Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. آرامش قبل کنکور
خوابگاهیان
چیچکچ
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی و راهنمایی کنکور
ForuharF
درود و مهر خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم یادش بخیر چه دورانی بود... دوستان بنده سال 1402 و 1403 کنکور دادم و الان ترم 3 کارشناسی زیست شناسی سلولی و مولکولی دانشگاه مازندران هستم ، نمیدونم هنوز انتخاب رشته شروع شده یا نه یا شایدم تموم شده (واقعا اخبار رو نمیدونم) خیلی از عزیزانی بودند که لطف داشتند به من سال کنکورم خیلی به من کمک کردند و من هم قول دادم یه روزی جبران کنم برای کنکوری های آینده و خب یه مدت سرم خیلی شلوغ بود ( الانم هست ) و خب گفتم یه تاپیک بزنم و اگه کمکی از دستم بر میومد برای کنکوری ها انجام بدم . پیوی در خدمتتون هستم.
مشاوره تحصیلی
درس
Amini AA
سلام می خواستم که لطف کنید به من بگویید که کدام استاد در کدام رشته بهتر و عالی تر درس می دهند و رایگان باشه من دهم ریاضی هستم ممنون
مشاوره تحصیلی
اهمال کاری و کمال گرایی دو دوست ناباب !
خانومخ
سلام به بچه های انجمن الا 🤍 من فاطیما هستم دانشجوی ارشد روانشناسی عمومی هدفم از زدن این تاپیک نوشتن درمورد دو دوست نابابه که مدام همراهمون میاد مخصوصا تو دوره کنکور . دوستایی که تا می‌خوایم یکاری رو شروع کنیم میگن وای نکنه بازم نشه وای نکنه شکست بخوری؟ وای یادت رفته دفعه ی قبل رو؟؟؟ خلاصه همش میخوان ما رو تو ناحیه امن خودمون نگه دارن ! پس سعی میکنم اینجا هم در موردشون حرف بزنم هم بگم چطور میشه مدیریتش کرد 🤍 #اهمال_کاری #کمال_گرایی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
مشاوره تحصیلی
نتایج نهایی کنکور اومد
M.anM
بچه‌هااا! نتایج کنکور اومده! می‌دونیم الان خیلیاتون قلبتون تند تند می‌زنه، بعضیا ذوق دارید، بعضیا استرس... همه‌مون این لحظه رو تجربه کردیم بیاید نتیجه‌تون رو با ما و دوستاتون به اشتراک بذارید چه خبرای خوب داشته باشید، چه حتی اگه نتیجه اون چیزی که می‌خواستید نشده... بدونید اینجا کلی آدم هست که کنارتونه ️ یادتون باشه، کنکور فقط یه مسیر بود، نه همه‌ی زندگی! راه‌های بزرگ‌تر و قشنگ‌تری جلوته ما اینجا تو انجمن مثل یه خانواده‌ایم؛ موفقیتت یا سختیاتو تنها تجربه نمی‌کنی. بیاید با هم خوشحال شیم، اشک بریزیم، بخندیم و ادامه بدیم پس همین الان برو نتیجه‌تو ببین و برگرد اینجا، توی این تاپیک بنویس! منتظریم کنار هم این روز رو ثبت کنیم @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
سوالات مشاوره ای شما ❤️🌹
_ Reza __
سلام رفقا این تاپیکو زدم که اگه سوالی درباره درس ... برنامه‌ریزی ... منابع ... یا هر چیزی مربوط به کنکور داشتین بپرسین ادعایی در این زمینه ندارم ... فقط دوست دارم کمک کنم به بچهای آلایی تا جایی که توان دارم ️ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انتخاب رشته
8
سلام دوستان....در مورد رشته آموزش زبان انگلیسی توضیح بدید چطور رشته ای هس مثل درس ها دبیرستان نیاز ب ترجمه و گرامر داره یا سخت تره میش واحداشو پاس کرد ؟
مشاوره تحصیلی
بیا یه قول مردونه بده🙋🏻‍♀️
GaladrielG
سلام سلام داشتم فکر میکردم این روزا چه تاپیکی میتونه کمک کنه بهمون اللخصوص کنکوریامون دیدم جای این تاپیک خالی بود اینجا بیاین قول بدیم اینجا و سعی کنیم روی قولمون بمونیم قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته قول بدید و هروقت قولتون رو شکستین اینجا گزارش بدین @Sharllot @0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan @خانوم-_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg و بقیه دوستان @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کمک توی انتخاب کلاس زیست
M
سلام دوستان .من زیستم فوق العاده ضعیفه و هیچی بلد نیستم.نیاز دارم یه کلاسی برم که از صفر یاد بدن و هی ترکیبی نگن همون اول کلاس:/. من تدریس های خیر اندیش و فرهمند نیا و غلامی رو دیدم افتضاح بودن . شما پیشنهادتون چیه؟
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
منبع دوم
Zaahra._.Z
سلام بچه ها طبق تجربه تون کدوم یکی از این منابع بهترن و پرکاربرد تر؟ و اینکه توی درس فیزیک تک‌پایه جامع بخرم یا صرفا یازدهمش رو بخرم؟ ای کیو یا نردبام حسابان ای کیو یا نردبام فیزیک ۲ ای کیو یا نردبام فیزیک پایه مرسی از کمکتوننن @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @Comrade @Aqua @GharibehGomnam2 ببخشید شما سه نفر رو منشن کردم چون ریاضی بودین و امسال کنکور داشتین حس میکنم واقعا میدونید
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی

آرامش قبل کنکور

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
مشاوره کنکور
3 دیدگاه‌ها 1 کاربران 196 بازدیدها 1 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • Abolfazl MousaviA آفلاین
    Abolfazl MousaviA آفلاین
    Abolfazl Mousavi
    خیرین کوچک دریا دل
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

🔴🔴🔴🔴🔴🔴لطفا با دقت مطالعه کنید 🙏🙏🙏⛔🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

947778.jpg

به نام خدا 💐💐💐💐

13-103311.jpg

با نزدیک شدن به روز کنکور معمولا دانش‌آموزان میزان ساعت مطالعه خود را افزایش می‌دهند تا از زمان باقیمانده به بهترین شکل ممکن استفاده کنند. کارشناسان آموزشی در این زمینه معتقدند این افزایش ساعت برای دانش‌آموز مانند سم است.

جای سوزن انداختن نیست، تمام میز و نیمکت‌های کتابخانه به قرق دانش‌آموزان درآمده است، طبقه بالا، پایین، محوطه بیرونی، پستو و راهروها، هر جایی که دنج و ساکت است، مکانی شده برای پشت کنکوری‌ها، روزشمار کنکور به سرازیری رسیده است، وقت تنگ است، نباید زمان را از دست داد، هر ساعت اتلاف وقت می‌تواند آنها را از رتبه، دانشگاه یا رشته‌ای که در نظر گرفته‌اند دور کند.

بیشترشان کتاب‌های مرجع را جمع و جور کرده‌اند، یادداشت و جمع‌بندی‌ها کارسازتر است. ماه طلایی جمع‌بندی و تست زدن را باید از دست نداد. ماهی که تعیین تکلیف می‌کند تا‌ تر و خشک باهم نسوزند، چون صندلی خالی دانشگاه‌ها درنتیجه تلاش پر می‌شود. کنکوری‌ها ماه آخر را «ماه دلشوره» می‌نامند و می‌گویند هر چه به آخرین روزهای باقیمانده به کنکور نزدیک می‌شوند بیشتر دلشوره می‌گیرند. ماه آخر مانند شب امتحان است، با این تفاوت که دراین زمان باقیمانده باید جور دیگری درس خواند.

6 گام آرامش بخش تا کنکور 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃

استرس-شب-قبل-از-کنکور.jpg

کارشناسان آموزشی معتقدند دانش‌آموزانی که تاکنون درس خوانده‌اند و چه آنهایی که نخوانده‌اند از امروز باید قید درس خواندن و یاد گرفتن مطالب جدید را بزنند! پدرام فیاضیان، مشاور برنامه‌ریزی تحصیلی در این باره به جام‌جم می‌گوید در دوران باقیمانده تا روز کنکور دانش‌آموز نباید مطالعه داشته باشد؛ چون وقتی برای مرور نخواهد داشت و مطالعه بدون مرور ثمربخش نخواهد بود.

حال برخی والدین نیز این روزها بهتر از داوطلبان کنکور نیست به همین دلیل کارشناسان توصیه می‌کنند این دست از پدر و مادرها بهتر است به خود مسلط باشند و به استرس کنکوری‌ها دامن نزنند؛ زیرا در اندک فرصت باقیمانده حفظ آرامش مهم‌ترین نکته است.

*بی‌خیال مطالب جدید *

از امروز تا روز کنکور دانش‌آموزان نمی‌توانند مطلب جدیدی را یاد بگیرند، چون زیر ساخت‌های آموزش بر اساس مرور، مرور و بازهم مرور است و در نتیجه مطالبی که تازه بخواهد مطالعه شود، زمانی برای مرور یا تست زدنشان باقی ‌نمانده است.فیاضیان با اشاره به زمان باقی مانده تا کنکور درباره دانش‌آموزی که تا امروز درس خوانده و مطالعه داشته است، ادامه می‌دهد: این دانش‌آموزان می‌بایست به جمع‌بندی مطالب روبیاورند، خود جمع‌بندی در دو حوزه خلاصه می‌شودکه مهم‌ترین آنها تثبیت مفاهیم در ذهن و تسلط بر تست‌زنی است. آن طور که مشاور برنامه‌ریزی تحصیلی می‌گوید متقاضی شرکت در کنکور باید مطالبی را که خوانده است در ذهنش ثابت کند، همچنین برای تسلط پیدا کردن در تست‌زنی هم باید تست‌های چند سال گذشته کنکور را در شرایط بازسازی شده جلسه کنکور تمرین کنند.

حل و مطالعه سوالات آزمون سنجش و دیگر آزمون‌های داخل و خارج کشور سوالاتی هستند که در این دوره می‌تواند به پشت کنکوری‌ها کمک کند. او با تاکید بر نخواندن مطالب جدید ادامه می‌دهد: یکی از اشتباه‌هایی که دانش‌آموزان در این دوره انجام می‌دهند، تست‌های تالیفی است که درست نیست و باعث سردرگمی متقاضیان کنکور می‌شود.

*سم کنکور *

با نزدیک شدن به روز کنکور معمولا دانش‌آموزان میزان ساعت مطالعه خود را افزایش می‌دهند تا از زمان باقیمانده به بهترین شکل ممکن استفاده کنند. کارشناسان آموزشی در این زمینه معتقدند این افزایش ساعت برای دانش‌آموز مانند سم است. در اندک زمان باقیمانده تا کنکور باید ریتم مطالعاتی تغییر کند نه ساعت مطالعاتی.اغلب کارشناسان معتقدند در بحث زمانی در شرایط کنونی دو نوع دانش‌آموز وجود دارد؛ دسته اول آنهایی که تا به امروز از زمان استفاده بهینه کرده‌اند و پیشرفت خوبی را در مباحث داشته‌اند، دسته دوم دانش‌آموزانی هستند که عملکرد بدی را تا به امروز داشته‌اند و به همین علت انرژی کافی را ندارند و الان خسته و سردر گم هستند؛ این دانش‌آموزان ساعت مطالعه شان به پنج تا شش ساعت بیشتر نمی‌رسد.

ra4-7139.jpg

همراه شوید

روان‌شناسان معتقدند خانواده‌ها در زمینه تشویق و حمایت از کنکوری‌ها مانند شمشیر دو لبه عمل می‌کنندو اطرافیان کنکوری‌ها در بعضی موقعیت‌ها فشارهایی به دانش‌آموز وارد می‌کنند که خود از آن مطلع نیستند. خانم دکتر، آقا مهندس و لقب‌های این‌چنینی به دانش‌آموز دادن یا دعا کردن و آرزوی موفقیت در جمع برای دانش‌آموز باعث ایجاد مسئولیت و فشار روانی بر او می‌شود‌. ترس از قبول نشدن تمرکز متقاضی را به هم می‌ریزد و تشویق کردن‌های بی‌مورد باعث تشویش دانش‌آموزان می‌شود؛ به همین دلیل بهتر است تشویق و دعا برای قبولی دانش‌آموزان را در جا و مکانی که او حضور ندارد، انجام دهید.

خانواده نقش مهمی در تعیین وضعیت روحی داوطلب کنکور دارد، برادر و خواهرهای بزرگ‌تر می‌توانند با بازگو کردن تجربیات خود از کنکور کمک حال داوطلب کنکور باشند. پدر و مادر نیز با مشورت گرفتن از معلمان و مربیان بهتر است زمینه را برای افزایش تمرکز دانش‌آموزان‌فراهم کنند.

خانواده و محیط زندگی دانش‌آموز در یک ماه مانده تا کنکور باید حال و هوای کنکوری به خود بگیرد. یعنی اعضای خانواده فعالیت‌هایی را که برای دانش‌آموز جذاب است مانند سینما رفتن را کمتر انجام دهند. البته باید به شکلی با دانش‌آموز برخورد کرد که احساس نکند تمام زندگی او در کنکور خلاصه می‌شود
    exercise-stress-parents-01.jpg

*سفر پیش از کنکور *

آسان جلوه دادن کنکور و حساسیت ایجاد نکردن درباره نتیجه آن می‌تواند دانش‌آموز را با خیال راحت و آسوده‌تر راهی آزمون کند.

سفر رفتن در زمان باقیمانده تا کنکور مشکلی ندارد، پدرام فیاضیان روان‌شناس و مشاور برنامه‌ریزی تحصیلی دراین باره به جام‌جم می‌گوید: دانش‌آموز و خانواده می‌تواند برای به دست آوردن آرامش و فاصله گرفتن از فشار روحی ناشی از کنکور به مسافرت بروند.علاوه بر این حساسیت‌های نابجا درباره نتیجه کنکور ایجاد نکنیم. فشار و ایجاد حساسیت می‌تواند از جانب حتی مشاور‌ها هم صورت گیرد.

😐😐😐*نصفه‌نیمه نخوانید *😐😐😐

محمد محمدی یکی از متقاضیان شرکت در کنکور است که سال قبل رتبه خوبی را کسب نکرده است. او درباره تجربه و دلیل ناکام بودنش در کنکور سال گذشته می‌گوید: «زمان زیادی را برای مطالعه صرف کردم اما اولویت‌های درس خواندنم مشخص نبود. برای همه کتاب‌ها به یک اندازه زمان می‌گذاشتم. سردرگمی و نداشتن تسلط کافی در تست زدن باعث شد استرس زیادی در جلسه کنکور به من دست بدهد.تمام مطالبی را که خوانده بودم، فراموش کردم. آشفتگی و استرس بیشتر زمان من را برد و نتوانستم نتیجه لازم را بگیرم.» تجربیات دانش‌آموزانی که در کنکور موفق نشده‌اند بسیار به همدیگر نزدیک است، اما تنها راه‌حل این معضل، مسلط بودن بر مطالب است. کارشناسان معتقدند نصفه نیمه‌ خواندن درس‌ها باعث می‌شود مطالعات و موضوعات در ذهن دانش‌آموز به هم بریزد.

توصیه‌های دقیقه 90 😍

بیشتر کارشناسان معتقدند روز قبل از کنکور درس خواندن بار منفی زیادی به همراه خواهد داشت. در واقع در این روز درس‌خواندن ممنوع است؛ روز قبل از کنکور، نباید درس خواند چراکه نظم ذهنی را به هم می‌زند و سبب نگرانی بیشتر داوطلب می‌شود.

اما نباید بیکار هم بود چرا که وقتی کاری برای انجام دادن نداریم، فکرهای منفی به ذهن هجوم می‌آورد بنابراین، روز قبل از کنکور داوطلب باید وقت خود را با برنامه‌های متنوع پر کرده و لحظه‌ای بیکار نباشد. روز قبل از کنکور، صبح زود از خواب بیدار شده و ظهر هم نخوابد تا شب قبل از کنکور، خوب و راحت بخوابد.دو اشتباه رایجی که اغلب داوطلبان کنکور انجام می‌دهند؛ صبحانه نخوردن و مرور درس‌های حفظ کردنی است.

مرور مطالب، فقط اضطراب را افزایش داده و سبب آشفتگی ذهنی می‌شود. بنابراین، حتی اگر فکر کردید مطلبی فراموش شده آن را نخوانید، چون فایده‌ای ندارد. نخوردن صبحانه نیز باعث افت قند خون و در نتیجه از دست رفتن تمرکز می‌شود.

کنکور-1-750x480.jpg

*خواب مناسب *

شما دوست کنکوری که فعالیت فکری انجام می‌دهید، بیش‌تر به خواب منظم نیاز دارید.

از کارکردهای خواب می‌توان به تقویت سیستم ایمنی بدن، ترمیم نورون‌ها و حفظ کارآوری سیستم عصبی ، ساماندهی یادگیری و حافظه اشاره کرد.

نیاز به خواب در سنین مختلف، متفاوت می‌باشد.

156391032.jpg 466178_577.jpg

موفق باشید😍😍😍😍😍😍

1 پاسخ آخرین پاسخ
    7
      Abolfazl MousaviA آفلاین
      Abolfazl Mousavi
      خیرین کوچک دریا دل

تجربیا
      ریاضیا
      دوازدهم
      دانش-آموزان-آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
      7
        Abolfazl MousaviA آفلاین
        Abolfazl Mousavi
        خیرین کوچک دریا دل

لطفا مطالب رو با دقت مطالعه کنید 🙏🙏🙏🙏سعی کنید تمام نکات رو با وسواسی بخوانید تا دچار پشیمانی نشوید ، با آرزوی موفقیت شما💐💐💐🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
        7
        پاسخ
        • پاسخ به عنوان موضوع
        وارد شوید تا پست بفرستید
        • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
        • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
        • بیشترین رای ها

• درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
        • اولین پست