قرابت ۲
-
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
دوستان محبت کنید این بیتو معنی کنید
ز ماه خانگی آن را که دیده روشن نیست
جلای دیده ز گل گشت ماهتاب خوش است
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط z Gheibi انجام شده@mitra-ism-rahmani سلام دقیق نمیدونم
اون کسی که یارش باهاش خیلی خوب نیست
از اینه که پرتویی از نور اونو ببینه خوشحاله و به کم هم راضیه -
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Narjes-Hashemi شعر از صائب تبریزیه
دیدی شاعر بود -
@mitra-ism-rahmani سلام دقیق نمیدونم
اون کسی که یارش باهاش خیلی خوب نیست
از اینه که پرتویی از نور اونو ببینه خوشحاله و به کم هم راضیه -
سلام
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani میگم میترا این هوش سرشار شما یکم در سطح هوش ما نیست
زماه خانگی منظور همون جلب همدم و یار میشه؟؟
ببین این اگه حداقل ردیف واضحی داشت میشد یه جورایی معنیشو پیدا کرد( اون معنی من میشد هرچند ربطی نداره!!!)
ولی دوسش داشتم قشنگه -
@mitra-ism-rahmani میگم میترا این هوش سرشار شما یکم در سطح هوش ما نیست
زماه خانگی منظور همون جلب همدم و یار میشه؟؟
ببین این اگه حداقل ردیف واضحی داشت میشد یه جورایی معنیشو پیدا کرد( اون معنی من میشد هرچند ربطی نداره!!!)
ولی دوسش داشتم قشنگهنوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi ممنون عزیزم
اونم تورو دوس داره -
z Gheibi ولی پاسخنامه یه چیزی گفته که درکش نمیکنم
گفته : دلخوشی بی خبر از عشق به زیبایی های ظاهرینوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط z Gheibi انجام شده@mitra-ism-rahmani در قرابت ۲ گفته است:
گفته : دلخوشی بی خبر از عشق به زیبایی های ظاهریپس این معنیو میده: اون کسی که یاری نداره و از عشق خبر دار نیست، ( ماه خانگی نداره) به ماه توی آسمون دل خوش کرده
برعکس اون شاعریه که میگه میان ماه من تا ماه گردون خیلی فاصله هست( تو این یکی شعر که دقیق یادم نیست شاعر میگه ماه من خیلی فراتر از ماه آسمون هستش و هر کسی اینو درک نمی کنه و..)
-
گفته : دلخوشی بی خبر از عشق به زیبایی های ظاهرینوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani آره میدونم
آفرین! موفق باشی -
سلام
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani در قرابت ۲ گفته است:
سلام
@دانش-آموزان-آلاءمیگه کسی که یه ماه روی که چهره ش مثل ماه میدرخشه تو خونه نداره و زندگیش از نور اون روشن نیست میره تو صحرا دم غروبا و شبای مهتابی با نور ماه کیف میکنه، کسی که خودش ماهو تو خونه داره دیگه ماه اصلی به چشمش نمیاد!