بیخیال کنکور 1400 /برای کنکور 1401 شروع کنم؟
-
دوازدهم انسانی ام با اینکه خوندم اما میدونم خوب نخوندم و کامل جمع بندی نشده بهنظرتون بیخیال کنکور 1400 بشم؟
خیلی نگرانم😥😥😥😥😥😰😱😳☹😞😧س ز منم سحر اومدم همچین تاپیکی بزنم دیدم وقت بقیه رو ممکنه بگیره انصرافو زدم امروز منم تو همین مودم مامانم میگه سال دیگه از پول خبری نیست بشین بخون😂
-
@dr-rashidi مطمئن باشین با چیزی که امسال لااقل از اطرافیانم دیدم خیلیا نمیخونن و بنظرم میشه با تلاش در همین 65 روز به پزشکی رسید ولی باید از خواب و خوراک بزنیم و تا میتونیم بخونیم بقول یکی از دوستان باید این چن وقت برای درس خوندن مرد.
انشاالله موفقیت هممون و رسیدن به پزشکی دانشگاه تهران✌Saleh Esmaily این از خواب و خوراک زدنو مردنو اینا رو نگین لطفا. آدم میاد جوگیر میشه خوابشو کم میکنه از همون درس عادی هم میفته. دوازده ساعت اوجشه دیگه. قطعا باید ظرف چند روز برسه بالای ده ولی مردن لازم نیست دیگه.
-
دوازدهم انسانی ام با اینکه خوندم اما میدونم خوب نخوندم و کامل جمع بندی نشده بهنظرتون بیخیال کنکور 1400 بشم؟
خیلی نگرانم😥😥😥😥😥😰😱😳☹😞😧س ز
خوب شما داری میگی خوندی
و الان دچار وسواس شدی به نظرم
فکر کنم کلاسای نکته و تست برات مفید باشه
به سال بعدم فکر نکن :) -
Saleh Esmaily این از خواب و خوراک زدنو مردنو اینا رو نگین لطفا. آدم میاد جوگیر میشه خوابشو کم میکنه از همون درس عادی هم میفته. دوازده ساعت اوجشه دیگه. قطعا باید ظرف چند روز برسه بالای ده ولی مردن لازم نیست دیگه.
samira pournazar من منظورم این نیس که طرف بیاد خودشو اذیت کنه منظورم اینه که باید ی سری چیزا رو بزاره کنار این چن مدت اگه قبلا روزی 8 ساعت میخوابیده الان 7 ساعت بخوابه بعدشم 65 روز خوندن فک نکنم خستگی داشته باشه و اگه زمانو درس تقسیم کنیم هم به 13 14 ساعت درس میرسیم هم به خوابمون و اینکه همه ی این خستگی ها با یه رتبه ی خوب از تنمون در میره
-
@dr-rashidi خودمم همین فکر رو میکنم حصوله یکسال موندن رو ندارم اما خیلی نگرانم
خیلی ها جلوین / رتبه دلخواه نمیدونم میارم یا نه
از طرفی خانواده خرج کرده چجوری جواب اونارو بدم:loudly_crying_face:س ز در بیخیال کنکور 1400 /برای کنکور 1401 شروع کنم؟ گفته است:
از طرفی خانواده خرج کرده چجوری جواب اونارو بدم:loudly_crying_face:هیچ کس نمیدونه رتبه دلخواه میاره یا نه ، تا کنکور ندین هم مشخص نمیشه
رشتتون انسانیه واقعا میتونید خیییییییلی تو این دوماه تغییر کنید
اصلااااااا الان به سال بعد فکر نکنیدsamira pournazar در بیخیال کنکور 1400 /برای کنکور 1401 شروع کنم؟ گفته است:
س ز منم سحر اومدم همچین تاپیکی بزنم دیدم وقت بقیه رو ممکنه بگیره انصرافو زدم امروز منم تو همین مودم مامانم میگه سال دیگه از پول خبری نیست بشین بخون😂
منم گفتم بشین بخون😁
همه دارن میگن بخونید میشه، دیگه صحبتی نمیمونه🙂
بچهها ممنون که آنقدر خوب همو راهنمایی میکنید 🌸🌸
-
به نظر من حتی اگه ی روز هم به کنکور مونده باشه و هیچی نخونده باشین..... نباید بگید ول کن دیگه تلاش نمیکنم میذارم واسه کنکور سال بعد...
حالا این مثالم شاید یکم عجیب بود ولی میخوام بگم شما ک دیگه حدود ۲ ماااااه وقت دارید دیگه چنین فکری نکنید
واقعا خیلی میشه پیشرفت کرد خیلی
رشتتون هم ک انسانیه.
کلاس هایی ک نکته و تست دارند میتونند مفید باشند....هرچند شما شرایط خودت رو بهتر میدونی
و شاید خودت بخوای تست بیشتر کار کنی....جای این کلاسا.
موفق باشی. -
سارا M 0
Asiyeh Mallahi kongi
@Dr-Rashidi
@Mohsen-Sari
Saleh Esmaily sallar savadkoohi
samira pournazar
z Gheibi
Zeinab Siri
از همتون خیلی ممنونم 🤩🙏🙏🙏🙏🙏❤💙
همدیگرو دعا کنیم
خوندم ولی خوب نخوندم
بازهم از همه ممنونم انشاءالله باهم ایران اسلامی رو بسازیم😎 💥امیدوارم بهترین رتبه هارو بیارید🤲🤲 -
سارا M 0
Asiyeh Mallahi kongi
@Dr-Rashidi
@Mohsen-Sari
samira pournazar
z Gheibi
Zeinab Siri
همدیگرو دعا کنیم
خوندم ولی خوب نخوندم
بازهم از همه ممنونم انشاءالله باهم ایران اسلامی رو بسازیم😎 💥امیدوارم بهترین رتبه هارو بیارید🤲🤲 -
سارا M 0
Asiyeh Mallahi kongi
@Dr-Rashidi
@Mohsen-Sari
samira pournazar
z Gheibi
Zeinab Siri
همدیگرو دعا کنیم
خوندم ولی خوب نخوندم
بازهم از همه ممنونم انشاءالله باهم ایران اسلامی رو بسازیم😎 💥امیدوارم بهترین رتبه هارو بیارید🤲🤲س ز در بیخیال کنکور 1400 /برای کنکور 1401 شروع کنم؟ گفته است:
سارا M 0
Asiyeh Mallahi kongi
@Dr-Rashidi
@Mohsen-Sari
samira pournazar
z Gheibi
Zeinab Siri
همدیگرو دعا کنیم
خوندم ولی خوب نخوندم
بازهم از همه ممنونم انشاءالله باهم ایران اسلامی رو بسازیم😎 💥امیدوارم بهترین رتبه هارو بیارید🤲🤲خواهش می کنم
شما که خوندی با یک جمع بندی خوب ،عالی میشین
انشاالله 🤩
برای جمع بندی یک پست خواهم داشت منشن تون میکنم
انشاالله بهترین ها براتون اتفاق بیفته🤲 -
سارا M 0
Asiyeh Mallahi kongi
@Dr-Rashidi
@Mohsen-Sari
samira pournazar
z Gheibi
Zeinab Siri
همدیگرو دعا کنیم
خوندم ولی خوب نخوندم
بازهم از همه ممنونم انشاءالله باهم ایران اسلامی رو بسازیم😎 💥امیدوارم بهترین رتبه هارو بیارید🤲🤲س ز انشاالله....امیدت به خدا باشه خودش همرو درس میکنه😉
-
س ز در بیخیال کنکور 1400 /برای کنکور 1401 شروع کنم؟ گفته است:
از طرفی خانواده خرج کرده چجوری جواب اونارو بدم:loudly_crying_face:هیچ کس نمیدونه رتبه دلخواه میاره یا نه ، تا کنکور ندین هم مشخص نمیشه
رشتتون انسانیه واقعا میتونید خیییییییلی تو این دوماه تغییر کنید
اصلااااااا الان به سال بعد فکر نکنیدsamira pournazar در بیخیال کنکور 1400 /برای کنکور 1401 شروع کنم؟ گفته است:
س ز منم سحر اومدم همچین تاپیکی بزنم دیدم وقت بقیه رو ممکنه بگیره انصرافو زدم امروز منم تو همین مودم مامانم میگه سال دیگه از پول خبری نیست بشین بخون😂
منم گفتم بشین بخون😁
همه دارن میگن بخونید میشه، دیگه صحبتی نمیمونه🙂
بچهها ممنون که آنقدر خوب همو راهنمایی میکنید 🌸🌸
z Gheibi بله شما اولین نفری بودین که اینو گفتین💛البته مامانم چند ماه پیش میگفت اگه نمیرسی از الان واسه سال بعد بخون یه ماه که خوب خوندم نظرش برگشت گفتن تو خودت نمیخوای بخونی 😂 برام دعا کنین 🌹
-
سارا M 0
Asiyeh Mallahi kongi
@Dr-Rashidi
@Mohsen-Sari
samira pournazar
z Gheibi
Zeinab Siri
همدیگرو دعا کنیم
خوندم ولی خوب نخوندم
بازهم از همه ممنونم انشاءالله باهم ایران اسلامی رو بسازیم😎 💥امیدوارم بهترین رتبه هارو بیارید🤲🤲س ز من یه دوست دارم انسانی میخونه اونم کلی عقبه ولی داره تلاش میکنه برسه. آخرای فروردین جدی شد واسه خوندن. خودشم میگه طلایی ترین زمان واسه خوندن انسانی همین ماهای آخره. واقعا انسانی باشینو الان نخونین بعدا پشیمون میشین تو همین چند روز زیر و رو شد دوستم. میتونین :)
-
س ز سلام
من خودم پشت کنکوریم
بنظر من همین چند وقت باقی مونده میشه نتیجه کنکورو عوض کرد
الان هرچی بخونین تو ذهنتون میمونه
پشت کنکور موندن آسون نیست
مخصوصا که تلاش کرده باشین و با یه رتبه لب مرز برا رشته دلخواهتون مجبور بشین یه سال دیگه همین روزا رو شاید خیلیییی سخت ترشو بگزرونین
من تجربشو دارم کم کمش یه مدت افسردگی رو باید تحمل کنین
حتی اگه اطرافتون کسی آبیاری گیاهان زیردریاییم قبول شده باشه حس میکنه چقد نسبت به شما برتره و این اعتماد بنفسو میاره زیر خط فقر
حالا هرچقدرم که کارنامه کنکور قبلتو نگاه کنی بگی من رتبم خوب بود ولی هدف داشتم
تازه حتی اگه یهدرصد قراره بمونین برا سال بعد خب الان باید درس بخونین دیگه پس فرقی نمیکنه
یکم طولانی شد ولی امیدوارم مفید باشه
موفق باشین -
خیلی نگرانم😥😥😥😥😥😰😱😳☹😞😧س ز سلام من رشتم ریاضیه...از من میشنوین جونتون رو بزارین رو دیپلم...اگر بمونی هم تنها نیستی چون من همین حماقت رو دارم میکنم (: کنکور اولمه و به نظر خودم خوب تلاش نکردم کلا از وقتی کرونا اومده درس خوندن ما هم دچار اختلال شده شمام بخون حداقل واسه دیپلم و نهایی سر جلسه هم برو سفید هم دادی دادی مشکلی نیست...راستش ما امسال فرق چندانی با پشت کنکوری ها نداشتیم شرایط سخت تر هم بوده من خداییش هیچی از شیمیم نفهمیدم /: به تک ماده امید بستم...ولی اگر از الان شبی یه کلوز بزنین تا 1401 365+60 کلوز زدین (: و این یعنی جلو بودن...ناامیدی خیلی بده ولی شعار نمیدم از خودت دورش کن چون من بهش پا دادم میدونم هم ممکنه پشیمون بشم ولی میخوام این فرصت رو به خودم بدم هرچه بادا باد...کنکور یه آزمون خدایی هست به نظرم با تاس انداختن هم ممکنه قبول شد (: ببخشید امید ندادم بدتر ناامید کردم ولی خب من یکی این ها رو به خودم بگه آروم تر میشم
-
z Gheibi بله شما اولین نفری بودین که اینو گفتین💛البته مامانم چند ماه پیش میگفت اگه نمیرسی از الان واسه سال بعد بخون یه ماه که خوب خوندم نظرش برگشت گفتن تو خودت نمیخوای بخونی 😂 برام دعا کنین 🌹
samira pournazar در بیخیال کنکور 1400 /برای کنکور 1401 شروع کنم؟ گفته است:
😅 چه خوب گفتن😁 جمع بندی مناسب داشته باشید امسال رفتنی میشین انشاالله 🤲😂
چشم حتما ،شماهم برای ما دعا کنید 🤲🌷🌷
تجربی هستین یا ریاضی؟ -
س ز سلام
من خودم پشت کنکوریم
بنظر من همین چند وقت باقی مونده میشه نتیجه کنکورو عوض کرد
الان هرچی بخونین تو ذهنتون میمونه
پشت کنکور موندن آسون نیست
مخصوصا که تلاش کرده باشین و با یه رتبه لب مرز برا رشته دلخواهتون مجبور بشین یه سال دیگه همین روزا رو شاید خیلیییی سخت ترشو بگزرونین
من تجربشو دارم کم کمش یه مدت افسردگی رو باید تحمل کنین
حتی اگه اطرافتون کسی آبیاری گیاهان زیردریاییم قبول شده باشه حس میکنه چقد نسبت به شما برتره و این اعتماد بنفسو میاره زیر خط فقر
حالا هرچقدرم که کارنامه کنکور قبلتو نگاه کنی بگی من رتبم خوب بود ولی هدف داشتم
تازه حتی اگه یهدرصد قراره بمونین برا سال بعد خب الان باید درس بخونین دیگه پس فرقی نمیکنه
یکم طولانی شد ولی امیدوارم مفید باشه
موفق باشین@f-noori7979 🙏🙏🙏🙏 مممنون
انشاءالله موفق باشید -
س ز سلام من رشتم ریاضیه...از من میشنوین جونتون رو بزارین رو دیپلم...اگر بمونی هم تنها نیستی چون من همین حماقت رو دارم میکنم (: کنکور اولمه و به نظر خودم خوب تلاش نکردم کلا از وقتی کرونا اومده درس خوندن ما هم دچار اختلال شده شمام بخون حداقل واسه دیپلم و نهایی سر جلسه هم برو سفید هم دادی دادی مشکلی نیست...راستش ما امسال فرق چندانی با پشت کنکوری ها نداشتیم شرایط سخت تر هم بوده من خداییش هیچی از شیمیم نفهمیدم /: به تک ماده امید بستم...ولی اگر از الان شبی یه کلوز بزنین تا 1401 365+60 کلوز زدین (: و این یعنی جلو بودن...ناامیدی خیلی بده ولی شعار نمیدم از خودت دورش کن چون من بهش پا دادم میدونم هم ممکنه پشیمون بشم ولی میخوام این فرصت رو به خودم بدم هرچه بادا باد...کنکور یه آزمون خدایی هست به نظرم با تاس انداختن هم ممکنه قبول شد (: ببخشید امید ندادم بدتر ناامید کردم ولی خب من یکی این ها رو به خودم بگه آروم تر میشم
@1381sahar 🙏🙏🙏🙏
-
سارا M 0
Asiyeh Mallahi kongi
@Dr-Rashidi
@Mohsen-Sari
samira pournazar
z Gheibi
Zeinab Siri
همدیگرو دعا کنیم
خوندم ولی خوب نخوندم
بازهم از همه ممنونم انشاءالله باهم ایران اسلامی رو بسازیم😎 💥امیدوارم بهترین رتبه هارو بیارید🤲🤲س ز 🤗