کیموس
-
مهشید حسن زاده 0 خب بله عزیزم ولی ببین سوال اینو درست گرفته
@mitra-ism-rahmani
چه جاذاب,,,
سوال منم شد -
مهشید حسن زاده 0 خب بله عزیزم ولی ببین سوال اینو درست گرفته
@mitra-ism-rahmani عاهافهمیدم درست گرفته چون درموقع عبورموادازپیلور این گیرنده هاباعث افزایش حرکات کرمی تومعده میشن(توهمون لحظه)که اصاتومتن کتابم هست ابتدا مقدار کمی کیموس ازپیلوررد میشه بعدحرکات کرمی ازبالای معده %(#ff0000)[شدت میگیرن وموج انقباضی محکمی به سمت پیلور میاد] وبه تدریج مقداربیشتری کیموس وارددوازدهه میشه.
خب تواین زمان اگه بخوایم درنظربگیریم درواقع گزینه چهارمم درست درمیاد -
@mitra-ism-rahmani عاهافهمیدم درست گرفته چون درموقع عبورموادازپیلور این گیرنده هاباعث افزایش حرکات کرمی تومعده میشن(توهمون لحظه)که اصاتومتن کتابم هست ابتدا مقدار کمی کیموس ازپیلوررد میشه بعدحرکات کرمی ازبالای معده %(#ff0000)[شدت میگیرن وموج انقباضی محکمی به سمت پیلور میاد] وبه تدریج مقداربیشتری کیموس وارددوازدهه میشه.
خب تواین زمان اگه بخوایم درنظربگیریم درواقع گزینه چهارمم درست درمیادمهشید حسن زاده 0 ممنونم
-
مهشید حسن زاده 0 ممنونم
@mitra-ism-rahmani خواهش میکنم عزیز
-
ابوالفضل ریسی ببینید گفته حرکات کرمی معده نه روده
@mitra-ism-rahmani در کیموس گفته است:
ابوالفضل ریسی ببینید گفته حرکات کرمی معده نه روده
عه چرا من ندیدم
سوال خودمم شد -
سلام
این تست را ببینید
گزینه ۴ چرا درسته من متوجه اش نمیشم
ممنون میشم توضیح بدین
تجربیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400
همیار@mitra-ism-rahmani در کیموس گفته است:
سلام
این تست را ببینید
ممنون میشم توضیح بدین
همیارسلام
حرکات کرمی دوازدهه(روده باریک) به حجم و ترکیب شیمیایی کیموس بستگی داره
زمانی که حجم مشخصی از کیموس با ترکیب شیمیایی خاصی (بسته به حجم کیموس و ترکیبب شیمیایی) وارد دوازدهه میشه
گیرنده های مکانیکی و شیمایی موجود در دوازدهه بسته به اینکه حجم کیموس و ترکیب شیمیاییش چی جوری باشه با همون تناسب تحریک میشن و پیامو میبرن به بصل النخاع ، بصل لانخاع با ارسال پیام الکتریکی از طریق نورون ها و شبکه عصبی موجود در زیرمخاط و لایه ماهیچه ای باعث تحریک ماهیچه و انقباضات اون و در نتیجه حرکات کرمی روده باریک شروع میشه
امیدوارم متوجه شده باشی -
@mitra-ism-rahmani در کیموس گفته است:
سلام
این تست را ببینید
ممنون میشم توضیح بدین
همیارسلام
حرکات کرمی دوازدهه(روده باریک) به حجم و ترکیب شیمیایی کیموس بستگی داره
زمانی که حجم مشخصی از کیموس با ترکیب شیمیایی خاصی (بسته به حجم کیموس و ترکیبب شیمیایی) وارد دوازدهه میشه
گیرنده های مکانیکی و شیمایی موجود در دوازدهه بسته به اینکه حجم کیموس و ترکیب شیمیاییش چی جوری باشه با همون تناسب تحریک میشن و پیامو میبرن به بصل النخاع ، بصل لانخاع با ارسال پیام الکتریکی از طریق نورون ها و شبکه عصبی موجود در زیرمخاط و لایه ماهیچه ای باعث تحریک ماهیچه و انقباضات اون و در نتیجه حرکات کرمی روده باریک شروع میشه
امیدوارم متوجه شده باشیmehranmirzaei خیلی خیلی ممنونم کامل متوجه شدم
مرسی -
mehranmirzaei خیلی خیلی ممنونم کامل متوجه شدم
مرسی@mitra-ism-rahmani در کیموس گفته است:
mehranmirzaei خیلی خیلی ممنونم کامل متوجه شدم
مرسیخواهش میکنم