گیرنده نوری
-
پیام عصبی که گیرنده نوری شبکیه ارسال میکند برای رفتن به مخچه از تالاموس عبور نمیکند ؟
لطفا کسی که صد در صد مطمئن هست جواب بده
دانش-آموزان-آلاء -
@mitra-ism-rahmani
مخچه برا حفظ تعادل ازش پیام میگیره
کتاب اومده گفته مخچه بطور مداوم پیام هایی رو از بخش های دیگر مغز و نخاع و همچینین گیرنده های حسی دگیر مانند شنوایی و تعادل و بینایی پیام دریافت میکنه -
81Sobhan اینو ببینید لطفا اسمی از گیرنده بینایی نیورده
فکر کنم باید برم تاپیک بزنم:/
ببخشید:|@mitra-ism-rahmani
تو ی فعالیت فکر کنم اسم بینایی هم اومده -
H_R
دو تا عصب بینایی هستش که هر کدوم از چشمها خارج میشن -
پیام عصبی که گیرنده نوری شبکیه ارسال میکند برای رفتن به مخچه از تالاموس عبور نمیکند ؟
دانش-آموزان-آلاء81Sobhan سلام
بنظر من عبور نمیکنه
چون کتاب گفته اغلب اطلاعات حسی به تالاموس میرن و بعد از اون برای پردازش نهایی به قشر مخ میرن
پس پیامی که مخچه میگیره از تالاموس عبور نمیکنه -
H_R
دو تا عصب بینایی هستش که هر کدوم از چشمها خارج میشنmahdieh tabaee منظور منم همون ها توی شکل صفحه 32 هست
-
mahdieh tabaee منظور منم همون ها توی شکل صفحه 32 هست
H_R
خب از هر چشم دو عصب بینایی خارج میشه -
81Sobhan سلام
بنظر من عبور نمیکنه
چون کتاب گفته اغلب اطلاعات حسی به تالاموس میرن و بعد از اون برای پردازش نهایی به قشر مخ میرن
پس پیامی که مخچه میگیره از تالاموس عبور نمیکنه@f-noori7979
خودم هم با این مطلب موافقم
ولی مطمئن نیستم -
ببین الان تو پاسخنامه من هم گفته پیام ها عصبی به لب پس سری مغز ارسال میکنند خب یعنی از تالاموس عبور میکنند دیگه
mahdieh tabaee
مسخرمون کردی ؟
من ی ساعته دارم میگم مخچه شما هی داره میگید لب پس سری
خواهشا لطفا متن سوال و پیام ها رو بخونید -
mahdieh tabaee
مسخرمون کردی ؟
من ی ساعته دارم میگم مخچه شما هی داره میگید لب پس سری
خواهشا لطفا متن سوال و پیام ها رو بخونیدوااای راست میگی من سوالو خیلی بد خوندم بعد اصلا پیامها بقیه رو هم خوندم گیج شدم
آره برای رفتن به مخچه از تالاموس عبور نمیکنه برای رفتن به لب پس سری از تالاموس عبور میکنه
بعد یکمم آروم باش من هیچی نمیگم ولی شما یکم تند رفتار میکنی
-
@kosar-mottaghi
نه منتظرم بقیه دوستان هم نظرشون رو بگن اگه همه یک نظر بودیم یا شدیم
تاپیک رو تغییر وضیعت میدم -
دانش-آموزان-آلاء81Sobhan در گیرنده نوری گفته است:
دانش-آموزان-آلاءسلام من رفتم دنبال سوالتون به این بر خوردم
اونجا که خط کشیدم رو بخونید
به نظرم منظورش اینه اون قسمت از پیام های حسی بینایی که به مخچه میروند از تالاموس رد نمیشوند
اما به هر حال پیام بینایی از تالاموس میگذره اون قسمتیش که میره به قشر مخ در لوب پس سرینمیدونم کمکتون میکنه یا نه
-
دانش-آموزان-آلاء -
81Sobhan در گیرنده نوری گفته است:
Bio
تشکربزار من این قائله رو ختمش کنم
من رفتم مثه بز نیم ساعت تمام توی فصلای خفن گایتون با یه مشت اسم کج و کوله سر و کله زدم و کشف بزرگی کردم
راه و مسیر های ورودی به مخچه کلا دو دسته ن یه سری از نخاع میان که مال حس های پیکری هستن و مثلا از ماهیچه ها میان به مخچه
اما سری دوم مسیر هایی هستن که از مغز میان به مخچه که چهار تان یکی شون از قشر حرکتی و پیش حرکتی و قشر حس پیکری مخ
یکی از زیتون تحتانی که تو بصل النخاع واقع شده
یکی از دستگاه دهلیزی که بیشتر مروبط به شنوایی و هسته های وابسته به اون توی ساقه مغزه
و یه مسیر مهم که اسمش مسیر مشبکی-مخچه ای یا فیبر های رتیکلوسربلار تشریف داره که از تشکیلات مشبک مغز که یه مدار نورونی خیلی بزرگ پیچیده س که در واقع یه راه ارتباطی بزرگ تالاموس با تمام مغزه منشا میگیرن، نکته مهم اینجاس که تمام حس ها به
به دستگاه مشبک پیام میدن و این دستگاه تنظیم کننده اصلی پیام های حسی از جمله بیناییه
و این مسیر مشبکی-مخچه ای اون مسیریه که مسئول رسوندن پیام های بینایی که مخچه ساین بود ثمره نیم ساعت تحقیق و پژوهش سخت!
سبحان خواهشا قانع شو