روح خدا
-
بحثمون در مورد خدا که جنسش از چیست؟
-
pouya hosein pour وایس کتابامو بیارم
این زمینش عقایده آدماس اخراج نشیم صلوات -
pouya hosein pour در هرچی تو دلته بریز بیرون 4 گفته است:
نظرتون چیست نرجس خانم و هدف مند خانم
-
pouya hosein pour من نمی تونم برای خدا مادیاتی تعین کنم اصلا
چون وقتی خدا تمام مادیاتو خلق کرده نمی تونه خودش از مادیات باشه -
HADAF MAN زمینه سازی کن اومدم
-
pouya hosein pour وایس کتابامو بیارم
این زمینش عقایده آدماس اخراج نشیم صلوات@narjes-hashemi فک نکنم اعتقادی منظورشون دینی هس و برا اطمینان از شون بپرس
-
pouya hosein pour من نمی تونم برای خدا مادیاتی تعین کنم اصلا
چون وقتی خدا تمام مادیاتو خلق کرده نمی تونه خودش از مادیات باشهHADAF MAN بله درسته موافقم ادامه بدید به نتیجه می خوام برسیم
-
HADAF MAN بله درسته موافقم ادامه بدید به نتیجه می خوام برسیم
از طرفی هم میدونیم نه متولد شده نه میمیرد
-
خب من فقط نظر خودمو میگم هیچ وقت خدارو یه جسم و کمالات محدود ندیدم
پس آن گاه که او را به خلقت کامل بیاراستم و از روح خود در او بدمیدم...این آیه ی قرآنه سوره ی ص
گفته از روح حالا این خودش یه تئوری میشه واسه خودش -
از طرفی هم میدونیم نه متولد شده نه میمیرد
pouya hosein pour کاملا درسته خدا رو نه میشه تصور کرد نه از نظر جسمی و مادی و نه از نظر قدرت و توانایی چون هر چیزی رو در نظر بگیرم بالاتر ش هم هس که اون بی نهایته میشه خدا
-
پس آن گاه که او را به خلقت کامل بیاراستم و از روح خود در او بدمیدم...این آیه ی قرآنه سوره ی ص
گفته از روح حالا این خودش یه تئوری میشه واسه خودش@narjes-hashemi یه توضیح میدم در مورد روح
این کلمه از ریشه ریح اومده یعنی باد که منظورش اینه که دیده نمیشه ولی اثرش رو میتونیم ببینیم پس روح اینطوری توضیح گرفت -
گفته از روح حالا این خودش یه تئوری میشه واسه خودش -
الان اینا یی که از خدا فهمیدیم رو جایی ذخیره کنید یه بحث دیگه باز کنم با اون بریم به خدا برسیم
.
.پایه و اساس جهان چیه؟
میدونیم طبق انیشتین جهان از انرژیست و انرژی نه متولد میشود نه از بین میرود بلکه از حالتی به حالت دیگر تبدیل میشود
نظر شما؟ کم و کاستش رو بگید -
الان اینا یی که از خدا فهمیدیم رو جایی ذخیره کنید یه بحث دیگه باز کنم با اون بریم به خدا برسیم
.
.پایه و اساس جهان چیه؟
میدونیم طبق انیشتین جهان از انرژیست و انرژی نه متولد میشود نه از بین میرود بلکه از حالتی به حالت دیگر تبدیل میشود
نظر شما؟ کم و کاستش رو بگیدpouya hosein pour از نظر علمی کاملا موافقم
-
@narjes-hashemi یه توضیح میدم در مورد روح
این کلمه از ریشه ریح اومده یعنی باد که منظورش اینه که دیده نمیشه ولی اثرش رو میتونیم ببینیم پس روح اینطوری توضیح گرفتpouya hosein pour همون روح بودن!!
ببین اگه ما فرق بودن رو با هست میدونستیم شاید نوع افکارمون هم فرق میکرد
خدا هم هست امّا حقیقت وجود و ذات خداست که با ما فرق داره! -
@sania-andiravan موافقم
اصلا به نظر من تنها آیه ای که تونسته به ما بفهمونه که وجود خدا با وجود ما فرق داره و درعوض خدا وجود جسمی نداره همین آیس که گفته از روح او دمیده ایم -
@sania-andiravan موافقم
اصلا به نظر من تنها آیه ای که تونسته به ما بفهمونه که وجود خدا با وجود ما فرق داره و درعوض خدا وجود جسمی نداره همین آیس که گفته از روح او دمیده ایم@narjes-hashemi ولی خب میدونی بعد اینکه این آیه رو شنیدم همیشه گفتم حالا که روح خدا با ماس اصلا وجود ما خداس چطور به خودمون اجازه میدیم به همدیگه ظلم کنیم
واس همین میگم مهربون تر باشیم حتی شده یکمی
باز من و تو به فرش و سقف زل زدیم -
@sania-andiravan خود خدا که نمیشه در اون صورت نباید اشتباه میکردیم پس گوشه ای از خداست
-
.
.پایه و اساس جهان چیه؟
نظر شما؟ کم و کاستش رو بگیدpouya hosein pour علمی رو نمیدونم باید پیگیری کنم ممنون بابت یادآوری
اما من خودم وجود هستی رو میبینم هستی وجود داره پس ماهم وجود داریم بعد مدت ها و قرن ها خیلی چیز ها عوض میشه و حتی ما میمیریم و قرن های جدید با تکنولوژی های متفاوت و اثبات علم متفاوت میان و رشد میکنن ولی این هستی همون هستی ما بوده -
pouya hosein pour همون روح بودن!!
ببین اگه ما فرق بودن رو با هست میدونستیم شاید نوع افکارمون هم فرق میکرد
خدا هم هست امّا حقیقت وجود و ذات خداست که با ما فرق داره!@narjes-hashemi اره درسته