گیرنده نوری
-
کنکور 95 خارج رو میگی سوال 179 ؟؟؟
-
81Sobhan در گیرنده نوری گفته است:
@kosar-mottaghi
دقیقا کنکور 99 از نظام قدیم سوال اومد
اپران لکچرا من که کنکور دادم چنین اسمی رو تو دفترچه ندیدم
خوب به خاطر اینکه کنکور نظام قدیم بود و برای اینکه اعتراضی بین قدیم و جدید
در سختی سوالات نباشه و همه یکسان باشن سوالات از جایی دادن که واسه هردو نظام مشترکه اون اسم یهو سر از دفترچه ما در آورده
امسال نظام قدیم نیس پس راحت باشین@kosar-mottaghi
تنها سوال زیستی که سر جلسه یادم مونده همین اپران لک بود -
سوال 179 کنکور 95 خارج رو منظورتون هست ؟؟
-
پیام عصبی که گیرنده نوری شبکیه ارسال میکند برای رفتن به مخچه از تالاموس عبور نمیکند ؟
لطفا کسی که صد در صد مطمئن هست جواب بده
دانش-آموزان-آلاء -
خب چرا نباید عبور کنه!؟
شکل کتاب میگه عبور میکنه دیگه ...
-
پیام عصبی که گیرنده نوری شبکیه ارسال میکند برای رفتن به مخچه از تالاموس عبور نمیکند ؟
دانش-آموزان-آلاء81Sobhan در گیرنده نوری گفته است:
دانش-آموزان-آلاءبنظر من عبور میکنه
-
81Sobhan
چون تالاموس تو قشر مخ هست بعدم پیامهایی که هر کدوم از گیرنده ها حسی ارسال میکنند به دستگاه عصبی مرکزی و قشر مخ وارد میشندتو پیام ها بینایی قبل از رسیدن به قشر مخ از تالاموس میگذرند بعد به قشرمخ میرن
تو بویایی هم در نهایت به قشر مخ میره و از طریق دستگاه لیمبیک میره که تالاموس هم شاملش میشه
mahdieh tabaee
آقااا کی گفته تالاموس تو قشر مخ هست ؟ -
کنکور 95 خارج رو میگی سوال 179 ؟؟؟
mahdieh tabaee
نه سوال 160 -
@kosar-mottaghi
نه منتظرم بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن اگه همه یک نظر بودیم یا شدیم
تاپیک رو تغییر وضیعت میدم -
81Sobhan در گیرنده نوری گفته است:
دانش-آموزان-آلاءبنظر من عبور میکنه
-
81Sobhan خب مگه چند تا عصب بینایی داریم!؟همون باید باشه دیگه... بعد فک کنم یه جایی خونده بودم همشون به جزء بویایی ها برای تقویت به تالاموس میرن...خب اینم مستثنی نباید باشه دیگه ... چون مثل اینکه پیام های عصبی خیلی ضعیفن...
-
ببین الان تو پاسخنامه من هم گفته پیام ها عصبی به لب پس سری مغز ارسال میکنند خب یعنی از تالاموس عبور میکنند دیگه
-
81Sobhan خب مگه چند تا عصب بینایی داریم!؟همون باید باشه دیگه... بعد فک کنم یه جایی خونده بودم همشون به جزء بویایی ها برای تقویت به تالاموس میرن...خب اینم مستثنی نباید باشه دیگه ... چون مثل اینکه پیام های عصبی خیلی ضعیفن...
-
دانش-آموزان-آلاء -
mahdieh tabaee
آقااا کی گفته تالاموس تو قشر مخ هست ؟درسته نیست
من تایپرم دچار مشکل شد خودش بعضی کلاماتو اتومات انتخاب میکندآره تالاموس قبل از قشر مخ هستش
-
81Sobhan یه سوال پرت اصلا چرا باید بره مخچه؟
کجای کتاب گفته مخچه از اون گیرنده بینایی پیام میگیره؟
ببخشید نتونستم کمک کنم ولی خب این سوال ذهنم را درگیر کرده اگه میشه محبت کنید جواب بدین@mitra-ism-rahmani
مخچه برا حفظ تعادل ازش پیام میگیره
کتاب اومده گفته مخچه بطور مداوم پیام هایی رو از بخش های دیگر مغز و نخاع و همچینین گیرنده های حسی دگیر مانند شنوایی و تعادل و بینایی پیام دریافت میکنه