر کتاب بخونم؟
لطفا جواب بدین
خیلی ممنون
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ریاضیا تجربیا دهم یازدهم -
سلام من دهم رشته ریاضیم. وضعیت درسیم بد نیست. نقاط قوتم عربی و زبان و دینی و شیمی هست و نقاط ضعفم فارسی و فیزیک هست. ریاضیی معمولی.
خواستم ببینم تابستون چطوری درس بخونم؟ چند ساعت در روز؟ چند ماه دهم و چند ماه یازدهم بخونم؟ یازدهم تا چه درسی برای هر کتاب بخونم؟
لطفا جواب بدین
خیلی ممنون
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ریاضیا تجربیا دهم یازدهمmatin shirinkam
سلام به نظرم چند ساعت خوندن رو خوده شما باید مشخص کنید....چون بر اساس نیاز و ضعف هرکس متفاوته، ولی در کل حداقل ۶ ...۷ ساعت مطالعه فک کنم دیگه مناسب باشه.
اینم بگم باید اول برنامه ریزی کنید ..... بعد طبق اون پیوسته و منظم درس بخونید.
راستش درباره مطالعه دروس یازدهم، اصلا عجله به خرج ندید اول دهم رو با تست و یادگیری کامل ببندید، بعد برید سراغ پیش خوانی دروس اختصاصی یازدهم. -
لطفا جواب بدین
خیلی ممنون
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ریاضیا تجربیا دهم یازدهمmatin shirinkam در تابستان و مطالعه گفته است:
لطفا جواب بدین
خیلی ممنون
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ریاضیا تجربیا دهم یازدهمسلام
شما تازه الان دهمی نباید انقدر وسواس به خرج بدی برای زودتر خوندن دروس یازدهم
همه چیزو به موقع خودش یاد بگیرید و بخونید
ولی اگر دوس دارید یکم یه سری چیزا رو پیش خوانی کنید من پیشنهاد میکنم دو یا سه فصل اول زیست رو یکم مطالعه و کنید و کمی از حفظیات متن شیمی رو پیش ببرید
ولی تمرکز اصلی رو بزارید رو بستن تستی دهم که از هرکاری برشما واجب تره
تا خیالتون از دهم و تستاش راحت نشد سمت یازدهم نرید -
matin shirinkam در تابستان و مطالعه گفته است:
لطفا جواب بدین
خیلی ممنون
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ریاضیا تجربیا دهم یازدهمسلام
شما تازه الان دهمی نباید انقدر وسواس به خرج بدی برای زودتر خوندن دروس یازدهم
همه چیزو به موقع خودش یاد بگیرید و بخونید
ولی اگر دوس دارید یکم یه سری چیزا رو پیش خوانی کنید من پیشنهاد میکنم دو یا سه فصل اول زیست رو یکم مطالعه و کنید و کمی از حفظیات متن شیمی رو پیش ببرید
ولی تمرکز اصلی رو بزارید رو بستن تستی دهم که از هرکاری برشما واجب تره
تا خیالتون از دهم و تستاش راحت نشد سمت یازدهم نرید@dr-rashidi ممنون البته رشتم ریاضیه
-
@dr-rashidi ممنون البته رشتم ریاضیه
@dr-rashidi ممنون البته رشتم ریاضیه
خب پس کارت خیلی راحت تره
-
matin shirinkam
سلام به نظرم چند ساعت خوندن رو خوده شما باید مشخص کنید....چون بر اساس نیاز و ضعف هرکس متفاوته، ولی در کل حداقل ۶ ...۷ ساعت مطالعه فک کنم دیگه مناسب باشه.
اینم بگم باید اول برنامه ریزی کنید ..... بعد طبق اون پیوسته و منظم درس بخونید.
راستش درباره مطالعه دروس یازدهم، اصلا عجله به خرج ندید اول دهم رو با تست و یادگیری کامل ببندید، بعد برید سراغ پیش خوانی دروس اختصاصی یازدهم.سارا M 0 ممنون
-
لطفا جواب بدین
خیلی ممنون
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ریاضیا تجربیا دهم یازدهمmatin shirinkam در تابستان و مطالعه گفته است:
لطفا جواب بدین
خیلی ممنون
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ریاضیا تجربیا دهم یازدهمسلام . سعی کنید فیلم های جمع بندی امینی راد رو ببینید ، سعی کنید نقاط قوتتان را بیشتر و نقاط ضعف را به نقطه قوت تبدیل کنید . تست زیادی بزنید ، سعی کنید کتاب های یازدهم را هم پیش خوانی کنید .
موفق باشید
-
لطفا جواب بدین
خیلی ممنون
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ریاضیا تجربیا دهم یازدهمسلام . سعی کنید فیلم های جمع بندی امینی راد رو ببینید ، سعی کنید نقاط قوتتان را بیشتر و نقاط ضعف را به نقطه قوت تبدیل کنید . تست زیادی بزنید ، سعی کنید کتاب های یازدهم را هم پیش خوانی کنید .
موفق باشید
Abolfazl Mousavi ممنون
-
Abolfazl Mousavi ممنون
Abolfazl Mousavi ممنون
لطفا علامت حل شده رو بزنید تا سوالات دیگران هم نمایش داده شود
-
لطفا جواب بدین
خیلی ممنون
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ریاضیا تجربیا دهم یازدهمmatin shirinkam لطف میکنی و کتاب های نشر الگو ادبیات رو تهیه میکنی و کتاب زرد قلمچی برای کلوز تست شبی یه نون شب یه ارایه یه دستور میزنی و یه کلوز تست و کتاب تست عربی هم تهیه میکنی (من خیلی سبز دارم) اول یه قسمت از فیلم های ناصح زاده رو میبینی و فرداش تستش رو میزنی...اگرم هزینه کنی این تابستون یه مشاور تحصیلی خوب بگیری که برنامه بهت بده عالی میشه...رشتم ریاضیه به امید این که قبولی راحته شل گرفتم...شل نگیر (: روزی پنج ساعت فک کنم خوب باشه ولی خب آدم با آدم فرق داره