روح خدا
-
@narjes-hashemi ولی خب میدونی بعد اینکه این آیه رو شنیدم همیشه گفتم حالا که روح خدا با ماس اصلا وجود ما خداس چطور به خودمون اجازه میدیم به همدیگه ظلم کنیم
واس همین میگم مهربون تر باشیم حتی شده یکمی
باز من و تو به فرش و سقف زل زدیم@sania-andiravan دقیقا امان از این فرش و سقف
خب ببین هرچقدرم که روح خدا با ما باشه یه روزایی آدم باید امتحان بشه و این مهربونی که گفتی شاید نهایت اثبات بود -
پس میتونیم خدا رو بگیم که انرژیست که از خود تبدیل داده و جهان و همه چی را ساخته فقط انرژی فراتر از اونهایی مه تو درسامون خوندیم انرژی محض که از قوی بودنش نور می شود
-
@sania-andiravan دقیقا امان از این فرش و سقف
خب ببین هرچقدرم که روح خدا با ما باشه یه روزایی آدم باید امتحان بشه و این مهربونی که گفتی شاید نهایت اثبات بود -
پس میتونیم خدا رو بگیم که انرژیست که از خود تبدیل داده و جهان و همه چی را ساخته فقط انرژی فراتر از اونهایی مه تو درسامون خوندیم انرژی محض که از قوی بودنش نور می شود
pouya hosein pour میشه واضح تر بگید؟کودوم انرژی؟اثباتش پس؟
-
@sania-andiravan دقیقا امان از این فرش و سقف
خب ببین هرچقدرم که روح خدا با ما باشه یه روزایی آدم باید امتحان بشه و این مهربونی که گفتی شاید نهایت اثبات بود@narjes-hashemi همین که خودت گفتی این که میگن مهربون باش
شاید -
pouya hosein pour میشه واضح تر بگید؟کودوم انرژی؟اثباتش پس؟
@narjes-hashemi انرژی رو کسی نمیبینه ولی حس میکنیم مانند روح
-
HADAF MAN اثبات جنس خدا و روح
-
@narjes-hashemi انرژی رو کسی نمیبینه ولی حس میکنیم مانند روح
pouya hosein pour ولی برای اثباتش کافی نیست به نظرم
من فکر میکنم اصلا از ریشه منظورتونو نفهمیدم ..
اینه که وجود روح خدا همون انرژیه؟؟ -
pouya hosein pour ولی برای اثباتش کافی نیست به نظرم
من فکر میکنم اصلا از ریشه منظورتونو نفهمیدم ..
اینه که وجود روح خدا همون انرژیه؟؟@narjes-hashemi بله انرژیه زیرا انرژی مادی نیس انرژی قابل رویت نیس از اترژی چیز اندکی میدانیم و همچنین ذهنمان نمی تواند انرژی را درک کند این دلیل ها هم توی روح و خدا هم صدق میکنه
-
@narjes-hashemi بله انرژیه زیرا انرژی مادی نیس انرژی قابل رویت نیس از اترژی چیز اندکی میدانیم و همچنین ذهنمان نمی تواند انرژی را درک کند این دلیل ها هم توی روح و خدا هم صدق میکنه
pouya hosein pour بنظر منم وجود خدا تبدیل به انرژی شده برای وجود و ادامه هستی
شاید تبدیل کلمه خوبی نباشه امیدوارم منظورمو بفهمید -
@narjes-hashemi بله انرژیه زیرا انرژی مادی نیس انرژی قابل رویت نیس از اترژی چیز اندکی میدانیم و همچنین ذهنمان نمی تواند انرژی را درک کند این دلیل ها هم توی روح و خدا هم صدق میکنه
pouya hosein pour من اینو موافق نیستم
شاید شباهت داشته باشه ولی قطعیتی وجود نداره
پس تکلیف احساسات و عواطف چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درک و منطق چی؟؟؟؟؟ -
در ضمن یادم رفت بگم مه انرژی نا محدوده و همچنین خدا
جهان نا محدوده و همچنین خدا -
درک و منطق چی؟؟؟؟؟ -
درک و منطق چی؟؟؟؟؟@narjes-hashemi ما میدونیم که همه چیز جایی ذخیره میشه و دادرسی میشه یه روزی این ها کجا ذخیره میشن؟
مثلا صداتون که میگید سلام چون این صدا نوعی انرژیه پس درون مولکولا یا شاید ریز ترین وجه انرژی که میتونه ذخیره کنه باشه یه تحقیقی هم شده که دیدن صدا اصلا به چیزی از انرژیان تبدیل نمیشه که بشه تصور کرد ولیچبه نوعی دیگر انرژی تبدیل میشه
.
.
به شما تحقیق در مورد تجربه گران نزدیک به مرگ میگم تحقیق کنید و متوجه تر و. واقف تر به اسن موضوع میشید شبکه چهار هم در این مورد برنامه ای داره اسمش زندگی پس از زندگیه میتونید از آرشیوش ببینید -
@narjes-hashemi همه ی اینا قسمتی از وجود خداست مگر کسی رو دیدی مهربان تر از خدا یا اگر خدا بخواد انتقامی رو بگیره کسی هست که بتونه جلوشو بگیره ؟
یا کسی هست بالاتر از منطق خدا ؟HADAF MAN الان حرف منم همینه
بعد انرژی منعکسش کرده این یعنی چی؟؟متاسفانه درک اینو ندارم میگم شاید به ظاهر شباهت هایی باشه ولی قطعیتی نداره -
@narjes-hashemi ما میدونیم که همه چیز جایی ذخیره میشه و دادرسی میشه یه روزی این ها کجا ذخیره میشن؟
مثلا صداتون که میگید سلام چون این صدا نوعی انرژیه پس درون مولکولا یا شاید ریز ترین وجه انرژی که میتونه ذخیره کنه باشه یه تحقیقی هم شده که دیدن صدا اصلا به چیزی از انرژیان تبدیل نمیشه که بشه تصور کرد ولیچبه نوعی دیگر انرژی تبدیل میشه
.
.
به شما تحقیق در مورد تجربه گران نزدیک به مرگ میگم تحقیق کنید و متوجه تر و. واقف تر به اسن موضوع میشید شبکه چهار هم در این مورد برنامه ای داره اسمش زندگی پس از زندگیه میتونید از آرشیوش ببینیدpouya hosein pour بله برنامه خیلی خوبیه خیلی کمک میکنه
-
HADAF MAN الان حرف منم همینه
بعد انرژی منعکسش کرده این یعنی چی؟؟متاسفانه درک اینو ندارم میگم شاید به ظاهر شباهت هایی باشه ولی قطعیتی نداره -
@narjes-hashemi ما میدونیم که همه چیز جایی ذخیره میشه و دادرسی میشه یه روزی این ها کجا ذخیره میشن؟
.
.
به شما تحقیق در مورد تجربه گران نزدیک به مرگ میگم تحقیق کنید و متوجه تر و. واقف تر به اسن موضوع میشید شبکه چهار هم در این مورد برنامه ای داره اسمش زندگی پس از زندگیه میتونید از آرشیوش ببینیدpouya hosein pour آقای حسین پور اسلام کوئست رو خوندید؟؟
-
HADAF MAN الان حرف منم همینه
بعد انرژی منعکسش کرده این یعنی چی؟؟متاسفانه درک اینو ندارم میگم شاید به ظاهر شباهت هایی باشه ولی قطعیتی نداره@narjes-hashemi جمله قبلیم رو بخونید که میگم انرژی حالات زیاد تری نسبت به این ها داره که خوندیم و میدونیم یه مثال میزنم چرا میگن وقتی تو جمعی کنفرانس میدی و غیره به چشم های مخاطبین توجه نکن چون چشم فرستنده انرژیه و این انرژی باعث میشه که ما استرس بگیریم و نتونیم مقصودمون رو بگیم اینم یکی از حالات انرژیه