لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین
-
Amir Kazemi 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
Amir Tajfar 0 نه داداش اصفهانم.
شنیدم اصفهان بچه ها رفتن جلوی اموزش و پرورش اعتراض
درسته یا شایعست؟ -
قسمت جالب قضیه میدونید چیه؟ اینکه از فرسنگ 4 به بعد تستای هر فصل به شدت کم شد. بعد اعتراض کردیم گفتن کنکورچه میزاریم جبران میشه. اونارو نزاشتن. بعد گفتن استاد توی همایش ارش بیشتر تست کار میکنه و اونم الان کنسل شده!!!
من موندم آلا با 70 تا تست الکتریسیته جاری، چجوری اعتقاد داره که خوراک تستی مارو تامین کرده
sohrab
@M-an
به پیغمبر خدا مسئولید -
Mahdi Jafari 1
آقای طلوعی نباید اینطور میگفتن
هر مشکلی هم بوده، باید بین خوده عوامل و کارکنان باقی میمونده
اینکه اینطور گفتن سبب متشنج تر شدن فضا و بدبینی میشه
فوقش اینه بالاخره خوده آلاء اعلام میکنه که ماجرا چی بوده
ولی نباید با این حرف، از قبلش جو سازی کنن -
@infinitie-a استاد طلوعی فقط پاسخ مارو دادن. هیچکس پاسخگو نیست حداقل ایشون پاسخگو هست
Amir Kazemi 0 ایشون کار درستی کردن که پاسخ دادن،من خودم هم تو دایرکت ازشون این سوالو پرسیدم
ولی نباید میگفتن با سیاست های آلا
این حرفا بدبینی بدنبال داره و درست نیست -
قسمت جالب قضیه میدونید چیه؟ اینکه از فرسنگ 4 به بعد تستای هر فصل به شدت کم شد. بعد اعتراض کردیم گفتن کنکورچه میزاریم جبران میشه. اونارو نزاشتن. بعد گفتن استاد توی همایش ارش بیشتر تست کار میکنه و اونم الان کنسل شده!!!
من موندم آلا با 70 تا تست الکتریسیته جاری، چجوری اعتقاد داره که خوراک تستی مارو تامین کرده
sohrab
@M-an
به پیغمبر خدا مسئولیدMahdi Jafari 1
خوراک تستی برای الان نیست
الان استاد باید بیاد از هرفصل 20تاتست حل کنه که احتمال اومدنش توکنکور بالا باشه
دیگه وقتی نمونده منتها این کار روهم نمیکنن -
Amir Kazemi 0 ایشون کار درستی کردن که پاسخ دادن،من خودم هم تو دایرکت ازشون این سوالو پرسیدم
ولی نباید میگفتن با سیاست های آلا
این حرفا بدبینی بدنبال داره و درست نیست@infinitie-a خب ایشون تو دایرکت شخصی فرستادن. ما عمومیش کردیم...
-
@infinitie-a خب ایشون تو دایرکت شخصی فرستادن. ما عمومیش کردیم...
Amir Kazemi 0 بی همگان به سر شود، بی طلوعی به سر نمیشود...
-
امید داشته باشید به نظرم هنوز امکان همایش ارش استاد طلوعی هست به همین دلیل تاحالا ارش ها قرار نگرفته برامون
-
امید داشته باشید به نظرم هنوز امکان همایش ارش استاد طلوعی هست به همین دلیل تاحالا ارش ها قرار نگرفته برامون
Amir Tajfar 0 ![متن جایگزین]
-
Reza Moslemi Naeini خب دیگه امید نداشته باشید
-
Reza Moslemi Naeini خب دیگه مجبوریم از آقای کارزاییان استفاده کنیم
️
-
-
Amir Tajfar 0 در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
نه دیگه استاد اعلام کردن منتفی شد متاسفانه
-
Reza Moslemi Naeini در لطفا به راه ابریشمی ها زمان بدین گفته است:
آلا این چه مسخره بازی هست دیگه
دلمون خوش بود یکی هوامونو داره الان فهمیدیم همچین خبری نیست -
Reza Moslemi Naeini خب دیگه مجبوریم از آقای کارزاییان استفاده کنیم
️
Amin Hosseinzadeh من بمیرمم از همایش اقای کارزانیان استفاده نمیکنم همون جزوه راه ابریشم رو با تست ها یه بار دیگه میخونم تست های قلم چی و گاج رو هم میزنم
-
romisa اول که اومدن راه ابریشم رو شروع کنن گفتن پکی که شما رو از هر چیزی بی نیاز می کنه از تدریس و پهن بندی گرفته تا جمع بندی
جمع بندی هم که یعنی آرش