روح خدا
-
pouya hosein pour آقای حسین پور اسلام کوئست رو خوندید؟؟
@narjes-hashemi نه قسمت نشده
-
HADAF MAN ببین آقای حسین پور میگن وجود خدا که همون روح بود و در رابطه با اونم صحبت هایی شد رو مثل یک انرژی میبینن من مخالفتی نکردم و فقط گفتم قطعیتی وجود نداره
شاید شباهت هایی باشه ولی اینکه بگیم روح خدا در اصل****همون انرژیه درسته آیا؟!رو این داریم بحث میکنیم -
HADAF MAN ببین آقای حسین پور میگن وجود خدا که همون روح بود و در رابطه با اونم صحبت هایی شد رو مثل یک انرژی میبینن من مخالفتی نکردم و فقط گفتم قطعیتی وجود نداره
شاید شباهت هایی باشه ولی اینکه بگیم روح خدا در اصل****همون انرژیه درسته آیا؟!رو این داریم بحث میکنیم@narjes-hashemi ما از حالات انرژی فقط چنتا میدونیم که شامل نور صدا گرما و همچین چیزایی ولس انرژی خیلی حالات داره که ذهن فیزیکی انسان نمیتونه جواب بده و یا تشخیص داده و نام گذاری کنه چرا از چیزی لذت میبریم؟ چون ...
شما بگید -
شاید شباهت هایی باشه ولی اینکه بگیم روح خدا در اصل****همون انرژیه درسته آیا؟!رو این داریم بحث میکنیم -
@narjes-hashemi ما میدونیم که همه چیز جایی ذخیره میشه و دادرسی میشه یه روزی این ها کجا ذخیره میشن؟
مثلا صداتون که میگید سلام چون این صدا نوعی انرژیه پس درون مولکولا یا شاید ریز ترین وجه انرژی که میتونه ذخیره کنه باشه یه تحقیقی هم شده که دیدن صدا اصلا به چیزی از انرژیان تبدیل نمیشه که بشه تصور کرد ولیچبه نوعی دیگر انرژی تبدیل میشه
.
.
به شما تحقیق در مورد تجربه گران نزدیک به مرگ میگم تحقیق کنید و متوجه تر و. واقف تر به اسن موضوع میشید شبکه چهار هم در این مورد برنامه ای داره اسمش زندگی پس از زندگیه میتونید از آرشیوش ببینیدpouya hosein pour اینا رفتارای منعکس شده روی هر انسانه الان شما اومدی وجود خدارو با رفتارای ما مقایسه کردید؟
این بحث رو بزاریم برا بعد از این ها ولی درکل این یه موضوع جدا از اثبات روح خداس..
شما میگی روح خدا همون انرژی هستش خب پس تکلیف احساسات و عواطف درون چی میشه؟؟
این انرژی مورد بحث شما که تشبیه شده آیا عواطف و احساس داره؟؟
من خوشبختانه اهل تلویزیون نیستم ولی اگر هم بودم شاید مخالف این اثبات بودم -
@narjes-hashemi ما از حالات انرژی فقط چنتا میدونیم که شامل نور صدا گرما و همچین چیزایی ولس انرژی خیلی حالات داره که ذهن فیزیکی انسان نمیتونه جواب بده و یا تشخیص داده و نام گذاری کنه چرا از چیزی لذت میبریم؟ چون ...
شما بگیدpouya hosein pour من این حرفتونو قبول دارم ولی درباره انرژی و وجود خدا میگم که فقط قسمتی از وجود خدا این انرژیه
-
@narjes-hashemi من مخالفم که بگیم وجود خدا همون انرژیه
من نظرم اینکه که قسمتی از وجود خدا به انرزی تبدیل شده ( گفتمم که تبدیل خیلی کلمه خوبی نیس ) برای وجود و ادامه هستیHADAF MAN موافقم
-
@narjes-hashemi ما از حالات انرژی فقط چنتا میدونیم که شامل نور صدا گرما و همچین چیزایی ولس انرژی خیلی حالات داره که ذهن فیزیکی انسان نمیتونه جواب بده و یا تشخیص داده و نام گذاری کنه چرا از چیزی لذت میبریم؟ چون ...
شما بگیدpouya hosein pour این حرفتون کاملا درسته و من موافقم ولی بحثش تشبیه روح به انرژی نیست!هست؟
-
pouya hosein pour اینا رفتارای منعکس شده روی هر انسانه الان شما اومدی وجود خدارو با رفتارای ما مقایسه کردید؟
این بحث رو بزاریم برا بعد از این ها ولی درکل این یه موضوع جدا از اثبات روح خداس..
شما میگی روح خدا همون انرژی هستش خب پس تکلیف احساسات و عواطف درون چی میشه؟؟
این انرژی مورد بحث شما که تشبیه شده آیا عواطف و احساس داره؟؟
من خوشبختانه اهل تلویزیون نیستم ولی اگر هم بودم شاید مخالف این اثبات بودم@narjes-hashemi بله که احساس و عواطف داره شما دو تا گلدون با گلی که کلا شبیه از همه لحاظ شرایط و جنسن رو در نظر بگیرید به هر دو اب یکسانی میدی ولی به یکیش بیشتر توجه میکنی و باهاش حرف میزنی رشد و طراوت کدوم بیشتر میشه؟
اونی که حرف میزنی پس شما دارید انرژی بهش میدید که این محبته یکی از حالات انرژی -
pouya hosein pour این حرفتون کاملا درسته و من موافقم ولی بحثش تشبیه روح به انرژی نیست!هست؟
@narjes-hashemi تشبیه نیست خود خداست یعنی خدا گوشه ای از خودش رو که انرژی فراریست که درک و احساس داره رو در بدن ما که همون روحه قرار داده طبق آیه قرآن این روح برتر(انرژی برتر) دلیل تفاوت ما با بقیه حیوانات شده
-
@narjes-hashemi بله که احساس و عواطف داره شما دو تا گلدون با گلی که کلا شبیه از همه لحاظ شرایط و جنسن رو در نظر بگیرید به هر دو اب یکسانی میدی ولی به یکیش بیشتر توجه میکنی و باهاش حرف میزنی رشد و طراوت کدوم بیشتر میشه؟
اونی که حرف میزنی پس شما دارید انرژی بهش میدید که این محبته یکی از حالات انرژیpouya hosein pour آقای حسین پور این اثبات رو نمیشه گفت انرژی این همون رشد انگیزه و ارادس که در وجود هر انسانی به یک میزان آفریده شده این گلدون شما شاید بشه گفت اثبات نوع نگرش های ما بر روی یه موضوع باشه (مثل درس.کار.شغل.پیشرفت و یا همین رشد گل که مثال خودتون بود)میشه روح خدارو به این نسبت داد؟؟ انرژی از دید فیزیک:
انرژی خاصیتی از ماده و مظروف آن است.
انرژی منبع دارد.
انرژی داری کمیت است.
انرژی محدودیتهایی دارد.
انرژی قابل تبدیل است.
حرف قران:
«اللَّهُ الصَّمَدُ» یعنی معبود بینیاز، پس معقول نیست که نیازمند به چیزی باشد. در نتیجه خدا در هیچ ظرفی قرار نگرفته چون اگر در ظرفی قرار گیرد نیازمند آن خواهد شد. -
pouya hosein pour آقای حسین پور این اثبات رو نمیشه گفت انرژی این همون رشد انگیزه و ارادس که در وجود هر انسانی به یک میزان آفریده شده این گلدون شما شاید بشه گفت اثبات نوع نگرش های ما بر روی یه موضوع باشه (مثل درس.کار.شغل.پیشرفت و یا همین رشد گل که مثال خودتون بود)میشه روح خدارو به این نسبت داد؟؟ انرژی از دید فیزیک:
انرژی خاصیتی از ماده و مظروف آن است.
انرژی منبع دارد.
انرژی داری کمیت است.
انرژی محدودیتهایی دارد.
انرژی قابل تبدیل است.
حرف قران:
«اللَّهُ الصَّمَدُ» یعنی معبود بینیاز، پس معقول نیست که نیازمند به چیزی باشد. در نتیجه خدا در هیچ ظرفی قرار نگرفته چون اگر در ظرفی قرار گیرد نیازمند آن خواهد شد.@narjes-hashemi من گفتم انرژی والا که نام دیگر خدا میشه اصلا کلا با انرژی فیزیکی متفاوته تو پست های قبلیم به اینا اشاره کرده بودم
-
@narjes-hashemi تشبیه نیست خود خداست یعنی خدا گوشه ای از خودش رو که انرژی فراریست که درک و احساس داره رو در بدن ما که همون روحه قرار داده طبق آیه قرآن این روح برتر(انرژی برتر) دلیل تفاوت ما با بقیه حیوانات شده
pouya hosein pour اطلاع از این ندارم
ولی خب ۱.هیچ قطعیتی نیست از این قید هیچوقت استفاده نکنید..
۲.خودتون دارید میگید قسمتی از اون ما بحثمون اینه که آیا وجود خدا که همون بودن هست و یک روح خواهد بود همون انرژی فیزیکی هست یا خیر...این که کمی از روح خودش رو درون ما دمیده که کاملا درسته من خودمم همون اول بحث گفتم -
@narjes-hashemi من گفتم انرژی والا که نام دیگر خدا میشه اصلا کلا با انرژی فیزیکی متفاوته تو پست های قبلیم به اینا اشاره کرده بودم
pouya hosein pour
انرژی؟
-
pouya hosein pour
انرژی؟
@narjes-hashemi نه انرژی والا یعنی محض یعنی همه چیز که بتونی تصور کنی و همه اونایی که اصلا نمیتونی تصور کنی
-
@narjes-hashemi نه انرژی والا یعنی محض یعنی همه چیز که بتونی تصور کنی و همه اونایی که اصلا نمیتونی تصور کنی
pouya hosein pour صدق الله العلي العظيم
الان چی شد دقیقا؟ -
@narjes-hashemi جمله قبلیم رو بخونید که میگم انرژی حالات زیاد تری نسبت به این ها داره که خوندیم و میدونیم یه مثال میزنم چرا میگن وقتی تو جمعی کنفرانس میدی و غیره به چشم های مخاطبین توجه نکن چون چشم فرستنده انرژیه و این انرژی باعث میشه که ما استرس بگیریم و نتونیم مقصودمون رو بگیم اینم یکی از حالات انرژیه
pouya hosein pour ما چنتا انرژی داریم که من اشتباه برداشت کردم؟؟
علم فیزیک؟! -
pouya hosein pour صدق الله العلي العظيم
الان چی شد دقیقا؟@narjes-hashemi کل هستی
-
pouya hosein pour ما چنتا انرژی داریم که من اشتباه برداشت کردم؟؟
علم فیزیک؟!@narjes-hashemi ما به تعداد غیر قابل شمارش حالت انرژی داریم
-
@narjes-hashemi ما به تعداد غیر قابل شمارش حالت انرژی داریم
pouya hosein pour بله این که کاملا درسته!!
این تشبیه شما مگه انرژی علم فیزیک نیست؟؟