خستگی
-
چرا الان باید خستگی درسی بیاد سراغم یه هفتس برناممو نگاهم نکردم نمیدونم دلیلش چیه لطفا کمک کنید help me
-
بعضی وقتا ادم کم میاره میدونم یک دفعه خسته میشه کما اینکه این فصل هم خودش تاثیر داره
باید بشینیم دوباره روی کاغذ هدف نوشت به برنامه نگاه کرد یا یاعلی گفت رو دوباره شروع کرد! -
چرا الان باید خستگی درسی بیاد سراغم یه هفتس برناممو نگاهم نکردم نمیدونم دلیلش چیه لطفا کمک کنید help me
Alireza Mousavi خوب ادمه از کار های تکراری و روتین خسته میشه شما چند روز ذهنت رو از درس و مدرسه دور کن سراغ کتاب نرو همش کارای دیگه انجام بده بعد چند روز طبق برنامه با توکل برخدا پیش برو
خدا کنه هر انچه به خیر و صلاحت هست برات پیش بیاد موفقیت خستگی داره صبر میخواد یا خدا گفتن دوباره شروع کردن میخواد به خدا اعتماد کردن میخواد -
Alireza Mousavi خوب ادمه از کار های تکراری و روتین خسته میشه شما چند روز ذهنت رو از درس و مدرسه دور کن سراغ کتاب نرو همش کارای دیگه انجام بده بعد چند روز طبق برنامه با توکل برخدا پیش برو
خدا کنه هر انچه به خیر و صلاحت هست برات پیش بیاد موفقیت خستگی داره صبر میخواد یا خدا گفتن دوباره شروع کردن میخواد به خدا اعتماد کردن میخوادAsiyeh Mallahi kongi درسته از وقتی این خستگی اومده سراغم بیشتر روزو یا بازی میکنم یا فیلم میبینم اما من که یک ثانیه عمرمو هم هدر ندادم احساس بی هدفی و پوچی میکنم
-
Asiyeh Mallahi kongi درسته از وقتی این خستگی اومده سراغم بیشتر روزو یا بازی میکنم یا فیلم میبینم اما من که یک ثانیه عمرمو هم هدر ندادم احساس بی هدفی و پوچی میکنم
Alireza Mousavi من قبلا هم همینطور بودم فیلم دیدن بازی کردن بیرون رفتنم رو فکر میکردم نباید برم ولی الان فهمیدم که وقت گذروندن با خانواده بیرون رفتن و.... جزئی از زندگیه و با درس خوندن مکمله یه جورایی
الان سعی میکنم وقتی میرم تفریح وقتی جایی میرم کتابمو همراهم نبرم و بهش فکر نکنم حتی فقط تو اون لحظه باشم تا یه جورایی اون خستگیه بره حرف زدن در مورد چیزای دیگه با خونواده مامان بابا و ... میتونه تاثیر گذار بشه
شاد بودن مهمه خیلی چیزها امروزه مارو اذیت میکنن ولی باید ببینیم واعا ارزش این رو داره روی ما تاثیر بذاره و ما رو به هم ریخته کنه ؟!
یکی از چیزایی که میتونه ادمو کلافه کنه فکر کردن در مورد اینه که رقیب من
... و الان من .... -
Alireza Mousavi من قبلا هم همینطور بودم فیلم دیدن بازی کردن بیرون رفتنم رو فکر میکردم نباید برم ولی الان فهمیدم که وقت گذروندن با خانواده بیرون رفتن و.... جزئی از زندگیه و با درس خوندن مکمله یه جورایی
الان سعی میکنم وقتی میرم تفریح وقتی جایی میرم کتابمو همراهم نبرم و بهش فکر نکنم حتی فقط تو اون لحظه باشم تا یه جورایی اون خستگیه بره حرف زدن در مورد چیزای دیگه با خونواده مامان بابا و ... میتونه تاثیر گذار بشه
شاد بودن مهمه خیلی چیزها امروزه مارو اذیت میکنن ولی باید ببینیم واعا ارزش این رو داره روی ما تاثیر بذاره و ما رو به هم ریخته کنه ؟!
یکی از چیزایی که میتونه ادمو کلافه کنه فکر کردن در مورد اینه که رقیب من
... و الان من ....Asiyeh Mallahi kongi این قسمت آخر واقعا استرسش ذهنمو درگیر کرده مدام با خودم میگم الان رقبای من کجانو من کجا من هیچوقت اون رتبه هدفم نمیشم خیلی از اونا عقبم و .... اشتراکات زیادی داریم
-
Asiyeh Mallahi kongi این قسمت آخر واقعا استرسش ذهنمو درگیر کرده مدام با خودم میگم الان رقبای من کجانو من کجا من هیچوقت اون رتبه هدفم نمیشم خیلی از اونا عقبم و .... اشتراکات زیادی داریم
Alireza Mousavi یه نفر میگفت حس رقابت خوبه اصلا ادم وقتی کسیو میبینه که یه کاری انجام میده فکر میکنه خودشم میتونه آیا انجام بده ؟! و این باعث پیشرفت در اون کار میشه
اما این که نه من دیگه نمخونم رقیبام خیلی جلوترن و.. که تاثیر سوء بذاره خوب نیس
و میگفت همه باید در کنار هم به هم دیگه کمک کنیم حتی اگر که رقیب یک دیگه باشیم
درس خوندن برای خودت و یادگیری برای خودت و لذت بردن از اون خیلی مفیدتره ولی اگه همش به رقبا فکر کنی اون اشفتگی ذهنی باعث میشه یکم کیفیت کار پایین بیاد امیدوارم انچه به خیر و مصلحتتونه پیش بیاد موفق باشید -
Alireza Mousavi یه نفر میگفت حس رقابت خوبه اصلا ادم وقتی کسیو میبینه که یه کاری انجام میده فکر میکنه خودشم میتونه آیا انجام بده ؟! و این باعث پیشرفت در اون کار میشه
اما این که نه من دیگه نمخونم رقیبام خیلی جلوترن و.. که تاثیر سوء بذاره خوب نیس
و میگفت همه باید در کنار هم به هم دیگه کمک کنیم حتی اگر که رقیب یک دیگه باشیم
درس خوندن برای خودت و یادگیری برای خودت و لذت بردن از اون خیلی مفیدتره ولی اگه همش به رقبا فکر کنی اون اشفتگی ذهنی باعث میشه یکم کیفیت کار پایین بیاد امیدوارم انچه به خیر و مصلحتتونه پیش بیاد موفق باشیدAsiyeh Mallahi kongi ببین طرح ج بندی ارشو میشه با فیلمای تو اپ انجام داد ؟
-
Asiyeh Mallahi kongi ببین طرح ج بندی ارشو میشه با فیلمای تو اپ انجام داد ؟
Alireza Mousavi منظورتون فیلم های رایگانه ؟!
-
Alireza Mousavi
من فقط خوابم خیلی بهم ریخته و همین باعث شده نتونم اون جور ک میخوام به برنامم برسم.
اصلا برام دغدغه شده....
شما هم بگردین ببینید دلیلش چیه...
مثلآ بی انگیزگی...
یا برنامه سنگین....
و....